• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ah canım ya kıyamam belki şu an uyumuştur yer vermişlerdir muhakkak aynen bende nefret ederim belirsizlikten işte benimki böyle olacağını bildiği için izin kullandı caglo şuan direk birliğine giden askerler dağıtılacakları yerleri bekliyor ve uzun sürebilirmiş bu benimki izin kullanayım ilçe jandarmaya gittiğinde direk orda kalabilirmiş o yüzden geç gitcek benimki orda kalmasa bile başka bir komutanlığa geçecekmiş beklemeden direk canım ya sakin ol enişte yerleşmişti uyuyordur bile yarın arar seni...

bu arada caglocum bizimkilerin başına ne gelmiş biliyormusun askeriyeye 30 tane otobüs gelmiş benimki diyor ki aşkım diyor bütün otobüsler gitti bizim otobüs gelmedi dedi bir sürü asker ortada kaldık dedi istanbula gelecek olan askler yani 3 tanemi ne istanbul otobüsü kalkmış bir biz yola çıkamadıkdedi 1 saat otobüs bekledik komutanlar sürekli irmayı arıyor askerlerimiz ortada kaldı falan otobüs yollayın demişler bir bakmışlar otobüs gliyor hemen atlamışlar şöföre diyorlarmış kı abi sen bas gaza götür bizi burdan hahahahah şöför demişki hayırdır askerler ne bu acele benimki demişki abi sen bas gaza anlatırız yolda askerlik işte demiş =)))) ama komutanlar çok hüzünlüymüş caglo düşünebiliyormusun 3000 asker vardı bayağ haiflemiştir kastamonu jandarma komutanlığı hahahah oh be demişlerdir....:1:

Selam kızlar. Bu topiği bu akşam gördüm. Biraz geç kalmış olsamda bende 335. kısa dönem askerimi beklediğim için aranıza katılmak istedim.

Hepimize
Hayırlı Teskereler... turkbayragi

caglom cnm lutfen ıyı dusun ıyı olsun bu askerlık bızım cok psıkolojımızı bozdu cnm artık rahat etsınler ıstıyoruz ama ıstedıkce kotu seyler duyuyoruz lütfen cnm ıyı düşünelim iyi olsun....

red_wine aramıza hoşgeldin canım allah kavuştursun askerin nerd askerlik yapıyor ???

Tuti, ağrıya nereye gitcekti? Erzuruma değilde vana uçak bileti bakın bence.Bizde Erzuruma almıstık.Erzurumdan Ağrıya çok otobüs yok.Iğdıra gidip ordan ağrı doğubeyazıta geçmişti.Iğdırdan ağrı yarıım saatti. Vana gidip ordan gidenler daha rahat etmişler.Bilginiz olsun...

Günaydın arkadaşlar kimse yok ama ben yaziym gene de... Çok kötüyüm şuanda, yeni geldim havaalanından, yolcu ettim askerimi usta birliğine :gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif:

Günaydın arkadaşlar kimse yok ama ben yaziym gene de... Çok kötüyüm şuanda, yeni geldim havaalanından, yolcu ettim askerimi usta birliğine :gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif:

günaydın cnm.ama ii tarafından bak,en azından görebildin askerini,ya benim gbi gittiğinden beri hiç görmeyenler ne yapsın dimi ama:sinifsinif:

buarada yeni gelen arkdslr hosgeldiniz,askerleriniz nerde görev yapıyolar??

atarsa ŞaFaK 111 hadi bakalım teker teker gönderiyorum günleri zemuszemus

nereye gidiyor canım usta birliğine? Üzülme canım, bak 2 hafta sonra 2 ayımız bitcek.Kendini toparlamaya çalış.Sen mutlu olcaksın ki o mutlu olsun,o mutlu olcak ki sen mutlu olabilesin... O yüzden napıyoruz kendimizi sıkmıyoruz.Güçlü kız olmaya çalışıyoruz...Biliyorum kolay değil ama o seni bu şekilde görse daha çok üzülmez mi...
hadi bakalım kendimizi toparlama zamanı.

yakına düşse nolck ki ben gidip de onu göremedikten snra?? doğuda dha raht yapılıyomuş askerlik hep gidenlerden öyle duydum cnm,batı çıknca önce bi seviniosun da snra işin içine girince öyle olmadığını anlıyosun:s

valla canım bilmiyom ki... Ama en azından terör olayı yok batıda.Şimdi taburda mesela ama karakola gitme durumu var.Haber alamadığım an aklım çıkıyo :(

olumsuz düşnme,bnm bi arkadasım vanda yapmıstı askerliğini ve cok da rht yaptı,bi tanıdgmzn oğluda ağrıda yaptı uzun dönem olmasına ragmen cok memnundu oldugu yerden.hem kısa dönemleri genlde birlkte tutuyolr,meslegını sorup mutlaka bırlk ıcınde bı gorev verıolr,acemilikte cok cekiyolar ama ustalıga gecınce artık rahtlr bırz dha mrk etme ıcını ferah tut

herkese merhaba arkadaşlar..
buanbuan tatlım saol bilgin için ama benimki ayarlamış tatlım herşeyini çok mersi ...
kızlar pek söylemek istemiyorum aranızda bazılarınız göremedi askerini bende şimdi benimki ile buluşucam şu askerlik mevzularını dinliyim bakım neymiş...

lütfen moralinizi yüksek tutun şurda 3.5 ay kaldı arkadaşlar hepimiz hürgeneral olucaz yeterki birbirimize destek olup bu destekle askerlerimize moral verelim askerlik yapan onlar sonuçta biz güçsüz olursak onlara pozitif olduğumuzu yansıtamayız bu sefer onlar daha çok üzülür...

terör olayın agelince tek doğud değil her yerde bişy oluyor artı kaderde ne varsa onu yaşıyoruz ayrıca kısa dönem askerleri operasyona çıkarmıyorlar bunu unutmayın...hep birlikte kalıyorlar...içiniz rahat olsun...bir kız arkadaşımın nişanlısı hakkari-çukurcada kısa dönem askerlik yapıyor ve çok rahatmış içiniz rahat olsun...

Back