335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aman aman kimler gelmiş violem hoşgelmişssin allah bir daha ayrılık vermesin tatlım enişte zayıflamış demek ha sen ona ii bakarsın hemen alırkilocukları ayyyy ne güzel yabenim aşkımda gelecek mi vioş

gelicek tabi canım merak etme senin de çok az kalmış artık canım geliyo enişte heyecan durumları nasıl?

evet canım çok acı çektik gerçekten ayrılık ölümden beter derler ya çok doğru allah başka ayrılık vermesin

bir mesleğin var mı canım kayın valide yanında asker beklemek zordur ben yalnızım gelseydin ya kız kıza takılırdık

zaten eşim askere gitmeden önce anaokulnda çalışıyodumm 3 sene falan çalıştım yanlız evde olmaz 5 ay dost var düşman var dediler onun için kayınvalidemlere geldim evett cnm cidden zorr:78:

zaten eşim askere gitmeden önce anaokulnda çalışıyodumm 3 sene falan çalıştım yanlız evde olmaz 5 ay dost var düşman var dediler onun için kayınvalidemlere geldim evett cnm cidden zorr:78:

canım ya allah korur bişey olmaz ben 3 senedir yalnız yaşıyorum ailemden uzak çok şükür bir sorun olmadı bence kayın validenlerden kaynaklanmış biraz:26:

canım ya allah korur bişey olmaz ben 3 senedir yalnız yaşıyorum ailemden uzak çok şükür bir sorun olmadı bence kayın validenlerden kaynaklanmış biraz:26:

yanii cnmm bencede ama kimseye bişey diyemiyosunn iştee yoksaa eşim bana güvenir bişeyy olmazz ama ben çok zor günler atlattım kimin ne olduğunu şu 5 buçuk ayda öğrendimm yanii kocamm bii gelsee

yanii cnmm bencede ama kimseye bişey diyemiyosunn iştee yoksaa eşim bana güvenir bişeyy olmazz ama ben çok zor günler atlattım kimin ne olduğunu şu 5 buçuk ayda öğrendimm yanii kocamm bii gelsee

anladım canım ya allah onları başımızdan eksik etmesin art niyetli insanlar var mutluluğunu kıskanan herşeye bir yorumda bulunan

selamm
amanin tickerin güzelliğine bak
4 gün yazıyorr
maşallah canımm yaa

teşekkür ederim canım seninde bişey kalmamış maaşallahhh

ayyy canım gözün aydınnnn allah başka ayrılık yaşatmasın ağlıycam ya çok heyecanlıııı artık bende kavuşmak istiyorum bitaneme:84:

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…