• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hey allahım yarabbimm genemi raftan indi yoksa ama mümkün değil tek tip yapmazlar akp karşı çünkü bülent arınç falan karşı geçen açıklama yaptı...korkmayın kızlar bizi vurmaz bırakın tek tipi mek tipi muhabbet edelim yawwww

Sensiz olmaz çünkü, Bugüne dek içimi acıtmayan tek aşk seninki oldu. Sen varsın ya hayatımda, tetikte beklemiyorum artık. Heran birşey olacak da yine yüreğim yaralanacak diye endişelenmiyorum. Senin aşkına sonsuz bir inancım var benim... :kedi:

neyse ben bu konuda kendi fikrimi söyliyim, seçimlerden önce oy kazanmak amacıyla uzun dönemler erken terhis edilecek, kısa dönemlere dokunulmayacak :)
iyi geceler

@Tutim benimki ufak bir aşkı kitabı, "sensiz olmaz çünkü..." ismi. Böyle güzel şeyler yazıyor her sayfada. Bende en güzellerini sizlerle paylaşıyorumm... Bencede balim en iyisi tek tip'te 12 ay ve 6 ay olmaz üzere 2'ye ayrılması... Çıksada bizi vurmayacağına bende eminim. Ama insede fena olmaz :jeyyar: amannn yemişim tektipinideeee boşverinnn müfettişler gelir birazdannn ben size diyim :içelim:sempatiksalakcinni

Bana bu haber şu yönden mantıklı geldi aslında. 2 taraftanda oy kazanılıcak tek çözüm yolu bu. Yani 12 aya inerse uzun dönemlerde oy kazanılıcak kısalar uzarsa kısalardan kaybedilicek. Ama her ikisi de düşerse oy delisi olucaklar sempatiksalakcinni Bu yüzden ben pek mantıklı buldum bu yeni haberi bayanssulusmile

Bana bu haber şu yönden mantıklı geldi aslında. 2 taraftanda oy kazanılıcak tek çözüm yolu bu. Yani 12 aya inerse uzun dönemlerde oy kazanılıcak kısalar uzarsa kısalardan kaybedilicek. Ama her ikisi de düşerse oy delisi olucaklar sempatiksalakcinni Bu yüzden ben pek mantıklı buldum bu yeni haberi bayanssulusmile

:lepi::lepi: katılıyorummmm ayyyyy eğer bizimkide düşerse kasımda yada aralıkta gelirer abowwwwwwwwwwwwwww ama sanmıyorum ya asker açığı çoğalır hemen terhis yapmazlar....

Çok uyumlu bir kitap seçmişsin canım. Bende sırf ismine kanarak "Ne zaman Geleceksin?" diye bir kitap almıştım ama uöduğum gbi çıkmadı kaydirigubbakcemile3

hahahaha ne yalan söyliyim kitabı aldığım gün dolmuşta biraz okuyayım dedim ilk sayfaya göz attım sarmadı beni puhauhauaha ama ismine bakarak aldım o ayrı ....kaydirigubbakcemile3 bana hiç hitap etmedi ama bir başlayayım belki ilk sayfaları sıkıcıdır...

Son düzenleme:
Kizlar kitaplardan bahsediyorsunuz, size bir kitap önerim a$ik olacaksiniz..
Orhan Kemal'dan El Kizi... Öyle heyecanli ve duygu dolu bir kitapki, kitabi bitirdikden sonra bile hala askima diyordum keske bitmeseydi diye.. inanilmaz akici bir kitap ben 2günde bitirdim öyle kaptirmistimki kendimi=) insanda farkli bir etki birakiyor kesinlikle tavsiye ederim;)

hahahaha ne yalan söyliyim kitabı aldığım gün dolmuşta biraz okuyayım dedim ilk sayfaya göz attım sarmadı beni puhauhauaha ama ismine bakarak aldım o ayrı ....kaydirigubbakcemile3 bana hiç hitap etmedi ama bir başlayayım belki ilk sayfaları sıkıcıdır...

