335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bende bizim ilişkimiz çok uzun sürdü diyordum maşallah sizin ki bizimkinden de uzunmuş canımAllah ayırmasın canım bi an önce kavuşup evlenin inşallahhh

ahhh elimizde mi :))) ama bundan sonra yok söz bizi vuracağı belli olmadan stres yapmdan sen şubatta biz ocakta kavuşucaz yarın beklerim şafak saymaya çuçem :)))

aa ne guzel canakkalede yapıyo demek eniste askerliğini ben orda okudum lisansı super bı eyrdı tabı bnm ıcın=)suan enıste ıcın işkence yerı sayılıodur malum askerlık sartlrı=)

teşekküür ederim canlarrr umarım her şeyin hayırlısı olur sevdiceklerimiz hemen gelir yanımıza. bu arada sürprizz çok hoş olurr .yakın bi yerde olsa ben de yapardım da taa diyarbalkıra gidemem ki((

ahhh elimizde mi :))) ama bundan sonra yok söz bizi vuracağı belli olmadan stres yapmdan sen şubatta biz ocakta kavuşucaz yarın beklerim şafak saymaya çuçem :)))

amanda benim çuçem de gelmiş kadınlar kulubüne hoşgelmiş.kaderde senle şafak saymakta varmışşş.siz bi ocakta kavuşunda çuçem biz göze aldık zaten gönderirken 15 ay beklemeyi.yarın içinde tekrar araşırız zemuszemus

Çok romantik oyy oyyy :asigim:Neler çıkacak bakalım daha

ozmn senın ıcınde ılerleyen gunlerde gıtmeden uzaktan ona yapabılecegın bı suprız dusunup bulurz

aa ne guzel canakkalede yapıyo demek eniste askerliğini ben orda okudum lisansı super bı eyrdı tabı bnm ıcın=)suan enıste ıcın işkence yerı sayılıodur malum askerlık sartlrı=)

Çok şükür canm çok kötü bir yer değilmiş ve rahatım diyor ilk gökçeadadaydı ordan çok şikayetçiydi ama şükür usta birliği iyi diyor içim o yüzden rahat canım

çok iyi olur valla kızlar çok sevinirim şu an kpssye odaklanmış durumdayım romantik şeyler düşünemiyorum
benim ona askerden gelince bir sürprizim olucak anlatıyım hemen size.
özel ve bir o kadar da güzel bir defter edindim kendime.
askere gittiği günden beri günlük tutuorum 1 gün bile atlamadan.
her sayfasına o gün neler yaptığımı neler hissettiğimi geleceğe dair planlarımı ,beğendiğim gelinlik modellerini bile yazıyorum
dönünce ona vericem ömür boyu saklayacağını da biliyorum
bayram iznine gelince künyesinin birini bana verdi onla yatıp kalkıyorum:asigim:

Çok şükür canm çok kötü bir yer değilmiş ve rahatım diyor ilk gökçeadadaydı ordan çok şikayetçiydi ama şükür usta birliği iyi diyor içim o yüzden rahat canım

acemilikte hepsi sanırım oldukca zorlanıyolar.ama eniştenin dedgı gbı guzl yerdır ckale,askeride sever kollar ckalenın halkı.umarım en rahat bıcımde yaparda kavusursun sevdgne sag salım guzlm.neyse kızlar benm sımdlk cıkmam lazım.bakalm uyku tutmazsa gene ugrarım herkese ii geceler=)

ayy cıkmadan gozum ılıstı msjına,ya gece kusu aynısını ben de yapıyorum su gunluk olayını=))) neyse bakın bu kez cıdden cıktım=) opuldunuz

çanakkale de ben doğmadan babam yapış askerliğini. hala anılarını anlatır ,geçen yaz oraya gittik içini gezdik herkes çok ilgiliydi. tam da binaları manzaraya karşı içi de muntazam çok sevmiştim ben.

Vayy vayy neler çıkıyor ne kadar romantikmişşş 335. kısa dönem yarenleriii:asigim:zemuszemus

Evet canım çok güzel bir yer gerçekten yemin törenine gittim gezdik biraz gerçekten harika Çanakkalede,Gökçeadada

bende günlük tutanlardanım :))) demekki bu asker gönderen psikolojisiyle sarıldığımız bişey ben resim falanda eklemeyi düşünüyorum gelince çok hoşuna gidicek eminim :) 23 eylül hem benim doğum günüm hemde yıldönümümüz ona mektup ve resim göndermek istiyorum hiç mektup gönderen oldumu mektuplar okunduğu için resim falan göndermeye çekindim siz nasıl yaptıız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…