• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim miraclecim özomm tutim violem çağlom 335im yemn ederim kızlar sevincinizi paylaşıorum arkadaşlarım :73: allah başka ayrılık vermesin inşallahhh güsel arkadaslarım bnm askerlerinize kavuşup beni unutmak yok demi :57: malum bnm daha 121 günüm var :84::84::84:

vala ben safagı Allah ın ıznıyle bıtırsem bıle buralardan ayagımı kesmem o ılk gunlerın zorlugunu, bunalımlı gunlerımı hep buradakı arkdslrm sayesınde destek alarak atlattım dıyebılırım o nedenle bız saafagı bıtırsek de senı ve senın gbı safak sayan asker yarenlerını yalnız bırakmayız=))

Son düzenleme:
perim miraclecim özomm tutim violem çağlom 335im yemn ederim kızlar sevincinizi paylaşıorum arkadaşlarım :73: allah başka ayrılık vermesin inşallahhh güsel arkadaslarım bnm askerlerinize kavuşup beni unutmak yok demi :57: malum bnm daha 121 günüm var :84::84::84:

Bizimki bitiyor diye, sizi unutmak yok tabikide, dualarimiz her zaman sizlerle..
Allahim tüm askerlerimizi sagsaglim sevdiklerine yuvalarina kavusturur insallah..
Ha gayret kizlar biz yedik askerligi..
Baslarda mideye oturup cok fena rahatsizlik versede zamanla sindirmeyi ögreniyor bünye..

bende askimla konustum simdiii:69:
iki gündür sadece 1 dakika konusabilmistik onun acisini cikardik bir bucuk saat:1:
bu arada askim takdir belgesi almis kizlar, 2gündür bölük komutani gelmisti bagli olduklari ilceden keske herkes senin gibi görevini yapsa demis cok memnunmus bebegimden:65:
bu gece son kez devriyeye cikacak yavrum, yarin aksam 18-20 son nöbeti..
sonra esyalarimi dagitacam diyor, burdan hicbirsey götürmek istemiyorum dedi..
sadece sapkasini alacakmis oda icine benim ismimi yazmis diye haa birde künyesindede ismim yaziyor onuda alicak tabi:69:
biraz hüzünlüydü ama ordaki en yakin arkadasiyla nisanlisi ayrilmislar.. durup durup iyiki varsin sen cok sükür Allahima dedi, birgün bile beni üzmedin kimbilir nelerle ugrasiyorsun bir basinasin ama hep beni ayakta tuttun dedi, cok gurur duyuyormus benimle, tabiki bende onunla:69:
Bu geceden itibaren cep telefonunuda acacakmis, simdi ona coook güzel bir mesaj yazacagim, telefonunu acar acmaz okusun istiyorum :69:
gözlerim doluyor sürekli ama yüzümdede bir tebessüm var ne garip bir duygu ya:69:

cnmm bnmm tebrıke dıyorum enısteyı heyytt beee:65: bnm askımında bı arkdsı 6yıllık ılıskı bıtmıs yaa burda kac yıl bırlkte olp da ayrılanlr var sukurler olsn bız bırlktyz ve bnm bu bunalımlı depresf donemlerımde sana cektrsemde bızden sen vazgecmedın bu ınatcı halını sevıyorum dıyo=))

Bu şiiri aşkım bana hazırladı kutuya koymuştu (kadınım versiyonunu) o askere gittiğinde eve gelince açmıştm tüm evi yuvarlanarak ağlamıştım... Şimdi o dönüyor ve bende bunu hazırladığım kutunun en üstüne koyacağım...Çok güzel çok anlamlı....

hoş geldin erkeğim benim,
hoş geldin

yorulmuşsundur,
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var,

susamışsındır,
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim

acıkmışsındır,
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi esir ve yoksuldur odam,

hoş geldin

ayağını bastın odama
kırk yıllık beton çayır çimen şimdi
güldün güller açtı penceremin demirlerinde
ağladın avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin, hürriyet gibi aydınlık oldu odam
HOŞGELDİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu şiiri aşkım bana hazırladı kutuya koymuştu (kadınım versiyonunu) o askere gittiğinde eve gelince açmıştm tüm evi yuvarlanarak ağlamıştım... Şimdi o dönüyor ve bende bunu hazırladığım kutunun en üstüne koyacağım...Çok güzel çok anlamlı....

hoş geldin

yorulmuşsundur,
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var,

susamışsındır,
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim

acıkmışsındır,
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi esir ve yoksuldur odam,

hoş geldin

ayağını bastın odama
kırk yıllık beton çayır çimen şimdi
güldün güller açtı penceremin demirlerinde
ağladın avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin, hürriyet gibi aydınlık oldu odam
HOŞGELDİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:43::43::43::43::43:
mahfettin beni perimmmmmm:43::43::43:

Çağlommm tebrikler enişteyeeee:46: benim aşkımda vericekmiş herşeyini.. Ne güzel artık bu geceden itibaren istediğinde ulaşabileceksinn..Öyle özledimki mesaj atmayı istediğimde ulaşmayı... Elimiz kolumuz bağlı sadece bekledik 158 gün... Allahım inanamıyorum!!! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin,
Baharımın çiçeği,
Hoşgeldin,
Karanlığımı silen güneş,
Gönül neşem hoşgeldin..
Dörtgözle yolunu beklerken, ben,
Hasretinle çürürken dirhem dirhem,
Yaramdaki merhem hoşgeldin...
Hoşgeldin hayat,
Yaşam gayem,nefesim,
Tek hevesim hoşgeldin.
Ciğerimde havam,
Kapanmayan yaram,
Tek dermanım,tek devam,
Hoşgeldin...
Hoşgeldin gülüm,
Bebeğim hoşgeldin.
Senin için ısıttım yüreğimi,
Koynumda yerin hazır,
Hoşgeldin bebeğim,çiçeğim,
Erkeğimmm,hoşgeldin....

