335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benimde koyun sayaa saya uykkum geldi veda ettim kaç kere ama kopamıyorum
kaç kere yemin ettim
kaç kere uyyumaya gittim
sizsiz yapamıyorum
bak yine geri geldim

Kızlllaaaaarr yardım edin baaannnaaa !!! Odamda kilitli kaldımmmm :84::84::84: Yatmadan önce hep kitlerim hem sokak hem odamın kapısınııı şimdi bibiş yapmak için açmaya çalışıyorum olmuyoorrr zaten eskiydi kapımmm zorla kitledimm bişey sıkıştı heralde deminden beri deniyorum mimkin değil açılmıyorrrrrr ayyy hem gülüyorum hem çıldırıyorummm altıma yapıcemmmmmmm aşkımda uyudu uyandıramam onuuu napıcam ben kaldım burda böyleeeeeeeeeeee İMDAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

canım ya bende kitleyerek uyuyorum ne yapabilirsin ki acaba komşun falan var mı bu saatte uyanık kalacak anaaaa:18:

perim valla elimden bişey gelmiyor orda olsam kırardım o kapıyı biliyon biraz iriyim ama burdan faydam yok allahtan aşkın askerşyede değil
ayy özom zaten ona şükrediyorum hiç olmadı yarın çilingiri alır gelir kurtarır aşkım beniii ondan dert etmiyorum yoksa oturur ağlardım
anammmmmmmmm bende hello kittyli oda resmi yolladım perişe bu kadar tesadüf eeee ne olcak şimdiii

evet tutim yaa şaka gibi o odada mahsur kalsaydım keşkeee susadım bide bennnnnnnnnnnn :84: ayy bide böyle olmayınca herşeyi ister ya insan du bakim acıktımdaaa yaaaaaaaaa :84:hahahahhahahahahahahhahhaah

yanlız bende olaya kopuyorummm...özom az ewwel perime hello kitty li çok tatlı bir oda resmi yolladım dekorasyonu hep hello kitty dedim tam senlik perim bana diyorki keşke bu odada mahsur kalsaydım topiği okumadım bilmiyordum odada kilitli kaldığını perim dedi topiği okursan anlarsın bu odada mahsur kalmak istediğimi diye ay ben hala gülüyorummmmtesadüfün böylesi

nasıl kurtarabiliriz seni oradan perim:44:

tuti gece gece iş buldun başımıza nerden bulursun öyle oda resimlerini falan

perim senin köpeğinin yediği özel bir yiyecek yok mu odada ondan da yersinbu arada çişini yaptın mı harbi

Ayy şuan odanın içinde yuvarlanarak kahkahalar atıyorummmm!!!!!!!!!!
Ya yapamam ben çişimi oraya çok sıkıştım açılmıyor halaaa :84:
Tutamam ben çişimi yaa off camdan aşağı yapsamda pıtışımı görürlerrr ufff demir delikli bi çubuk var onu huni şeklinde kullanmak suretiyle mi görsem işimi :26:
Ya aşağıdan biri geçiyor olursa :104::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…