- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.561
tamam 30 da yanımda olacak o zman 29 1 mi diycem yanii bu gün şimdi 00.00 gösterdiğinde 8 diycemm ölemiiii![]()
canım bu gece 9 diyeceksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam 30 da yanımda olacak o zman 29 1 mi diycem yanii bu gün şimdi 00.00 gösterdiğinde 8 diycemm ölemiiii![]()
aman aman kimler gelmiş violem hoşgelmişssin allah bir daha ayrılık vermesin tatlım enişte zayıflamış demek ha sen ona ii bakarsın hemen alırkilocukları ayyyy ne güzel ya
benim aşkımda g
elecek mi vioş
![]()
violemm gözün aydınn cnmm çok duygulandımm çok ağladımm valla Allah bi daha ayırmasın inşş bizide hemen tez vakitte kavuştursunn off off![]()
canım ya şafağın şöyle olmalı
20-10
21-9
22-8
23-7
24-6
25-5
26-4
27-3
28-2
29-1
30 doğan güneş![]()
evett cnmm şimdii olduu iştee bu gece şafakk 8 ARTVİN diycemmmmmmmmmmm![]()
gelicek tabi canım merak etme senin de çok az kalmış artık canım geliyo enişteheyecan durumları nasıl?
tamam tamam özomm şimdii ordaa ben yarın ayın 22 si diyee hesapp yaptımm ayyyy :26::26:sorryyyyyy
olsun bebeğim sen benim şafağıma 3 koydun mu oluyopr benim bu gece 6 olacak atarsa![]()
evtt cnmm şimdi anladımm tabii 3 gün sonraa tekrar sormazsamazz kaldıı özommmmm
sor canım 3 gün sonra yine sor sora sora saya saya bitiriyoz şafakları![]()
ölee dee böledee bitirdikk iştee gerçii kocamı kollarıma almadan bitti demiycemm ama olsun yinede 9 gün kaldıı çok şükür buna ama şu acı çektiğim günleri hiç unutmıycamm yaaaçok zorr duu çookkk
musur canım sen çalışıyor muydun:26:
yokk cnımm ben çalışmıyorum kendi evimde değilim zaten kayınvalidemlerdeyim kendi evime geçiyim ölee başlıycamm yinee
bir mesleğin var mı canım kayın valide yanında asker beklemek zordur ben yalnızım gelseydin ya kız kıza takılırdık![]()
zaten eşim askere gitmeden önce anaokulnda çalışıyodumm 3 sene falan çalıştım yanlız evde olmaz 5 ay dost var düşman var dediler onun için kayınvalidemlere geldim evett cnm cidden zorr:78:
canım ya allah korur bişey olmaz ben 3 senedir yalnız yaşıyorum ailemden uzak çok şükür bir sorun olmadı bence kayın validenlerden kaynaklanmış biraz:26:
yanii cnmm bencede ama kimseye bişey diyemiyosunn iştee yoksaa eşim bana güvenir bişeyy olmazz ama ben çok zor günler atlattım kimin ne olduğunu şu 5 buçuk ayda öğrendimm yanii kocamm bii gelsee![]()
selamm
amanin tickerin güzelliğine bak
4 gün yazıyorr
maşallah canımm yaa
canlarım ancak gelebildim kaç gündür yollardayız bi de grip falan oldum ancak yazabiliyorum..
pazar günü erkenden uyandım zaten uyku tutmadı hiç.. bişeyler yemeye çalıştım ama ne mümkün heyecandan hiç bişey yiyemedim.. giyindim süsleendim düştüm yollara.. yolda gözlerim hep Türk bayraklarını gördü her gördüğümde gözlerim sulandı.. bekle beni aşkım geliyorum dedim hep içimden.. otobüsüm 2ye çeyrek kala sabiha gökçendeydi hemen indim aşkımın geliceği uçağa baktım geliş saati 14.25 yazıyoduben 14.20de bekliyodum artık o beş dakika bile çok geliyodu sonra tekrar baktım 14.20 yazıyodu.. çok heyecanlıydım gezindim saf saf oralarda çok acayipti napıcağını bilemez mi bi insan ben napıcağımı bilemiyodum afyonlu gibi.. bir sürü asker yakını 191 sefer sayılı uçağı beklşiyodu kaç kere gittim ekrana bakmaya.. herkes kendi arasında konuşuyo 2yi 20 geçe inicekmiş diye.. sonra 2yi 10 geçe kapının önünde yerimi aldım birden kalabalıklaştı etrafım herkes askerini bekliyodu.. anneler eşler hatta çocuklar.. sanra anons oldu 191 sefer sayılı uçağımız hava alanına inmiştir diye herkes nasıl alkışlıyo ama... benim vücudum bi titremeye başladı bayılıcam sandım o anda.. gözlerimden yaşlar süzülüyo bitti mi şimdi diye kendime sorular soruyorum gözlerim kapıda.. kapı bir açılıyo bir kapanıyo.. yavaş yavaş çıkmaya başladılar.. herkes sarılıp ağlaşıyo benim çenem deli gibi titriyo.. kendimi koyversem avazım çıktığı kadar ağlıycam sankii.... sonra kapı açıldı benim bitanem çıktı sonra koşa koşa sarıldık.. o an muhteşemdi harikaydı anlatılmaz yaşanırdı... bitti yani bunu da bitirdik bunu da atlattık Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.. askerim çok zayıflamış 8 kilo vermmiş giderken göbekliydi biraz hiç bişe kalmamış ama çok yakışıklıydı yine aşkıım benim Allah bi daha ayırmasın inşallah darısı bekleyenlerin başına tez zamanda kavuşursunuz inşallah canlarım![]()