335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya fazla umutlanmk istemiyorm bn düşmez bncee :gitme: ama napalm 17 ocak bizm gnümz beklicz kaçış yok :)) kızlarr hiç çıkasmm yok sizle knuşurken aşkımı beklemk dha kolay oluyo gbii ama çıkmam lazm... hpinizee tatlı rüyalar.. rüyanızdaa 17 ocagı görün hazırlıklarr bşlasnnn fönler makyajlarr ay bn ne giycm demelerrr weeeeeeee askerinzz kollarınızdaaa kavuştunzzzzz zemuszemus

Amanın bence artık kısa dönemleri uzatmazlar 12 aya tek tip olmaz da uzun dönemleri kısaltırlarsa ki inşallahhhhh kısaltılar kısa dönemi de kısaltırlar mı ki haziranda seçim varmış amanın amanın olur mu kidelikafadulden

a.s
335 cnm ıyı geceler bakalım kısmet belkı düşer...
peln cım nasılsa sayılı gun elbette gececek
öyle cnm ama anladımki asker beklemek bütün bekleyizlerden farklıymış hele bu sürecte çeyiz yapmak oda farklı ben nişanlıyım düğün yaza olacak sanırım ama net değil
bilmiyorumkismile aldığım seyleri kullanmak için sabırsızlanıyorum çok farklıymış çok... sırası gelince hepinize nasip olur inş hayırlısıyla

pelıncım ınsallah balım ınsallah herkes bekledıgıne deger bır karsılık alır umarım...

benım dusuncemde askerlıgı secımden once 12 ay yapmazlar tek tıp yanı cunku unı mezunlarından we aılelerınden oy kaybetmek ıstemez akp mhp chp v.s partıler

Canım öyle tebi umutlanmıyoruz fazla olursa süper olur olmazsa 5 ay ne ki diyenler olsa bile 5 ay da 50 ay da bekleriz sevdiklerimizi:asigim:.Bir şekilde geçicek inşallah bu askerlikte

Canım öyle tebi umutlanmıyoruz fazla olursa süper olur olmazsa 5 ay ne ki diyenler olsa bile 5 ay da 50 ay da bekleriz sevdiklerimizi:asigim:.Bir şekilde geçicek inşallah bu askerlikte

Kimse küçümsemesin 5 ay. Sevene 1 gün bile zulüm gibi gelir... Zaten uzunlardan 5 sene geç atılıyorlar hayata bıraksınlarda o kadar farkları olsun.. Tek tip felan hikaye, yok öyle bi eşitlik. Tek tip büyük bi eşitsizlik bence.. İsteyen katılır, istemeyen saygı duyar. Ayrıca uzunlar düşerse kısalarda 4 aya inerse iki taraftanda oy alırlar. Bu göz önüne alınırsa mantıklı bi tercih...

bencede cnm doğru diyosun..CADIARZU

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

turkbayragialkisalkisalkis

Ben askerliğimi 5 ay öylesine yaptım diyor. 1ay canını çıkarttılar benim askerimin, sonra Güneydoğu'ya yolladılar. Hiçte kolay geçmedi, şimdi uzun dönemler Tv izlerken benim askerim ot topluyor mıntıka temizliyor. Heryerde farklıdır bu ama şu 5ay yapanlar yan gelip yatıyor yargısı silinse keşke... Hah benim bilgin üniversiteli konuştu işte kısa dönemlerin hakkını yedirtmiyor aferin. :roflol:

ya kızlar dayaanamadım şu alttan alttan izleyen kızın mesajlarına baktım buraya gelip gelip orda konuşuyor.çok komik buldum açıkçası.bizim tercihimiz değildi ki kısa dönemm çıkması hadi bedelli olsa neyse ona ben de karşıyım okuyan adamm olur okumayan adam olmazz gibi sözler sarfetmedik dertleri ne anlam vereemedim bir türlü.biz burada bayram yapıyormuşuzz güyaa. herkes kendi şafağını sayar. allah onlara da yardım etsin bir kıskançlığımız yokki. biz dua ederken bütün askerlerimize ediyoruz ayrım yapmıyoruz dertleri çözemedim. bi de aralarında konuşmuşlar gidip laf atcam zor tutuyorum kendimi diye. ne gerek var bööyle çirkin şeylere?hepimiz asker yolu gözlüyoruz hepiiz evleneceğimiz günü bekliyoruz hepimiz hayal kuruyoruz.insanoğlu çok garip!!!

zaten bır ogrenmısler ksıa donemler yan gelıp yatıyor yok okudularsa kendılerıne okudular dıye ne sacma dusunceler yaaaaa o zaman kımse okumasın yarın öbür gun adlıyeye gıttıklerınde awukat yok hastaneye gıttıkelerınde doktor yok dıye sıkayet etmesınlerrrr mumkunse doktorada gıtmesınler madem okudularsa kendılerıne okudularrrr dıe dusunuyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…