Son düzenleme:
vala ben safagı Allah ın ıznıyle bıtırsem bıle buralardan ayagımı kesmem o ılk gunlerın zorlugunu, bunalımlı gunlerımı hep buradakı arkdslrm sayesınde destek alarak atlattım dıyebılırım o nedenle bız saafagı bıtırsek de senı ve senın gbı safak sayan asker yarenlerını yalnız bırakmayız=))
bırakma tabikisi de :70:
Bizimki bitiyor diye, sizi unutmak yok tabikide, dualarimiz her zaman sizlerle..
Allahim tüm askerlerimizi sagsaglim sevdiklerine yuvalarina kavusturur insallah..
Ha gayret kizlar biz yedik askerligi..
Baslarda mideye oturup cok fena rahatsizlik versede zamanla sindirmeyi ögreniyor bünye..
alışmayı bende öğrendim artık 338 oldu kız hey gidi günlerrr :61:

cnmm bnmm tebrıke dıyorum enısteyı heyytt beee:65: bnm askımında bı arkdsı 6yıllık ılıskı bıtmıs yaa burda kac yıl bırlkte olp da ayrılanlr var sukurler olsn bız bırlktyz ve bnm bu bunalımlı depresf donemlerımde sana cektrsemde bızden sen vazgecmedın bu ınatcı halını sevıyorum dıyo=))

Allahim hic bozmasin bu temiz duygularimizi miraclemmm:69:
askim diyorki, bugün olsa yine gidermisin askere diye soracak olursan evet yine gelirim cünkü her seferinde ucunda sana kavusmak olacak diyor:69:

Çağlommm tebrikler enişteyeeee:46: benim aşkımda vericekmiş herşeyini.. Ne güzel artık bu geceden itibaren istediğinde ulaşabileceksinn..Öyle özledimki mesaj atmayı istediğimde ulaşmayı... Elimiz kolumuz bağlı sadece bekledik 158 gün... Allahım inanamıyorum!!! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tam 158 gün perim, dile kolay..
Allahim askerede bekleyeninede sabir versin..
Hasret cok zorr...

Bugünün anlam ve önemini anlatan bir siir paylasmak istiyorum sizlerle Mevlana'dan..

yollara sular dökün,
bahçelere müjdeler edin,
bahar kokuları geliyor,
o geliyor, o
Ay parçamız, sevgilimiz, yarimiz geliyor.

Yol verin, açılın, savulun.
Beri durun, beri.
Yüzü apaydınlık, akpak,
bastığı yeri ardında gündüzler gibi bırakarak
O geliyor, o.

Gökler yeryüzünü kapladı, örttü bir anda.
Bir anda dört yanı misk gibi bir koku sardı.
Bir anda bir velvele, bir kıyamet koptu cihanda.
O geliyor, o.

Bir anda can geldi bağlara, bağlar ışıdı.
Bir anda açıldı baktı bağlara gözler.
Bir anda bizde ne gam kaldı, ne dert kaldı, ne keder.
O geliyor, o.

Yayından fırladı ok.
Hedefe ha vardı, ha varacak.
Bahçeler selama durdu.
Selviler ayağa kalktı.
Çayır çimen yollara düştü.
İşte konca, ata binmiş geliyor.
Biz ne duruyoruz,
O geliyor, o.

Sen bizim yöremize gelirsen göreceksin, ey şems,
Huyumuz sadece susmak olmuş bizim, susmak.
Senin güzel gözlerinçin işte canım pusuda.
Rahatım kaçtı benim,
geceleri uykum kalmadı gitti ama,
bak işte o güzel günler yola çıkmış geliyor

Sen Uyurken hasretin dökülür gecelerden sokaklara,
Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede,
Sensizliğim yollarına bakar ve boynunu büker,
Ben bir tek adam sevdim o da sensin o da sensin,
Ben bir tek sende yandım alevlendim delilendim,
Ben Bir Tek Adam Sevdim O da Sensin, O da Sensin,
Ben Bir Tek Sende Yandım Alevlendim, Delilendim,
Ben bu sevdayı yemin bildim söz bildim,
Ben bu sevdayı kutsal bildim….

:27:Çağlommmm biz çok ağladıkkk çokkkkkk hergün ağladık.... Artık mutluluk gözyaşları olucakkk......... Al bakim o zaman Fatih abimiz söylesinnn hadi hadi hadiii hadiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee :64::27: ay evet şu dakika delirdiğimi tescilledim artık :60:[video=youtube;sf6dpiBsnBQ]http://www.youtube.com/watch?v=sf6dpiBsnBQ[/video]

Back
X