- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.221
Şuan sinirden elim ayağım titriyor!!!!!!!!!!Az önce fakülteden çok samimi olmadığım bi arkadaşım faceden bana mesaj atmış canım çok sevindim erkek arkadaşının gelmesine kavuştunuz sonunda ben bile heyecanladım walla yazmış!!!!Teşekkür ettim onunda erkek arkadaşı var sizde çok yakışıosunuz Allah bozmasın dedim. Sonra aşkımın faceine girdim bi baktım aynı kız aşkıma mesaj atmış ve arkadaşlık talebi yollamış!!!!!!!!!!! (Bu arada bu kız aşkımın yakın arkadaşının bi arkadaşı ama aşkımla hiççç tanışmışlığı yok!!!!!!!!) Mesajda aynen şöyle : Slm dönmüşsün sanırım bende Seyhunun arkadaşıyım ekliym dedim gülücük koymuş sonunada bu ne demek oluyor yaa !!! Biri bana açıklasın yoksa bu kızı gebertecem ben!!! Ne alakaaa yaa ne alaka neden ekliyosun üstüne de mesaj atıyosunnnn ohaa yani!!!!!!!!!Aşkım girmedi hiç face'e görmemiş ben msgı da ekleme talebini de sildim görse bana söyleyip aynısını o da yapardı zaten!!!Kimseye güven kalmamış beee!!!Yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım kız bilinçsizce yapıyor bence bazıları varyha öyle her önüne geleni ekliyor hayatlarını merak ettikleri insanları takibe alıyorlar ne değişiklik olmuş n evar yok falan meraklı insanlar işte tanımadığı kişi bile olsa dıdının dıdısını ekliyorlar canım sıkma canını