• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlarım nasılsınız?
askerim fenalaşmış ağır bir grip geçiriyor.
hastaneye kaldırmışlar serum takmışlar:43::43:
yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun kuşummm, bnmkinin de öyle bi macerası olmuştuu, acil şifalar dileri..
ayip size kizlar ne kadar tembelsiniz:20:
ben bugün manti yaptim, evimi misler gibim temizledim,tertemiz oldu yine, camasirlarimi yikadim astim..yarinda beyazlari yikadimmi hic bir isim kalmadi:81:
yarin tavuk sote yapayim diyorum:56:
bu arada perimmm bugün alisveriste gecen bahsettigin lokma tatlisindan aldim yarin deneyecegim hemen insallah tuttururum:1:
çağlomm ellerine sağlıkkk ben de evimi temizleyince kendimi çok iyi hissediyorummm. Oleyyy lokma tatlısı aldın demekk müthiş olucak emin oll verilen tarifi aynen uygula :56:
safagimiz 06 Ankarada Perimdeyiz:69:
perissss yarin lokma tatlisinida yapip misafirligine geliyorum, sende güzel bir cay demle yanina:27:
Hoşgeldin kuzummmmmmmmm :46::42: buyuurrr gel canımmm çay da demlerimmm börek de açarımm lokma da dökerimm gel gelllll

huhuuuu:3:
canlar napıyorsunuz?
benim aşkım yarın dışarı çıkıyor diş kontrolleri varmış dışarda sabah çıkıp 2 ye kadar dışarda durucaklarmış nete gelebilirim belki dedi erken kalkmam lazım yarın...size bakayım dedim...bende yataktayım uzanıyorum burası feci sıcak birazdanda uyurum zaten....
şafak:11 sıradaki haddini bil :9:

Son düzenleme:
yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun kuşummm, bnmkinin de öyle bi macerası olmuştuu, acil şifalar dileri..

çağlomm ellerine sağlıkkk ben de evimi temizleyince kendimi çok iyi hissediyorummm. Oleyyy lokma tatlısı aldın demekk müthiş olucak emin oll verilen tarifi aynen uygula :56:

aynen öyle perim, dahada cok seviyorum evimi temiz olunca:69:

Hoşgeldin kuzummmmmmmmm :46::42: buyuurrr gel canımmm çay da demlerimmm börek de açarımm lokma da dökerimm gel gelllll

zaten oraya kadar gelip tek cayla dönmem perim:1:
o kadar yemekten bahsediyon hep marifetlerini görmek isterim yanee:56:

canlar napıyorsunuz?
benim aşkım yarın dışarı çıkıyor diş kontrolleri varmış dışarda sabah çıkıp 2 ye kadar dışarda durucaklarmış nete gelebilirim belki dedi erken kalkmam lazım yarın...size bakayım dedim...bende yataktayım uzanıyorum burası feci sıcak birazdanda uyurum zaten....

niye simdiden yapiyorlarki acaba tutim??
askim bana anlattigina göre haftaya pazartesi artik sivil olacakmis ama ilcede revire gidip komple saglik kontrolünden gececek ve sali günü serbest birakilacakmis

bu arada gece kuşum çok geçmiş olsun enişte rahatsızmış...:14:
perim sende alışveriş yapmışsın güle güle kullan cnm bende burdan kendime meyveli kremler aldım:9: bu arada o christian ayakkabılara bende bitiyorum bu markanın papileri bayağ tuzlu ama çok tarz modelleri...

askim bana anlattigina göre haftaya pazartesi artik sivil olacakmis ama ilcede revire gidip komple saglik kontrolünden gececek ve sali günü serbest birakilacakmis

aaa benimki hiç öyle şeeyler söylemiyo bana :57: sonra sorunca da sen nerden biliyosun diye şaşırıyo ben de diyorum ruhsar olup her akşam bakıyorum sana bakalım yaramazlık yapıyomusun diye :60::60:

çağlom bende onu anlamadım niye diş kontrolü yapıyorlarki sordum aşkıma gelince anlatırım dedi :44:benimkininde haftaya nöbetleri olmayacakmış

canlar napıyorsunuz?
Selam tutişkooommm özledim balım seniiii :16: inşallah yarın güzel güzel konuşursunuz canm enişteyleee
Ooooooo Çağlom sen hele bi gell ne kısırlar ne dolmalar ne sarmalar ne içli köfteler yaparım ben sanaaaaa :56::56: beni mutfağa bırak kalym orda bayılıyorum mama yapmayaaa aşçı olsam keşkeeee :31:
hepinize tatlı rüyalar canlar :16: şafakları da attırdık uyuyabilirim artık rüya gibi şafağımla:1:
İyi geceler violemmm riyanda mikemmel şafağını görrr :16:
canlarım bende çıkıyorum iyi geceler hepinizeee :16:
İyi geceler ballı rüyalar balımmmm :48::71:

canlar napıyorsunuz?
Tutişkomm özledim balımmmm :16: ben bugün böyle böyle :23: için ciciler aldımmmm :60::60: inşallah yarın enişteyle konuşursunuz Tutimmm

