• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

$imagesCAVC9TKE.webp sen gittiğinden beri güneş hiç bukadar güzel doğmamıştıııııııııııı
hoş geldin bebeğimm hoş geldinn gecemi aydınlattın günüme ışık oldunnnnn
şafakkkkmı oda neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????:9::9::27::27::66::65::65:

kızlar askerlerine kavuşanları tebrik ediyorumm şurda acı tatlı sorunlu sorunsuz en önemlisi birbirimze çok destek olarak 160 gün geçirdik (yani 12 gün sonra 160olacak):1:ii kii tesadüfen bu siteye rasladım yoksaa geçmezdi zaman beeeeee:50::50::50:

Beni yaşama döndürmeye, gözyaşlarımı silmeye, resmini öpmekten nasırlaşmış dudaklarıma su serpmeye hoşgeldin mutluluğum!!Evine hoşgeldinnn benim erkeğim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beklememmi canımmmm 160 gündür ben bugünü bu güneşi bekledimmmmmmm beklememmi bu bizim güneşimizzzzz
hadiiiiiii oturmak yokkk bugece dans gecesiiii bugece coşcazz hadi koppp koppp koppp

Eki Görüntüle 127920
bu dans doğan güneşimiz için bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uDUUŞŞŞŞŞŞŞŞ Hadi o zamannnnnnnn burdayızzz güneş dooğanaa kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :62::62::62::62::62:

Hoş geldin erkeğim benim, hoş geldin, yorulmuşsundur;
Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını,
Ne gül suyum, ne gümüş leğenim var, susamışsındır;
Buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim, acıkmışsındır;
Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam,
Memleket gibi yoksuldur odam.

Hoş geldin erkeğim benim, hoş geldin,
Ayağını basdın odama,
Kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi,
Güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde,
Ağladın, avuçlarıma döküldü inciler,
Gönlüm gibi zengin,
Hürriyet gibi aydınlık oldu odam.

Hoş geldin, erkeğim benim, hoş geldin...

yarını iple çekiyorum kavuşanlar anlatınca çok heyecanlanacam daha bir umutla bakacam önüme sakın unutma perişkom mutlaka yaz burda bekleyecem seni:26:

20px8.gif

132-large.jpg

36981-shot.gif

Tutimmmmmmmmm ne güzel şeyler yapıyorsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62: AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Back
X