- Konu Sahibi Alice in Wonderland
selam kızlarrr. şafak 117 hadi şu 100lerden kurtulalaımda bi plakalara geçelim yaa artıkkk oofff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aşkıma atkı örmeye başladm dünn opuyorumnanaktan hem zaman geçiyo hem bebegimi gelibolu ayazından korur![]()
bazen benımkınınde direnci kırılıyo,nasıl geçicek okdr zmn diyo da bende hemen diyorum aaa aşkım öle deme bak 1 günü dha atlattık=)
feykbabe şimdi farkettim tekirdağlıymışsın benim sevgilimde orda asker hava nasıl oralarda geceleri soğuk oluyo mu gece 1 ve 4 arası nöbet tutuyo bazen(
sağol canım..bende gittigidiyora filan bkmıştım...birde dediğin yere bakayım
ben erkek arkadaşıma sordumgiyermisin böyle birşey alayım mı diye al dedi..
çok iyi olur dedi
o da duymuş böyle birşey ve iyi oluyor dedi..
bende bi araştırayım
gerçekten sıcak tutuyorsa çok iyi olur ya..
yazları gece normal olur ama geceleri çok çok soğuk canımkupkuru bi soğuktur yani ama tekirdağın neresinde yaptığına da bağlı
benimde ozaman şu içliklerden göndermem lazım acemiliğini beşiktepede yaptı ama şimdi merkezde merkez komutanlığında yapıyo içki fabrikasının orda bide öğretmen evinin orda nöbet tuttuyo bende ilk defa yemin töreninde geldim Tekirdağa ama Tekirdağı görünce içim rahatladı güzel bi yer ama ben geldiğimde bile dediğin gibi geceleri soğuktu cnm ya(
yazları gece normal olur ama geceleri çok çok soğuk canımkupkuru bi soğuktur yani ama tekirdağın neresinde yaptığına da bağlı
canm tek dertleri üşümek olsun hiç deilse terör olan bi yerde deil içini rahat tut olmadı al bi içlik ikinizde raht edin (![]()
kizlar bugün aldigim iyi bir haberi sizlerle paylasayim=)
nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)
kizlar bugün aldigim iyi bir haberi sizlerle paylasayim=)
nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)
bitecek kizlarrr, sabir sadece=)
Perisoko bizimkilerin yarislari var bu cuma..nisanlimin bölügü atislarda yarisacakmis=) sizinki belli oldumu?
Hangi bölük canım sizin ? Aynı gün deilmi tüm bölüklerin yarışları ? Benimki 2.bölük CADIARZU
ay ne güzel eşleri aynı yerde askerlik yapanlar muhabbet ediyor. aksarayda askerlik yapan eşi olan yokmu kızlar...?