• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım feci uykum geldi benim sabah aşkım çarşıya çıkabilir bugün çıkamadı biletini almak için yarın çıkabilir...yosa bileti yanacak ...
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar dikkat edin kendinize...:16:

Offf gene uyuyamıyorumm cin gibiyim nolcak benim halim yaa kimsede yokk aaa du bakim :53: Ziyooooooo :57:
Ahh be ziyoo ahhh ulen madem bu kadar akşamcılığın var neden sebep üye olmadın şuraya iki lafın belini kırardık be gülüm ha :48:
Askerlik bitti hala ziyaretçi takılıyosun amacın ne ziyo? Yapacağın bi isim alıp aramıza katılmaktı be ziyooo..
Ahhh ziyo ahhh beraber yerdik askerliğii :56:
Şarkılar söylerdik bazı bazı :24:
Gülerdik :60:
Ağlardık:25:
Telefonlaşırdık :102:
Askerimizi özlerdik :98:
Yapardık be ziyo konuşurduk bi şekilde ama artık çok geç :58::57:

KIZLARRRRR

dün benim askerim gelmiş, öğrendim bir şekilde. bunca zaman bana yalan şafak saydırmış:) helal olsun mu diyeyim, canım sağolsun mu? bilemedim.....

Günaydin canlarimm, sabah 5den beri ayaktayim yine dün tam 7saat telefonda konustuk askimla cok özlemisim onu ama doyamiyorum bir türlü, icimde bir garip duygu var.. askerdeyken bu kadar zoruma gitmiyordu mecburuz sonucta askerde diyordum kendimi avutuyordum.. ama simdi o orda ben burda.. bir hesap yapmaya kalkistik ne zaman bitecek diye ikimizde cikamadik isin icinden ve sustuk öylece.. cok özlüyorum ve zoruma gidiyor yine caresizligim ona ulasamam.. Off ne bileyim iste.. efkarliyim yine..

askerine kavuşanlar için tebrik koymaya, halay çekmeye geldimmmmmmmmmm :64::64::64::64:
varmı kavuşan , buluşannnn bakalımmm ninelerimmmmm :46:
siz gidiyorsunuz sırada bize geliyorrrrrrr :66::66::66:

Var torun var olmaz mıııı, önce viole sonra benn Perisoko, sonra 335dc ve (kısmen) Çağlo kavuştu askerineee!!
Darısı başına canımmmmm :16:

Var torun var olmaz mıııı, önce viole sonra benn Perisoko, sonra 335dc ve (kısmen) Çağlo kavuştu askerineee!!
Darısı başına canımmmmm :16:

oyy oyyy oyyy çok sevindim sizin adınıza kuzularımmmm :52::64::64: Allah bundan sonra başka ayrılık özlem hasret yaşatmasın sizlereee :71:
tutiminkide geliyor hayırlısıyla :46::46:
darısı başımızaaa aminnnnnnn :64::64:

Back