- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.581
musur canım gel mısırımı patlattım yine çayda demliyor
geldimmmm özomm saolll tatlımm hep mısır patlatıyosun çay demliyosunn valla ben anlamam 6 gün sonra şampanya patlatırsın :90:
valla canım sıkıntıdan ya ne yapayım yalnız başıma öyle vakit geçiriyorum aşkım gelince aklıma bile gelmez ki evet 6 gün son ra gelsin şampanyalar ama kim içecek biz yeşilaycıyız ben yine çayımı demleyeyim en iyisi
cnmmm sen patlatt sadece yaaa flimlerdekii gibii kutlama niyetine patlatın sonra çaya devamm yaniiiii
esred hoşgeldin tatlım:80:
saol tatlım ama fazla kalamıcam ya işlerim var biraz uykum da geliyor haftasonu bol bol görüselim insallah
musur haftaya bu gece bu saatlerde aşkım yanımda yavvvvv hemde ertesi gün tatile giriyoruz 15 gün ohhhhhhhhhhh memleketlere yolculuk kafa rahat
ayyyyy evettt haftaya bugünn sevdiğin hürgeneralbizde geldikten 5 gün sonra gidicezz cnmm ama fazla kalamıycazz 5 gün falan kalıp geri döncezz ama sen benm depük gecemde yoksunn herhaldee olsunn sevdiğinin yanında ol saat tam 12 de sarıl öp sıkı sıkı sarıl hemde kocişe
canım ben senin depük gecene katılırım büyük ihtimal memlekette olacam nete gelirim annem bir aksilik çıkmazsa
olsunn cnmm benmm sen yinede zorlama kendinii dert etmee tatlımm o gün gelsinde hayırlıylaa i,nşşş
Canlarrrrrr
kaç gündür gelemiyorm kmsede sormamş
sınavlarm wr kızlar sakın aşkı geldi girmiyo diye dşnmeyn lütfen artık burdaym
aşkm yanımdaykn bile özlüyorm seni diyo ewe brakırken durgunlaşıyo fln
ama askerde huy deiştirmş ya bana bişy diyin lütfen kıyafetlerime karışıyo :84:
dün msj atmş bn conversli kot pantolonlu esofmanlı sevgilimi istiyorm die
bn ona süsleniyorm adam paspal halimi bgeniyo ya
umarm geçici bi durumdr karışmasn kıyafetlerime ya
canım aşkım la aynı yerde olmayacağımız için sorun değil ki gelirim bir güzel de deperüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?