• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Sevdiği şeyleri aldım Tutimm, karpuzlu ve çilekli sodaya bayılır ondan aldımm, enerji içeceği çok sever meyvelii ondan aldımm, sonra kinder çikolataya bayılırrr, en büyük zevki benm ona kahve pişirmem taze kahve aldımmm, onun yanına renkli kuş lokumu aldımmm, sonra kruvosan çok sever ondan aldımm, çilek ve üzüm aldım şimdi onları yıkayıp hazırlicam dolaba, soğusunlar ellerimle yediricem yarınnnnnn :62: asıl alışverişi perşembe günü beraber yapıcaz zaten :52: bunlar ön hazırlık :52:

afiyetle yesin perim haketti enişte...benimkide kahvaltıya gelicek aşkım bana krep yap dedi :9: çarşı izininde annemle bana hediye almış kıyamam yaa dedim kendin gel en büyük hediyem sensin dedim sus diyor bana :1:
bu arada enişte ile damak zevkimiz uyuşuyor birde şu kruvosan a krem peynir sürüp sürüp yemeye bayılıyorum şu ezine usulü krem peynirden aman allahımmm :52:eniştenin damak zevkine brawo :46:

tUTİKOMM sanada alırım depük gecende bebeğimmmmmmmmmmmm :16::16: Kuşummm gel walla bakmam bişeye diyo :60: hahahah

Ya canlar ben pankart açıcaktım aşkımı karşılarken ama annesi ve abisi olduğundan vazgeçtim utandım. Onun yerine eve süprizler hazırladım şiirler yapıştırdım felan. Ama daha önce ona söylemiştim güzel bi şekilde karşılicam seni diye beklenti oluşur mu acaba bekler mi bişeler bilemedm napsam yaa :19::44:

teşekkürler kızlar artık gitme vakti benim için otobüste wireless oluyo gece belki girebilirim kızlarr herşeyy için size çok ama çokk teşekkür ediyorummm hepimizin gözüne aydın çok şükür bitti artık hasret az önce aşkım bana dediki sen beni öyle güzel bekledin öyle güzel özledinki dedi teşekkür etti 160 günlük işkence bitiyo ben aşkıma salı günü kavuşacağım yarın ananemde kalıcam akşam internet bulabilirsem girerim girmezsem depük gecemde yanınızda olamasamda aklım burda olucakkk hepinizi çok seviyorummm en kısa zamanda tekrar burdayım :16::16:

tUTİKOMM sanada alırım depük gecende bebeğimmmmmmmmmmmm :16::16: Kuşummm gel walla bakmam bişeye diyo :60: hahahah

Ya canlar ben pankart açıcaktım aşkımı karşılarken ama annesi ve abisi olduğundan vazgeçtim utandım. Onun yerine eve süprizler hazırladım şiirler yapıştırdım felan. Ama daha önce ona söylemiştim güzel bi şekilde karşılicam seni diye beklenti oluşur mu acaba bekler mi bişeler bilemedm napsam yaa :19::44:

cnm havaalnında çok güzel karşılacam dememişsinki o yüzden havaalanında beklemez cnm ama eve vardığınızda evdeki süprizi bekler muhtemelen ama deseydinki havaalanında seni süper karşılayacağım diye o zaman havaalanındaki süprizi bekelrdi bu yüzden rahat ol canım evdeki süprizlere bayılacağından eminim...
bende havaalanına gidicektim bana çok uzak olduğu için yalvardı gelme diye direk ablamlara geç dedi bakalım benim sağım solum belli olmaz :9:sen rahat ol canım bir şey olmaz

teşekkürler kızlar artık gitme vakti benim için otobüste wireless oluyo gece belki girebilirim kızlarr herşeyy için size çok ama çokk teşekkür ediyorummm hepimizin gözüne aydın çok şükür bitti artık hasret az önce aşkım bana dediki sen beni öyle güzel bekledin öyle güzel özledinki dedi teşekkür etti 160 günlük işkence bitiyo ben aşkıma salı günü kavuşacağım yarın ananemde kalıcam akşam internet bulabilirsem girerim girmezsem depük gecemde yanınızda olamasamda aklım burda olucakkk hepinizi çok seviyorummm en kısa zamanda tekrar burdayım :16::16:

