• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohhh maaşallah hepiniz sigara içiyorsunuz fabrika gibi...

no smoking...
bencede yavaştan bırakın bebişler olucak yeşilaycı olmaya başlayın şimdiden...
sigara yı bırakın kokusuna bile gelemiyorum ben...

ben hayatimda hic oturup ders calistigimi hatirlamiyorum..en son tezimi son bir günde hazirlayip vermistim diye bütün gece bilgisayar basinda calismistim ondada 1paket sigara bitirdim=/
sigara icince kafam daha iyi calisiyo sanki=D

yanı ben kendı adıma bununla mesglm dıe aklıma getrmedm ama mesela sen de senı ne oyalaycksa onunla içli dışlı olsan tatlım belkı bı faydası olablr?

Uf bende ders çalışırken nasıl içtiğimi bilmiyorum ard arda yakıyorumm. Ahanda canım çekti böyle muhabbeti olunca daha bi canım çekiyor mereti cokacimcoook:delphin:

suan beni askimdan baska hicbirsey mesgul edemiyor canim inanirmisin=/
düsün pazartesi farkli bir sehirde uniye basliyorum hala kalacak yerim yok ama ben bunu bile düsünemiyorum=/
tüm gün aklim onda, acaba ne yapti iyimidir felan diye düsündükcede iciyorum iste=(

düsün pazartesi farkli bir sehirde uniye basliyorum hala kalacak yerim yok ama ben bunu bile düsünemiyorum=/
tüm gün aklim onda, acaba ne yapti iyimidir felan diye düsündükcede iciyorum iste=(

canım bnm hepımız aynı durumdayız ınankı,ama sen bu seklde kendnı yıpratrsan dha kotu olr ona destk olamassın,onlrn bızım verecgmız morale ıhtyclrı var,ben de ılk ay acaıp hırpalamstm kendmı snrasnda hasta oldm bunyem zayftr ztn bıde ılk 1 haftada 4 kılo bırden verınce sız dusunun artk ne hale geldgmı...yemek yıyemıodm dha yenı yenı basldm zorlaya zorlaya,ama bole ypamamak lazm cnku onlr bızı saglm bırktı ve Allahın ıznıyle bı kac ay sonra donup geldıklrın de de saglam bulmak ıstıycklr

Canım yaa bende öyleyim gerçekten sabah uyanınca nefret ediyorum kendimden. Bırakıcaz bırakıcaz ben inanıyorum boshayallersmileşakkıdı

perim
miracle'm alemsiniz wallahi hahahahahhaha

perim sigarada var demiş ilahi heeeeee
:1:

caglom aşıksınnnnnnnnnnnnnn dırırırm aşıksınnnnnnnnn dırırırım sen aşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşş

Tabii herşeyimiz var bebişimm 335'iz biz yauuu. Miracle'mmm çaaakkk !! kaydirigubbakcemile5 Çağlo'm ya sarıl bana annemm :teselli: geçicek bu günlerr, bitecekk dönüp baktığımzda tebessümü kalacak inann..

Tutimm atarsa 106 minnoşumm. Miracle'ım nereye ballı lokmam daha karpuz keseceydiiiikkk sempatiksalakcinni Dikkat et kendine canım benim mis kokulu rüyalarrr

Back