- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.881
tuti senin askerin gelecek pazartesi m.i geliyor canım:26:
cnm benimki 24 ocak pazartesi 15.50 de uçağı var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuti senin askerin gelecek pazartesi m.i geliyor canım:26:
cnm benimki 24 ocak pazartesi 15.50 de uçağı var![]()
Sevdiği şeyleri aldım Tutimm, karpuzlu ve çilekli sodaya bayılır ondan aldımm, enerji içeceği çok sever meyvelii ondan aldımm, sonra kinder çikolataya bayılırrr, en büyük zevki benm ona kahve pişirmem taze kahve aldımmm, onun yanına renkli kuş lokumu aldımmm, sonra kruvosan çok sever ondan aldımm, çilek ve üzüm aldım şimdi onları yıkayıp hazırlicam dolaba, soğusunlar ellerimle yediricem yarınnnnnnasıl alışverişi perşembe günü beraber yapıcaz zaten
bunlar ön hazırlık
![]()
yani haftaya pazar gecesi seni depüklecez depecem depecem depecem![]()
hoşbulduk tutiimmmm
24ünde çıkıcak benim herif![]()
tUTİKOMM sanada alırım depük gecende bebeğimmmmmmmmmmmmKuşummm gel walla bakmam bişeye diyo
hahahah
Ya canlar ben pankart açıcaktım aşkımı karşılarken ama annesi ve abisi olduğundan vazgeçtim utandım. Onun yerine eve süprizler hazırladım şiirler yapıştırdım felan. Ama daha önce ona söylemiştim güzel bi şekilde karşılicam seni diye beklenti oluşur mu acaba bekler mi bişeler bilemedm napsam yaa:44:
teşekkürler kızlar artık gitme vakti benim için otobüste wireless oluyo gece belki girebilirim kızlarr herşeyy için size çok ama çokk teşekkür ediyorummm hepimizin gözüne aydın çok şükür bitti artık hasret az önce aşkım bana dediki sen beni öyle güzel bekledin öyle güzel özledinki dedi teşekkür etti 160 günlük işkence bitiyo ben aşkıma salı günü kavuşacağım yarın ananemde kalıcam akşam internet bulabilirsem girerim girmezsem depük gecemde yanınızda olamasamda aklım burda olucakkk hepinizi çok seviyorummm en kısa zamanda tekrar burdayım![]()
musur'cum senide biz depükleyeceğiz![]()
ama canımm sizin o zamana askerleriniz geliyoo yaa beni burda unutursanızzü![]()
1 saat sonra güneş bizim için doğacak sevdiğim....Ve ben uyumayıp onun doğuşunu izleyeceğim resmini öperek, sonrada koşup kollarına geleceğim....Sensiz herşey öyle anlamsız öyle zorduki... 160 gün boyunca tek birgün kırmadın beni, orda yaşadıklarının bedelini bana ödetmedin asla, ne kadar zor olsa da hep güçlü durdun ve bana destek oldun..1000km uzakta olsa bile sıcacık aşkını ve kocaman desteğini bana hep gösterdin aşkım. Resminle sesinle sadece bekleyerek yaşadım, yaşamak denirse buna... Büyük bi sınav verdik. Bundan sonra herşey öyle güzel olacak ki... Birdaha asla ayrılma yanımdan olur mu? Seni canımdan çok seviyorum ben.
Yolunu gözlediğim, sevdiğim ilk adam!!!!
HOŞGELDİN!