• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

muhauhau aynen kızlar onları düşünerek yazdım walla a koptummmm ben postal giymem topuklu ayakkabıyla askerlik yapardım topuğum kırılınca komutana yardırırdım heralde saç düzleştirici ve maşamıda götürürdüm askere hahahahha

benimki ben yapmadan bakım yapmaz kendinee:roflol:
kkda bi siyah noktalar için topic vrdı toz jelatinle sütle yapılıyodu onu söledim
diio ki hayat ağacım ben askerden gelim de bana yap :roflol:
kre kullanır da diğer bakımlarını ben üstlendim her bakıma bi çikolata:roflol:

akşam haberlerde başbakanın konuşmasını dinledim. tek tip için rafa kalktığı falan yok gibi bişeyler söyledi. daha belli olan hiçbir şey yok dedi. hem biliyorum bizimkilerin etkilenmeyeceğini (içime hep öyle doğyor) hemde elimde olmadan sıkıntı yapıyorum. sorada sürekli bulantı, ağrı...

Bülent Arınç,Hüseyin Çelik gibi ağır toplar istemiyoruz diye açıklama yaptılar canım sadece dinliyecek askeriyenin tasarısını bizimkileri etkilemez bence içini ferah tut hem olmaz olmaz tabi ama şimdi her yerde kısa dönem 4 aya inecek diyorlar ee bizimkilere de ümit vermiş oluyorlar eğer ümit verdik diye tek tip olursa uzun dönemler 12 yada 9 kısa dönemi 4 ay yapmaları lazım o zaman kasımda yanımızdalar(buna kendimde inanmıyorumsempatiksalakcinni)

kızlar bi de bişi dicem bi daha izne gelicek mi sizinkiler bilmiorum ama bu bot ayakta mantar yapıomuş ya kına yaksınlar ayklarına gitmeden. benimki yaktı hiçbişey de olmadı pudtra da kullanır üstüne. görüntü kötü ben sevmem kınayı kokuundan da nefret ederim ama onların sağlıklarından önemli değil. hatta ona dedim mümkünse ayaklarındaki kınalar geçmeden evlenmem senle:roflol:

yaratıcılıkları gelişiyo askerde balım :roflol:
tatlım bende acemiliğe gitmeden önce internette falan araştırma yaparken bi forumda okumuştum. biri askerden sonra yazmış yeni gidecekler için.
neler lazım olur , neler hazırlasınlar diye bilgi vermiş sağolsun çok makbule geçti.
pudra falan yazıyordu onları aldık gitmeden bide lepitak aldık. çok işine yaradı valla

benimki ben yapmadan bakım yapmaz kendinee:roflol:
kkda bi siyah noktalar için topic vrdı toz jelatinle sütle yapılıyodu onu söledim
diio ki hayat ağacım ben askerden gelim de bana yap :roflol:
kre kullanır da diğer bakımlarını ben üstlendim her bakıma bi çikolata:roflol:

ilahi hahahaha koptumdelikafaduldendelikafadulden

Bülent Arınç,Hüseyin Çelik gibi ağır toplar istemiyoruz diye açıklama yaptılar canım sadece dinliyecek askeriyenin tasarısını bizimkileri etkilemez bence içini ferah tut hem olmaz olmaz tabi ama şimdi her yerde kısa dönem 4 aya inecek diyorlar ee bizimkilere de ümit vermiş oluyorlar eğer ümit verdik diye tek tip olursa uzun dönemler 12 yada 9 kısa dönemi 4 ay yapmaları lazım o zaman kasımda yanımızdalar(buna kendimde inanmıyorumsempatiksalakcinni)

kasımda aşk başkadır be gvezem kısa dönemde 4 ay olsun kasımda gelsinler tekrar aşık olalım hahah acı bize tayyip amcaopuyorumnanaktan

red_wine cim sen rahat ol bizimkiler askerliği bitirir bizimkilerden sonra aralık celbi olan 337 dönemi bile etkilemez o olay...

ilahi hahahaha koptumdelikafaduldendelikafadulden

kasımda aşk başkadır be gvezem kısa dönemde 4 ay olsun kasımda gelsinler tekrar aşık olalım hahah acı bize tayyip amcaopuyorumnanaktan

red_wine cim sen rahat ol bizimkiler askerliği bitirir bizimkilerden sonra aralık celbi olan 337 dönemi bile etkilemez o olay...

Ya keşke öyle bişi olsa nasıl güzel olur plakalara geçemeden aşkım yanımda hayali bile güzel ama yapmazlar zannetmem aman uzatmasınlarda ocakta gelsin aşkım ama kasımda olur kasım olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ya birde benim erkek kardeşim war daha okuyor oda gidicek of offff canım benim yaaa benimkide ona bedelli yaptıralım diyor kerdeşimde paramla orduyumu zengin edecem diyor dedim o zaman git 12 ay yap dedim ne 12 ayı 4 ay yapcam ben diyor hahahahah

Kızlarrrrrrr aşkım aradııı şimdi.:sm_cool: "kızlara söyle nöbetim bitti ben yatıyorum yaz" dedi :roflol::roflol:

Nöbet bitmiş canım senin ne güzel aramış bak enişte sesini de duydun:asigim: ya ne güzel en azından hergün seslerini duyuyoruz (çok polyanna gördüm kendimi-tatlicadiarzu-)

red_wine haha enişte çok alem ya hadi yat canım o zaman çıldırmasın orda adamcağız ....

gevezecim bizim birliğin adı felaket ordusu tabur komutanlığı olurdu hahahahha

kuşum yaratıcılığına hayranım hahah manikür kontrolü heee

gevezem 6 ay yapsınlar boşver yeterki uzamasınnn

red_wine haha enişte çok alem ya hadi yat canım o zaman çıldırmasın orda adamcağız ....

gevezecim bizim birliğin adı felaket ordusu tabur komutanlığı olurdu hahahahha

kuşum yaratıcılığına hayranım hahah manikür kontrolü heee

gevezem 6 ay yapsınlar boşver yeterki uzamasınnn

her an sızabilirim canlar şimdiden iyi geceler diliyorum.
rüyamda asker olcam kesin:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back