335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlar benim resmen bi gıdım kaldı çok heyecanlıyım ve askerim çıktı hakkariden ktmde şu anda Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bunu da bitirdik kuzum geliyo artık bana azıcık kaldı uçağa bindi mi 2 saatte kollarımda olur

tamam özoşçum bencede kimsecişkler olmıycak herkes sanırım askerine kavuşunca ben burda tek kalcam ben seni teperimm merak etme hemde seve seve o günlere bi gelelim dee

akkaride çıktımııııııı ay inanmıyorm resmen asker deil şuan off hayırlı olsn cnm ya

selam millet bakıyorum depükleme faaliyetleri başlıyo artık heycan tavan=)

çok sevındım senın adına da tatlım yaa gozun aydın darısı bızlerın basına

violem siz bir gün geriden geliyordunuz heralde demi
nasıl yani canım :44:
akkaride çıktımııııııı ay inanmıyorm resmen asker deil şuan off hayırlı olsn cnm ya
sağol tatlım evt ordan çıktı ya gerisi kolay ktmye de sağ salim ulaştı inşallah bana da sağ salim ulaşır aşkımmm oyyy yirim onu ya tatlı bebikim
selam millet bakıyorum depükleme faaliyetleri başlıyo artık heycan tavan=)

çok sevındım senın adına da tatlım yaa gozun aydın darısı bızlerın basına
canım sağol amin inşallah hepimize olsun ben burdaki herkesi çok sevdim herkesin mutlu olmasını istiyorum

Ayyyyyyyyyy yettimmm şafaklar atmadannnnnnnnnnnnn evi temizliyordum deliler gibiiii, aşkımın cicilerini yıkadımmmmmmmm, nargilesini temizledimmm ay nası mutluyum yaaa offfffffffffff
Vioşuuuuuuuuummmmmmmm atarsa Adanaaaaaaaaa benimde 02!!!!!!!!!!!!!!Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gözümüz yollarda kaldı hiç bu kadar gecikmezdin tam tahmin ettiğim gibi hazırlık var demi

gözümüz yollarda kaldı hiç bu kadar gecikmezdin tam tahmin ettiğim gibi hazırlık var demi

Evet canımm bayaa işim vardııı, yarın temizliğim varrr hem evimde hem bendeee. Pazar da son kuaför hazırlıklarııııııı heyecandan hiçbişi yiyemiyorummmm ve midem bulanıyorrr

Kizlaaaar deliriyorumm dünden berii
Wlan'im bozuldu dün öglen ve daha yeni yapabildim ancak ama oda kablolu
Televizyon yok internet yok tekrar gittim sigara aldim kendime
off basim catliyor ugrasmaktan, cok fena uykum var ama uyuyamiyorum, askim yine nöbetci astsubay sabah 9a kadar ve bugün hic aramadi aramayacakda taa yarin aksama kadar, cok özledim yavrumun sesini
Allahim gecsin gitsin bu son 3gün, yeter artikkkkkkkk

benim kuaför işim bitti tamamen yarın da eve bi rötuş çektim mi tamamdır.. hazır ve nazır bir şekilde kocişi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…