• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kizlar nisanlimi Sivasin Kangal ilcesine vermisler=(
ariyamiyor hic haber alamiyorum kendim jandarmayi arayip ögrendim nereye verdiklerini=(
ama aradgimda daha gitmemisti cook merak ediyorum yaaa=(

usta birliğinin telfnunu öğrendiysen tekrar ara en azından senin aradgnı sölerler hbri olr vakti olnca arar sni sabrt cnm hemen umutsuz olma

ah canim daha birlginde olup olmadigini bile bilmiyorumkii..
hem kangal ilce sadece 4tane köyü var belkide köylere verilecek hicbirsey bilmiyorum..
en son aradiginda ariyamam artik hic zamanim yok dedi ve 20saniye konustuk kapatti hemen..
usta birlgide acemilik gibi olursa deli olurum burda..
bende bu pazar uniye gidiyorum gitmeden belirli bir numaramiz olsaydi veya saatlerimiz ona haberlesirdik..evimde ev telefonu yok daha baya sorun yasicaz gibi görünüyor=/

cep telfnu numrını bılıyosa eger o snı caldırsın sen ararsın uygn oldgnda.bak bende gecen gun bu tel olayndn müzdrptım ama saolsun burdan bı ark bna bı tarfe onerdı ona gectım smdı caldrnca ben onu arıorm ceptn.sıkma cnını guzl dusun guzl olsn hersey,usta bırlgne bı yerlessın dha kolay olr hersy belırsızlkten sen boylesın sdce.

Selam Kızlar. Öncelikle çok teşekkürler desteğiniz için. Zaten ona hiç belli etmedim üzüntümü, geçicek biticek bu günler herşey çok güzel olucak her zamna yanındayım seni sonsuza dek beklerim gibi sözlerle onu rahatlatmaya çalıştım içim yanarken... :gitme: Çünkü hepimiz biliyoruzki en büyük destekçileri bizleriz. Benim aşkımda Diyarbakırda Çarşamba günü ilçelere dağıtılacakmış. Elim yüreğimde bekliyorum.. Allah onları bizlere bağıslaşın. Şafak 110 turkbayragi

ÇağLocum. Haber alabildin mi askerinden. Merak ettim çok üzüldüm adına ama bi şekilde muhakkak konuşursunuz tatlım. Ufak bi yerse daha iyi olur belki.. Çok kalabalık olmaz felan.. Allah yüzümüze bakar inşallah bende çarşambayı bekliyorum hangi ilçeye çıktığını öğrenmek için senağlama Yanına gitmeyi düşünüyordum şuan olduğu yerde çarşı izni yokmuş :mymeka: Of ne zormuş ne zormuş..........

ÇağLocum. Haber alabildin mi askerinden. Merak ettim çok üzüldüm adına ama bi şekilde muhakkak konuşursunuz tatlım. Ufak bi yerse daha iyi olur belki.. Çok kalabalık olmaz felan.. Allah yüzümüze bakar inşallah bende çarşambayı bekliyorum hangi ilçeye çıktığını öğrenmek için senağlama Yanına gitmeyi düşünüyordum şuan olduğu yerde çarşı izni yokmuş :mymeka: Of ne zormuş ne zormuş..........

canim nereye dagitim olacak ögrenebilirsin..
seninkide jandarma degilmi??
ara diyarbakir il jandarma komutanligini ve deki benim nisanlim 2gündür orada ve biz bir haber alamadik acaba dagitimi nereye verildi bölügüne gittimi felan söylüyorlar sana..
ben nisanlim aramayinca öyle yaptim ve ondan önce ögrendim nereye gidecegini..
tabi suan oradami bilmiyorum..
yarinda Kangal ilce jandarmayi arayip ögrenecegim elim kolum bagli oturamam burda..

caglom cnm lutfen ıyı dusun ıyı olsun bu askerlık bızım cok psıkolojımızı bozdu cnm artık rahat etsınler ıstıyoruz ama ıstedıkce kotu seyler duyuyoruz lütfen cnm ıyı düşünelim iyi olsun....

red_wine aramıza hoşgeldin canım allah kavuştursun askerin nerd askerlik yapıyor ???

hosgeldin canim aramiza..
aminn canim sanada hayirli teskereler..

