- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
yok bebeğim ben tarih almadım ocak sonunda hemen istemeye gelcekler eylül gibi de evlenicez artık 7 yıl oldu daha fazla uzamasın :roflol:eğer 9 aya çıkarsa seney kalır ondan korkuyorum bi mutlu olamadım bi kpss bi askerlik offffffffffffffffff
Hemen anlatıyımCanımın canı çanakkale de ben onu almaya gitmek istiyorum askeriyenin kapısından çıktığında beni görsün sarılıyım doya doya oyy bi gelse o günler çok ösledim aşkımı:asigim:
ee cok guzelmı dha ne olsun=) doya doya sarılıp gozlerının ıcıne bakmayı da unutma
geveze wuuuu super bır suprızzz
ahhh elimizde mi :))) ama bundan sonra yok söz bizi vuracağı belli olmadan stres yapmdan sen şubatta biz ocakta kavuşucaz yarın beklerim şafak saymaya çuçem :)))
miracle84 tatlım benım askım allah ızın werırse cmartesı gunu dagıtıma gelıyor ıstanbula 2-3 gunlugune bnım kafamda tek bır dusunce war ekımın 1 de benım dogum gunum o zaman yanımda olamayacak bende erken bır tarıhte mesela 25 eylulde canlı muzık olan bır yere gotureyım onu dıyorum basımı koyayım omuzuna butun gun muzık dınlıyım onun yanında dıyorum ona bu zamana kadar soleyemedıgım seylerı soyleyeyım dıyorum bazı konularda ck haksızlık yaptım ona cok sewgımı soyleyemedım ne kadar asık ldugumu soyleyemedım o aksam soyleyeyım dıyorum...cokmu romantıgım ne hahaha
teşekküür ederim canlarrr umarım her şeyin hayırlısı olur sevdiceklerimiz hemen gelir yanımıza. bu arada sürprizz çok hoş olurr .yakın bi yerde olsa ben de yapardım da taa diyarbalkıra gidemem ki((
aa ne guzel canakkalede yapıyo demek eniste askerliğini ben orda okudum lisansı super bı eyrdı tabı bnm ıcın=)suan enıste ıcın işkence yerı sayılıodur malum askerlık sartlrı=)
Çok şükür canm çok kötü bir yer değilmiş ve rahatım diyor ilk gökçeadadaydı ordan çok şikayetçiydi ama şükür usta birliği iyi diyor içim o yüzden rahat canım
çok iyi olur valla kızlar çok sevinirim şu an kpssye odaklanmış durumdayım romantik şeyler düşünemiyorum
benim ona askerden gelince bir sürprizim olucak anlatıyım hemen size.
özel ve bir o kadar da güzel bir defter edindim kendime.
askere gittiği günden beri günlük tutuorum 1 gün bile atlamadan.
her sayfasına o gün neler yaptığımı neler hissettiğimi geleceğe dair planlarımı ,beğendiğim gelinlik modellerini bile yazıyorum
dönünce ona vericem ömür boyu saklayacağını da biliyorum
bayram iznine gelince künyesinin birini bana verdi onla yatıp kalkıyorum:asigim:
çok iyi olur valla kızlar çok sevinirim şu an kpssye odaklanmış durumdayım romantik şeyler düşünemiyorum
benim ona askerden gelince bir sürprizim olucak anlatıyım hemen size.
özel ve bir o kadar da güzel bir defter edindim kendime.
askere gittiği günden beri günlük tutuorum 1 gün bile atlamadan.
her sayfasına o gün neler yaptığımı neler hissettiğimi geleceğe dair planlarımı ,beğendiğim gelinlik modellerini bile yazıyorum
dönünce ona vericem ömür boyu saklayacağını da biliyorum
bayram iznine gelince künyesinin birini bana verdi onla yatıp kalkıyorum:asigim:
çanakkale de ben doğmadan babam yapış askerliğini. hala anılarını anlatır ,geçen yaz oraya gittik içini gezdik herkes çok ilgiliydi. tam da binaları manzaraya karşı içi de muntazam çok sevmiştim ben.
acemilikte hepsi sanırım oldukca zorlanıyolar.ama eniştenin dedgı gbı guzl yerdır ckale,askeride sever kollar ckalenın halkı.umarım en rahat bıcımde yaparda kavusursun sevdgne sag salım guzlm.neyse kızlar benm sımdlk cıkmam lazım.bakalm uyku tutmazsa gene ugrarımherkese ii geceler=)[/QUOTE
Amin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?