335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlarrr benmm yatmam lazım artık size ii geceler şafakları siz 12 de attırın ama şimdi attırıyım SON 11 (size takılamam ne kötüü malumm ) neysee kızlarr öpüldünüz askerlerinizi riyanızda görün yanında olnalar sıkı sıkı sarılıp uyusunlar tutim özom bizede az kaldıı dimiii

az kaldı canım az bak dört gece sonra tutime depük gecesi yapacaz mesela çok az kaldı sen uyu canım şafağını da attırdın zaten yarın mutlaka gel tatlı rüyalar

sen önce çizelgeni düzelt periş :82: ne öyle 11 ay fln, uzun döneme mi gönderiyosun tekrardan :)

canım sıcak çikolata istedi, paylaşırdık :76:

Çizelge bitince başa sarmış tekrardan Aman Allah etmesin bi daha. Sıcak çikolata sevmem adam gibi madlen isterim. Fındıklı cappucino da olabilir yanına

Özoommm o avatar ne ola kiiiiii Allamm Allamm bayılazamm ben biraz fesat düşündüm sanırımmm gel tezkereee geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll gelde bi mekik çek yüzüme bakarak der gibi ay ölüyorum gülmektennnnnnnnnnnn hahhah hahahhahahah h

özom avatarın akoptum gülmekten yazamadım 1 saattir off....bir yandanda perim saolsun güldürüyor beni....
musurcum iyi geceler bebem az kaldı çok az kaldı bentezkereyi alınca size azcık kalıyor canımmm

perim şafak attırmaya gelmiş hahahahah yine koptummmmmmmmmmmm

selenn cim iyi geceler tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…