Sağolun , Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Bu gerginliklerin içinde burada sizlerle payşlaşabilmek bile gerçekten güzel.

Tuti'cim , ben aynı dönemde çok sevdiğim iki kişiyi askere uğurladım. "Sevdiğim" Kayseri'de , kuzenimde Hatay'daydı, şimdi G.Antep'e gitti ama nereye dağılacakları hala belli belli değildi. kuzenim zaten gittiğinden beri çok zor arıyordu,psikolojileri alt üst durumdaydı Hatay'da , Antep'te nasıl olacak bilemiyorum.

Kayseri biraz daha su serpiyor insanın yüreğine ama gittikleri yer "Asker Ocağı" olunca ister istemez hep buruk oluyor insan. Bir sürü sıkıntının içinde bu 6 ayda hayırlıyla bitsin diye dua ederken bu son dönemdeki haberler iyice bitiriyor moralleri...

Gün içinde iş yoğunluğundan yazamasamda akşam gelir gelmez artık paylaştıklarınızı okuyorum. Dualarım sizlerle.

Allah bütün askerlere, bekleyenlerine sabır ve hayırlı teskereler versin inşallah.

kimmiş o uzasın diyenler?
allahım her gün ölüp ölüp diriliyoruz biz burda
bu kadar bencil olmayın yaaa
çoğu arkadaşımın düğün hazırlıkları başladı
düğün tarihi alındı yazık değil mi?
ben istemiyorum ğer uzarsa zaten düğünüm seneye kalıcak:çok üzgünüm:

Bencil ve cahilce düşünmek istemiyorum ama teskerenin uzamasına onay verenlerin ailesinden biri o operasyonlara gönderilebilecek olsaydı yinede onay verirler miydi acaba???
Ayıpsın atarlar mı bencile asıl onlar:1closedeyes:
Yasamayan anlamaz :delphin:

kizlar haberde bahsedilen tezkere ne tezkeresi anladinizmi siz???
askerlikten bahsedilmiyor sinir ötesi operasyondan bahsediliyor sanirim..
Bizler icin degilmis sanırımboshayallersmile
olmasın zaten ya:a015: hasretten canımız yanıyor zatensenağlama

kizlar haberde bahsedilen tezkere ne tezkeresi anladinizmi siz???
askerlikten bahsedilmiyor sinir ötesi operasyondan bahsediliyor sanirim..

Yok , bu teskere bizler için değil ama yinede buna gönderilen askerde bizim askerimiz. Düşünsenize kendi ülkesinde askerliğini yapmak için yola çıkıyorlar ama eğitimleri daha sıkı ve özel oluyor ki zaten buna göre seçiliyorlar sonra Irak'a gönderiliyorlar.
Allah hepsine yardım etsin.... mafoldumben

canim nereye dagitim olacak ögrenebilirsin..
seninkide jandarma degilmi??
ara diyarbakir il jandarma komutanligini ve deki benim nisanlim 2gündür orada ve biz bir haber alamadik acaba dagitimi nereye verildi bölügüne gittimi felan söylüyorlar sana..
ben nisanlim aramayinca öyle yaptim ve ondan önce ögrendim nereye gidecegini..
tabi suan oradami bilmiyorum..
yarinda Kangal ilce jandarmayi arayip ögrenecegim elim kolum bagli oturamam burda..

Canım benim askerim bugün teslim oldu henüz. Ordaki ilk günü. Bide kura çekilicekmiş Çarşamba günü. O çekilmeden belli olmicak nereye gideceği. O yüzden ordakilerde bilmiyor daha. Senin askerin kurayı çekti demekki ya da farklı oluyor Diyarbakırla Sivas. Elim yüreğimde bekliyorum Çarşambayı. eyvahedigeldismile

merhabalar kızlar ve de iyi geceler olsun hepimize,hihoyyythihoyyyt nasılsınız,ben çok düzenli giremiyorum,malum bitaraftan ders çalışıp bi taraftan iş arıyorum,bu arada o tezkere haberini tam detaylı bilmiyorum ama bildiğim tek şey bizle ilgili olmadığı,ya kızlar şu tektip askerliği her koldan araştırıyorum bi yerde çok güzel haberler okurken diğer taraftan çok kötü şeyle okuyorum neye nasıl inanacağımı şaşırdım,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

Back