- Konu Sahibi Alice in Wonderland
saolun kızlar... Allah tüm askerleri korusun... Kışlık neler gönderilebiliyor? Sevdiğinize ne gönderceniz arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
usta birliğinin telfnunu öğrendiysen tekrar ara en azından senin aradgnı sölerler hbri olr vakti olnca arar sni sabrt cnm hemen umutsuz olma
ÇağLocum. Haber alabildin mi askerinden. Merak ettim çok üzüldüm adına ama bi şekilde muhakkak konuşursunuz tatlım. Ufak bi yerse daha iyi olur belki.. Çok kalabalık olmaz felan.. Allah yüzümüze bakar inşallah bende çarşambayı bekliyorum hangi ilçeye çıktığını öğrenmek için senağlama Yanına gitmeyi düşünüyordum şuan olduğu yerde çarşı izni yokmuş :mymeka: Of ne zormuş ne zormuş..........
Snr tesi tezkeresi uzayacak - Hrriyet Gndem
kızlar böyle bısey yoktur demı:sm_confused:
anlayan varsa berı gelsın:uhm:
ben okudumda ne demek istenildigini anlamadim acikcasi..
ne tezkeresinden bahsediliyorki burda?
caglom cnm lutfen ıyı dusun ıyı olsun bu askerlık bızım cok psıkolojımızı bozdu cnm artık rahat etsınler ıstıyoruz ama ıstedıkce kotu seyler duyuyoruz lütfen cnm ıyı düşünelim iyi olsun....
red_wine aramıza hoşgeldin canım allah kavuştursun askerin nerd askerlik yapıyor ???
hosgeldin canim aramiza..
aminn canim sanada hayirli teskereler..
Bende anlamadım size soruyorum ama yorum yapanlara baktım teskre uzasın falan yazıyordualsanaalsanasmile
Ayıpsın atarlar mı bencile asıl onlar:1closedeyes:Bencil ve cahilce düşünmek istemiyorum ama teskerenin uzamasına onay verenlerin ailesinden biri o operasyonlara gönderilebilecek olsaydı yinede onay verirler miydi acaba???
Bizler icin degilmis sanırımboshayallersmilekizlar haberde bahsedilen tezkere ne tezkeresi anladinizmi siz???
askerlikten bahsedilmiyor sinir ötesi operasyondan bahsediliyor sanirim..
kizlar haberde bahsedilen tezkere ne tezkeresi anladinizmi siz???
askerlikten bahsedilmiyor sinir ötesi operasyondan bahsediliyor sanirim..
canim nereye dagitim olacak ögrenebilirsin..
seninkide jandarma degilmi??
ara diyarbakir il jandarma komutanligini ve deki benim nisanlim 2gündür orada ve biz bir haber alamadik acaba dagitimi nereye verildi bölügüne gittimi felan söylüyorlar sana..
ben nisanlim aramayinca öyle yaptim ve ondan önce ögrendim nereye gidecegini..
tabi suan oradami bilmiyorum..
yarinda Kangal ilce jandarmayi arayip ögrenecegim elim kolum bagli oturamam burda..