• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bir bucuk saattir askimla konusuyorum kizlar, ne acayip bir duyguymus cep telefonunda konusmak:27:
dedimki askim ilk defa kendimi bu kadar rahat hissediyorum telefonda konusurken cünkü sende benim gibi uzanabiliyorsun:27:
ama kizlar ya ortam öyle bir berbatki, konusmamizin ortasinda sürekli küfürler ucusuyor havada, bir muhabbet var görmeyin, herkes uyududa rahat ettik azcik..
askima sordum sencede bugün önemli birsey yokmuydu hayatim dedim, biraz düsündü, askimmmm off yaaa hemen söyle sinavin nasil gecti dedi, 100 aldim dedim, yalan söyleme dedi:27: koptum orda, bu kadarmi imkansiz geliyor sana felan yaptim oda güldü baya gurur duydu benimle:69:
ama nedense hic heyecan yok bende kizlar, perim ve violenin kavusmasina bile daha cok heyecanlandim, cünkü ben onu zaten taa subatta görecem.. ama cok sükür artik evinde rahat oldugunu bilecem, buda sevinmem icin en gecerli sebep zaten:69:
simdi bir dus alip gelicem hemen, bide acayip aciktim belki yiyecek birseyler hazirlarim kendime ama safak attiginda kesin burda olurum:52::16:

fisek%202.gif
335dc için şafak doğan güneş
fisek%202.gif

335 dc seni bir hızla çanakkaleye depükleyorum askerimi de getir gelirken ha:30:
ay yerim bn siziii :16::16:
şmdi bi arkadaşmda msj atmış son geceniz die ne gzel anlatmş duygusl anlar yşıyorm :69::69: :9:

bu arada tutim, mektup yazabilirsin bence babana..
bazen insan yüzüne söyleyemedigi seyleri yazinca cok daha güzel oluyor..
bende babama yapmistim ama oldu baya, aglayarak okumustu ve ondan sonra beni anladigini hissetmeye basladim.. yani tavsiye ederim:34:

bu arada tutim, mektup yazabilirsin bence babana..
bazen insan yüzüne söyleyemedigi seyleri yazinca cok daha güzel oluyor..
bende babama yapmistim ama oldu baya, aglayarak okumustu ve ondan sonra beni anladigini hissetmeye basladim.. yani tavsiye ederim:34:

cnm aklımdan geçmiyor değil yapmayı düşünüyorum ama babam kesin onada kulp bulur ağzın yokmu senin diye haha:9:ama yapıcammm sanırım

canlarımm benmm depükleriniz yavaştan yavaştan geliyoo hadii bakalımm yarın kavuşuyosunuz artık takvimlere bakıp gün saymak yok saatler geçsin diye dua etmek yok sabırla tel beklemek aramayınca üzülmek merak etmek telaşa kapılmak yok yok yokkkk gözünüz aydın olsun depüğünüz kuvvetli olsunnnnnnn :65::65:ZAFERRR SİZİN KIZLARRRRRRR :52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlarr depük gecenizee katılamıycamm misafirlerr var beni affedin bu gece zaten çok yoğun geçti günün yoruldum
şafak doğan diyen arkadaşlarımızı tebrik ediyoru inşş bu günden sonra bi daha ayrılık yaaşamadan mutlu hzurluu günlerr sizin olurrr :52::52::52::74::74::74::92::92::92::92::81::81::81::81::64::64::64::62::62::62::62::62:

fisek.gif
fisek.gif

2660.jpg

allah başka ayrılık yaşatmasın canlarım...

çağlom...
335 kısa dönem asker beklerken ilk kısa dönem askerlik topiğinde seni buldum tesadüf ki askerlerimiz aynı yerde acemilik yapıyorlardı benim askerim beni aramadığı zamanlar senden haber alıyordum ve 160 gündür hep bana destek oldun bende sana destek olmaya çalıştım ama artık sizin depük vaktiniz geldi hayırlı olsun cnm rabbim başka ayrılık yaşatmasındarısı düğün şafağına inşallah canım...

buda DEPÜĞÜNNNNNN HAYDİ UÇ SİVASAAA
kickout1.gif

miracle_84
canım seninde artık ye yeni bir yaşamın başlıyor askerinle dilerimki ilk ve son ayrılığınız olur darısı düğün şafağınıza inşallah inşallah birlikte çoooooook mutlu günler geçirirsiniz...
buda depğün canım...
kickout1.gif

fisek.gif
fisek.gif

Back
X