• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

fisek.gif

perim gelmiş...

çağloyu öyle tekmeledim ki ağaca tosladı hızdan:60::60::60::60:

Allah iyiligini versin özom, o agac yerine askim olmaliydi:60::60::60::60:

cnm aklımdan geçmiyor değil yapmayı düşünüyorum ama babam kesin onada kulp bulur ağzın yokmu senin diye haha:9:ama yapıcammm sanırım

yok yookkk, babalar öyle ince hesap yapamiyorlar bazi anlarda, cok sevdikleri kizlarini kirmaya dayanamazlar:69:

fisek.gif
fisek.gif

2660.jpg

allah başka ayrılık yaşatmasın canlarım...

çağlom...
335 kısa dönem asker beklerken ilk kısa dönem askerlik topiğinde seni buldum tesadüf ki askerlerimiz aynı yerde acemilik yapıyorlardı benim askerim beni aramadığı zamanlar senden haber alıyordum ve 160 gündür hep bana destek oldun bende sana destek olmaya çalıştım ama artık sizin depük vaktiniz geldi hayırlı olsun cnm rabbim başka ayrılık yaşatmasındarısı düğün şafağına inşallah canım...

buda DEPÜĞÜNNNNNN HAYDİ UÇ SİVASAAA
kickout1.gif

fisek.gif
fisek.gif

tutiiiiiiiiiiiiii aglattinnnnn beniiiiii:14:
offf bitanem benimmmmmmmm, canimsin yaaaa:14:
ayy kendimi suan gercekten hamile gibi hissediyorum, bir yandan cikolatali dondurmami istahla yerken bir yandanda gözyaslarimi siliyorum:27:
canim arkadasim benim, hersey icin cok sagol, az derdimi dinlemedin sabahlara kadar:16:
cok seviyorum seni, Kastamonuyuda seni tanismama vesile oldugu icin seviyorum hatta:1:

baağa bakın asker yarenleri benim depük gecemde kırmızı halı neyim isterim ona göre:9:

kirmizi hali sana kurban olsun tutimmmm merak etme kendi ellerimle örerim haliyi sererim ayaklarinin altina:60::27:

Ayyy o kafaya tepikleri benmi yiyom yoksa periimm :59:
Gelemedim vallahi zor durumlar atlattım..
Neyse akşam gene gelmeye çalışırım inşallah..
Şimdi çıkıyorum çok öpüyorum hepinizi..
yok canm burda kızlarla muhabbet olmuştu, askerine kavuşan burayı boşlamasın diye o yüzden dedim senle ilgisi yok şekerim :34:
bu arada bugn bnm depük gecem :16:
ama malesf fazla olamıcm burda siz bana atın depükleri unutmayn burda yokum dieeeeeeeeeee :69::69: ay kızlar çok fenaym agzım kuruyo ellrm titriyo demin ne giycegimi denedm hala inanamıyorm bn resmen 20 saat kldı :69:
Ben sana dün ne dedim depük gecende söz gelecem dimedimmi haa dimedimmi ahada geldim amma sen yoksun :57: bekle annem depüklicem
perim o kadar güzel anlatmışki o anı yani çok zor tuttum kendimi kayınvalidem yanımda olmasa ağlıycaktım hüngür hüngür bu kız kafayı yemiş der diye sesim çıkmadı cnmm yaa demek bitti haa geldi askerin evet yaa ben inanıyorum artık kavuşuyoruz yavaş yavaş
Canım benim yemin ediyorum yeni doğmuş dünyaya yeni gelmiş daha önce yaşamamış gibi hissediyorum en yakın zamanda darısı başına musurum :16:
özom çağlom adana'nın meşhur tatlısı var bici bici diye ondan yapıcak yicez çok güzelmiş tadı öyle diyor kime sorduysam:52:
bici biciye bayılırım tutimmmm :56:
musur hoşgeldin cnmmmm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

ozelegtim,

ziyaretçiler:57: size depük atayım artık bıktık ya askerleriniz gelmedi mi daha:47:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
llh msabır ver bana ya :97:
aradı şmdi knuştuk bi hevesle açtm telefonu mutlu mutlu knuştum sabah 8 e almış biletini
oo dedm oley fln ama bi iki saat işim olablr aşkm dedi inme indi bana orda :53:
hayrdr dedm bitane çocuk takılmş pşine istanbuldn 6 da kalkcakmş otobüsü gezdir die tutturmş snki hayır işleri müdürü bizmki ya :47: atlatmaya çalışcm aşkm dedi :69:
ama yani sinir oldm sesi bi mutsuz bi yorgun bitkin insanda azcık heyecan olur ya ayy sinir etti bni akşam akşam :63::63::63:

Kuzum ne olduğunu anlamamıştır inanamıyordur şaşkınlıktan öyle gelmiştir sesiii. Aşkım birlikten çıkınca ve uçak inince anladım diyor....

Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!! :16: Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın :9::27:
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. :25: Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı :23::23::23::23::23: :60:
Yeni gitti :48: Çok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten. :48:

özom allah cızırtını wermesin hahaha kırmızı halıyı koymuş birde puhauhaua...:52::52:
çağlom canım benimbende seni çok seviyorum canım ne demek her zaman dinlerim seni kırmızı halı içinde ellerine sağlık tatlım örmü kadar oldun canım benim kıyamam ağlama bugün senin mutlu gecen hep gül emi ....
:16:

özom allah cızırtını wermesin hahaha kırmızı halıyı koymuş birde puhauhaua...:52::52:
çağlom canım benimbende seni çok seviyorum canım ne demek her zaman dinlerim seni kırmızı halı içinde ellerine sağlık tatlım örmü kadar oldun canım benim kıyamam ağlama bugün senin mutlu gecen hep gül emi ....
:16:

hem aglarim hem giderim hesabi benimki tutim caktirma:27::1:

Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!! :16: Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın :9::27:
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. :25: Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı :23::23::23::23::23: :60:
Yeni gitti :48: Çok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten. :48:

ohhh yarasin perim,yaramista zaten belli:1:
ne mutlu size, bu büyük sevginize..
Allahim herkese nasip etsin insallahhhhh..

çağlom tamam o zaman :16:
perim vayyyyyyyyyyyyyyyyyy :23: demek öyle heeee:23: hey maaşallah:23:
demek şarap içtiniz afiyet bal şeker olsun cnmm normaldir cnm zayıflaması benimkide zayıfladım diyordu zaten...sende yat dinlen canım

kizlaaar ben gecen günde sormustum ama kimse baan cevap vermemis idi:59:

askerlerimizin hepsi gelince, bu topikte yazmaya devam edecekmiyiz yoksa perimin sonradan actigi yeremi tasiniyoruz?????:27:

Back
X