• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

:14:ebet ağrı doğubeyazıtta canım inşallah haritanın bir ucu ya öyle canım yanıyorki şu dağa bakıncaa:14:ama benim dağ gibi erkeğim o ağrı dağını halt etti paşalar gibi yaptı askerliğini allahın izni ilede gelecek dimi özom...

gelecek tabi bu büyük aşka ağrı dağı dayanmazzzzzzzzzzzzz:62:

gelecek tabi bu büyük aşka ağrı dağı dayanmazzzzzzzzzzzzz:62:

:60::60::60: özom ne giycen askerin gelince ben hala karar veremedim parlak görünümlü tayt istiyordum bir erde buldum ama kısa boyu güdük gibi oluyordu uzununu bulmam lazım...üstüne leoparlı tunik üstümede deri ceket hava güzel olursa oxfort ayakkabı lmazsa diz üstü çizme:26: nasıl olur ????

:60::60::60: özom ne giycen askerin gelince ben hala karar veremedim parlak görünümlü tayt istiyordum bir erde buldum ama kısa boyu güdük gibi oluyordu uzununu bulmam lazım...üstüne leoparlı tunik üstümede deri ceket hava güzel olursa oxfort ayakkabı lmazsa diz üstü çizme:26: nasıl olur ????

tutim senin tarzına uygun şeyler eminim çok yakışacaktırhala tayt alamadın mı kendine canım bende hiç düşünmedim canım ya okul çıkışı görüşecez büyük ihtimal işe uygun bişeyler giyer giderim canım :69:

JAPON-DERI-GORUNUMLU-TAYT-LEGIN-YILBASI-HEDIYESI__29917138_1.jpg

bu tayttan işte özom

ayağımada bu ayakkabıdan
MANGO-ISPANYADAN-OXFORD-AYAKKABI-39-JAPON-STYLE__34265678_0.jpg

Back