- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Erdoğan rafa kalkmamış demiş, ama 4 ay olacağından da bahsetmiyor ?
ntvmsnbc'den
ntvmsnbc'den
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bu haber şu yönden mantıklı geldi aslında. 2 taraftanda oy kazanılıcak tek çözüm yolu bu. Yani 12 aya inerse uzun dönemlerde oy kazanılıcak kısalar uzarsa kısalardan kaybedilicek. Ama her ikisi de düşerse oy delisi olucaklar sempatiksalakcinni Bu yüzden ben pek mantıklı buldum bu yeni haberi bayanssulusmile
@Perim bende uzaklarda bir yerlerde adlı kitabı aldım
Çok uyumlu bir kitap seçmişsin canım. Bende sırf ismine kanarak "Ne zaman Geleceksin?" diye bir kitap almıştım ama uöduğum gbi çıkmadı kaydirigubbakcemile3
hahahaha ne yalan söyliyim kitabı aldığım gün dolmuşta biraz okuyayım dedim ilk sayfaya göz attım sarmadı beni puhauhauaha ama ismine bakarak aldım o ayrı ....kaydirigubbakcemile3 bana hiç hitap etmedi ama bir başlayayım belki ilk sayfaları sıkıcıdır...
ismi bile duygulandırdı beni. Sağol Çağlom ilk fırsatta alıp okicam opuyorumnanaktanKizlar kitaplardan bahsediyorsunuz, size bir kitap önerim a$ik olacaksiniz..
Orhan Kemal'dan El Kizi... Öyle heyecanli ve duygu dolu bir kitapki, kitabi bitirdikden sonra bile hala askima diyordum keske bitmeseydi diye.. inanilmaz akici bir kitap ben 2günde bitirdim öyle kaptirmistimki kendimi=) insanda farkli bir etki birakiyor kesinlikle tavsiye ederim![]()
Kizlar kitaplardan bahsediyorsunuz, size bir kitap önerim a$ik olacaksiniz..
Orhan Kemal'dan El Kizi... Öyle heyecanli ve duygu dolu bir kitapki, kitabi bitirdikden sonra bile hala askima diyordum keske bitmeseydi diye.. inanilmaz akici bir kitap ben 2günde bitirdim öyle kaptirmistimki kendimi=) insanda farkli bir etki birakiyor kesinlikle tavsiye ederim![]()
Aynen tutimm ayynen! Kitap isimleriyel konular alakasız. Bende azıcık okuyup bıraktım. Roman seviyorum ben yaa, ya da böyle günlük tarzıı. Canım askerinin ilk günü çok yoğundur arar emin ol. Ama sana bişi söyliym kastamonudan sonra orası cennet gibi gelicek inan. Ben Kastamonudayken 3 kez felan 1 dakika konuşuodum. Şimdi bebeğim çaldırıyor ben arıyorum 4-5 kez uzuuun uzuuun konuşabiliyoruuzzz :kedi:Çünkü Kastamonuyla kıyaslanamayacak şekilde az sayıda asker var dolayısıyla sıra yok bişii yok. Çoğuda uzun dönem bnm askerimin olduğu yerde çok fazla telefon kullanmıyorlar. Çok rahatız o bakımdan ama ilk gün dediğin gibi bizde 1 kez konuştuk. Yoğundu bayaa ondandır balım merak etmeee yorulmuş uyumuştur zatenn olumunekankayizsmile