Aynen tutimm ayynen! Kitap isimleriyel konular alakasız. Bende azıcık okuyup bıraktım. Roman seviyorum ben yaa, ya da böyle günlük tarzıı. Canım askerinin ilk günü çok yoğundur arar emin ol. Ama sana bişi söyliym kastamonudan sonra orası cennet gibi gelicek inan. Ben Kastamonudayken 3 kez felan 1 dakika konuşuodum. Şimdi bebeğim çaldırıyor ben arıyorum 4-5 kez uzuuun uzuuun konuşabiliyoruuzzz :kedi:Çünkü Kastamonuyla kıyaslanamayacak şekilde az sayıda asker var dolayısıyla sıra yok bişii yok. Çoğuda uzun dönem bnm askerimin olduğu yerde çok fazla telefon kullanmıyorlar. Çok rahatız o bakımdan ama ilk gün dediğin gibi bizde 1 kez konuştuk. Yoğundu bayaa ondandır balım merak etmeee yorulmuş uyumuştur zatenn olumunekankayizsmile

Orhan Kemal'dan El Kizi... Öyle heyecanli ve duygu dolu bir kitapki, kitabi bitirdikden sonra bile hala askima diyordum keske bitmeseydi diye.. inanilmaz akici bir kitap ben 2günde bitirdim öyle kaptirmistimki kendimi=) insanda farkli bir etki birakiyor kesinlikle tavsiye ederim;)
ismi bile duygulandırdı beni. Sağol Çağlom ilk fırsatta alıp okicam opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmmm...tavsiye ettiğin kitabı alacağım canım askerin nsıl balım ???

Aynen tutimm ayynen! Kitap isimleriyel konular alakasız. Bende azıcık okuyup bıraktım. Roman seviyorum ben yaa, ya da böyle günlük tarzıı. Canım askerinin ilk günü çok yoğundur arar emin ol. Ama sana bişi söyliym kastamonudan sonra orası cennet gibi gelicek inan. Ben Kastamonudayken 3 kez felan 1 dakika konuşuodum. Şimdi bebeğim çaldırıyor ben arıyorum 4-5 kez uzuuun uzuuun konuşabiliyoruuzzz :kedi:Çünkü Kastamonuyla kıyaslanamayacak şekilde az sayıda asker var dolayısıyla sıra yok bişii yok. Çoğuda uzun dönem bnm askerimin olduğu yerde çok fazla telefon kullanmıyorlar. Çok rahatız o bakımdan ama ilk gün dediğin gibi bizde 1 kez konuştuk. Yoğundu bayaa ondandır balım merak etmeee yorulmuş uyumuştur zatenn olumunekankayizsmile

haklısın canım bu gece ağrı jandarmada kalıcakmışyarın doğubeyazıta geçecekmiş allahım inşallah rahat eder ya bizimde yüzümüz gülerrr =)
eniştenin rahatını bozmasın rabbim canı öyle böyle bir şekilde bitecek askerlik...
şu kimide bir atlatsak geisi çabuk geçer...

Çağlocum senin askerin nasıl? Asker sayısı felan nasılmış ? Kastamonudan sonra ordan daha çok memnun kaldı mı ? Kastamonu mağduru olarak benim aşk şuan Diyarbakırdan çok memnun.

walla simdiye kadar iletisimde bir sorun yok ama ayak islerine kosuyorlarmis bütün gün..
bulasik yikamak, temizlik, yaprak toplama, komutana masaj vs=)
bide coook sogukmus acayp öksürüyor yazlik kamuflajla geziyorlar daha=(
ama kastamonudan iyi gibi sanki suan 25kisiler pazar günü 5kisi daha geliyor ve 8kisi köylere verilecekmis..pazartesiden itibaren 15gün daha egitim görüp öyle yapilacakmis dagitimlar..
tek canimizi skan su 12 gün zorunlu izin ondan yirtarsak baska bir terslik yok aslinda..

Back