Çağlommm sen bi gel ne kısırlar ne dolmalar ne içli köfteler yaparım ben saaa. Beni mutfağa att önüme malsememi ver yaşarım öyle bayılıyorum yaa aşçı olsam diyorum ya bazen... :16:

beni ne doktorlar ne mühendisler istedi canim ama gönül ask isterrr:24::69:
:27:bu nerden aklima geldi sormayin, bende anlamadim:27:
sanirim deliriyorummmm, cildiriyorummm:52:
askimla konustuk simdi bebegim sabah 6dan beri ayakta taa sabah 9a kadar uyuyamiyacak bende essek gibi esniyorum sürekli hadi git uyu askim dedi:69:
kiyamammmmm ben ona, nasil kötü hissediyorum bazen kendimi:50:
cocugum askere gitmeden son 12gün yatirmadim hic, kiziyordum niye uyuyorsun diye sasmisti elimde:69:
gelince hic karismicam bir daha uykusuna, istedigi kadar uyusun oturup izlicem, sevecem, öpecem bitanemi sadece:69:
simdi uyumaya gidiyyorum, sevdigimi rüyamda görürüm belki..
Iyi geceler canlarimmm:16:

beni ne doktorlar ne mühendisler istedi canim ama gönül ask isterrr:24::69:
:27:bu nerden aklima geldi sormayin, bende anlamadim:27:
sanirim deliriyorummmm, cildiriyorummm:52:
askimla konustuk simdi bebegim sabah 6dan beri ayakta taa sabah 9a kadar uyuyamiyacak bende essek gibi esniyorum sürekli hadi git uyu askim dedi:69:
kiyamammmmm ben ona, nasil kötü hissediyorum bazen kendimi:50:
cocugum askere gitmeden son 12gün yatirmadim hic, kiziyordum niye uyuyorsun diye sasmisti elimde:69:
gelince hic karismicam bir daha uykusuna, istedigi kadar uyusun oturup izlicem, sevecem, öpecem bitanemi sadece:69:
simdi uyumaya gidiyyorum, sevdigimi rüyamda görürüm belki..
Iyi geceler canlarimmm:16:

Aaa 9 a kadar uyuyamicak mıı tühhh :25: sen gelince bol bol uyutursun aşkını koynunda Çağlom... İnşallah görürsün enişteyi rüyandaa...
Bende topikle konuşiym biraz daha ..
İyi geceler canımmmmm :16:

Topaaak gene kaldık mı başbaşaa??? :31::31::31:
Kuzucuklarım uyuduu, ben uyuyamıyorumm :26: :25:
Beynim yorgun aslında düşünmekten,
Çok hırpaladım kendimi 152 gün boyunca topak
Sen de hırpalandın değil mi bazen gülmelerimizden bazen ağlamalarımızdan...
Ama napardık sen olmasan ha? Napardıkk?? :57::57::57:
Sana soruyorum bu gece bana cevap vereceksin vereceksiii!!!! :57:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Topişşş :48: saat sabah 4, ben yatağa girdim döndüm döndüm geri çıktım. Ay mimkiin diil uyuyamıyorum çıldıriciimmm :31:
Çekirdek çitliyorum, yir misin???

Duyamadım????:19:

Yir misinn ??!!!! :26:

Yir misin haaaa yir miiiii??!!!!!!!!!!!! :57:

Aaa 9 a kadar uyuyamicak mıı tühhh :25: sen gelince bol bol uyutursun aşkını koynunda Çağlom... İnşallah görürsün enişteyi rüyandaa...
Bende topikle konuşiym biraz daha ..
İyi geceler canımmmmm :16:

oyy perim o saate kadar ne yapiyosun sen ya:26:
ben kendi evime tasindigimdan beri sabah 8den gec uyandigimi hatirlamiyorum, babamlarda oluncada öglene kadar yatiyorum anlamadim niye..bundan 2bucuk sene önce askimla tanistigimizda ben hic uyumadan okula gittigim günleri bilirim..3bucuk gün tek dakika uyumadan gecirdigim zaman oldu, internetin basindan kalkamiyordum, cok sorunlar vardi sanki dermani internetteymis gibi kendimi hirpaliyordum ama askim hayatima girdiginden beri, onun kollarinda uyudugumdan beri, uykunun ne kadar güzel oldugunu anladim:69:
gece isi bitince aradi yine konusduk sabah 6ya kadar sonra uyudum ve 7de yine uyandim..
yataktan cikmayim keyif yapim azcik dedim kiz arkadasim aradi gelecekmis mecbur yine kalkip kahvalti hazirlamam lazim:31:

çelammmmmmmmmmmmmmmmm:80:
ay perim koptum tek başıma yazıp durmuşsun kendi kendine topikle kavga etmişsin çok alemsin yaa...
benim koca bebeğim çıkış muaynesi olmak için çarşıya çıktı bu sabah şuan alışverişteymiş birazdan nete gelicek bende size yazayım dedim....

Back
X