- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.621
cnm cok uzak yerler ıcın 2 gun ızın werıorlar eger mesafe yakınsa yasadıgı sehıre 1 gun ızın werıyolarrr
usta birliğine geçti cnm ben teskere aldığında veriliyor sanıyodum..Canım usta birliğine gitmeden önce kullanılıyor yol izni seninki zaten usta birliğine geçmedi mi? Belli mesafeler için bide mesela y:asigim:aşadığı yerden 1000km kadar uzaksa 2 gün veriyorlar. Bnm askerim öyle aldı.
[COLOR="Magenta"Dönüşle ilgili net bi bilgim olmadığından kafanı karıştırmak istemem canım.:içelim:][/COLOR]usta birliğine geçti cnm ben teskere aldığında veriliyor sanıyodum..
öyle cnm ama anladımki asker beklemek bütün bekleyizlerden farklıymış hele bu sürecte çeyiz yapmak oda farklı ben nişanlıyım düğün yaza olacak sanırım ama net değil335 cnm ıyı geceler bakalım kısmet belkı düşer...
peln cım nasılsa sayılı gun elbette gececek
ya fazla umutlanmk istemiyorm bn düşmez bncee :gitme: ama napalm 17 ocak bizm gnümz beklicz kaçış yok :)) kızlarr hiç çıkasmm yok sizle knuşurken aşkımı beklemk dha kolay oluyo gbii ama çıkmam lazm... hpinizee tatlı rüyalar.. rüyanızdaa 17 ocagı görün hazırlıklarr bşlasnnn fönler makyajlarr ay bn ne giycm demelerrr weeeeeeee askerinzz kollarınızdaaa kavuştunzzzzz zemuszemus
Canım öyle tebi umutlanmıyoruz fazla olursa süper olur olmazsa 5 ay ne ki diyenler olsa bile 5 ay da 50 ay da bekleriz sevdiklerimizi:asigim:.Bir şekilde geçicek inşallah bu askerlikte
pelıncım ınsallah balım ınsallah herkes bekledıgıne deger bır karsılık alır umarım...
benım dusuncemde askerlıgı secımden once 12 ay yapmazlar tek tıp yanı cunku unı mezunlarından we aılelerınden oy kaybetmek ıstemez akp mhp chp v.s partıler
Kimse küçümsemesin 5 ay. Sevene 1 gün bile zulüm gibi gelir... Zaten uzunlardan 5 sene geç atılıyorlar hayata bıraksınlarda o kadar farkları olsun.. Tek tip felan hikaye, yok öyle bi eşitlik. Tek tip büyük bi eşitsizlik bence.. İsteyen katılır, istemeyen saygı duyar. Ayrıca uzunlar düşerse kısalarda 4 aya inerse iki taraftanda oy alırlar. Bu göz önüne alınırsa mantıklı bi tercih...
Kimse küçümsemesin 5 ay. Sevene 1 gün bile zulüm gibi gelir... Zaten uzunlardan 5 sene geç atılıyorlar hayata bıraksınlarda o kadar farkları olsun.. Tek tip felan hikaye, yok öyle bi eşitlik. Tek tip büyük bi eşitsizlik bence.. İsteyen katılır, istemeyen saygı duyar. Ayrıca uzunlar düşerse kısalarda 4 aya inerse iki taraftanda oy alırlar. Bu göz önüne alınırsa mantıklı bi tercih...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?