ayyyy çok heyecanlı yaa mayracım hayırlı yolculuklar canım sana bizde sana teşekkür ederiz bizimle beraber sevincimizi,üzüntümüzü paylaştığın için artık mutlu olma zamanı geldi hayırlısı ile kazasız belasız git canım hayırlı yolculuklar aşkına kavuşunca bizim içinde dua et bizlerde sağ sağlim kavuşalım diye iyi yolculuklar canım...:16:

kızlar ne güzell depükleme günleriniz şaka maka yaklaştıı sanırım beni depükleyen olmıycakk ben de kendi kendime depüklerimm artıkk son gece hem ağlar hem gülerim
:5::5::5:

evett mayracımm sana hayrlı yolculuklar inşş bundan sonra aşkınla bi ömür boyu beraber olusunuz Allah sizi hiç ayırmasın ii bak askerine bi daha hiçç bırakma gitmesin bi yere :1::1::1:

periiiiiiiimmm :23:
ay atıyoruz depükleri çok mutluym şuan gerçektn sanki bn yarın kavuşcm :69:
o zaman ilk depüğün benden gelsin
al sana alll alllllllllll :57:

eminimki bu ayrılık yaşanıcak güzel günlerin başlangıcıydı allh seni ayırmasn sevdigindn ömür boyu karabiber pilav gbi yakışın ve birlikte olun :9::9:
şişştt sen şmdi akşam böyle olursun ! :23: ypmaktn bizi görmezsn :9:

kırmızılım sana yandı canm :27:
aşkın bekliyoo seni hadii koşşşşşşş tepüğüm vatana millete hayırlı olsn :9::9:
eminimki aşkın sürprizlerine bayılcak hpimiz için çok güzel günlere yaklaştk :69:

1 saat sonra güneş bizim için doğacak sevdiğim....Ve ben uyumayıp onun doğuşunu izleyeceğim resmini öperek, sonrada koşup kollarına geleceğim....Sensiz herşey öyle anlamsız öyle zorduki... 160 gün boyunca tek birgün kırmadın beni, orda yaşadıklarının bedelini bana ödetmedin asla, ne kadar zor olsa da hep güçlü durdun ve bana destek oldun..1000km uzakta olsa bile sıcacık aşkını ve kocaman desteğini bana hep gösterdin aşkım. Resminle sesinle sadece bekleyerek yaşadım, yaşamak denirse buna... Büyük bi sınav verdik. Bundan sonra herşey öyle güzel olacak ki... Birdaha asla ayrılma yanımdan olur mu? Seni canımdan çok seviyorum ben.
Yolunu gözlediğim, sevdiğim ilk adam!!!!
HOŞGELDİN!

ya bugünde benim depükk gecem kimse beni depüklemiyormu:(yarın kociş bu saatlerde çoktan yanımdaaaaaa.inanamıyorum askerlik al sana benden kocaman depükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:9::9::9:

1 saat sonra güneş bizim için doğacak sevdiğim....Ve ben uyumayıp onun doğuşunu izleyeceğim resmini öperek, sonrada koşup kollarına geleceğim....Sensiz herşey öyle anlamsız öyle zorduki... 160 gün boyunca tek birgün kırmadın beni, orda yaşadıklarının bedelini bana ödetmedin asla, ne kadar zor olsa da hep güçlü durdun ve bana destek oldun..1000km uzakta olsa bile sıcacık aşkını ve kocaman desteğini bana hep gösterdin aşkım. Resminle sesinle sadece bekleyerek yaşadım, yaşamak denirse buna... Büyük bi sınav verdik. Bundan sonra herşey öyle güzel olacak ki... Birdaha asla ayrılma yanımdan olur mu? Seni canımdan çok seviyorum ben.
Yolunu gözlediğim, sevdiğim ilk adam!!!!
HOŞGELDİN!

:14::14::14::14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5::5::5::60::60::60::60::60::60:

perimm gelde ağlama yaaaaa ağlattın beni burda inşş bi daha hiçç ayrılmazsınız inşşşş

Back
X