• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sağol canım..bende gittigidiyora filan bkmıştım...birde dediğin yere bakayım
ben erkek arkadaşıma sordumgiyermisin böyle birşey alayım mı diye al dedi..
çok iyi olur dedi
o da duymuş böyle birşey ve iyi oluyor dedi..
bende bi araştırayım
gerçekten sıcak tutuyorsa çok iyi olur ya..

canım ben gittigidiyordan bugün siparişini verdim termolite termal içliğin.Bakalım artık... Olmazsa bide thermeform alırım :uhm: Termal çoraplarda varmış birkaç sitede gördüm acaba alsak mı ya onlardan da bilmiyorumkismile

yazları gece normal olur ama geceleri çok çok soğuk canım :( kupkuru bi soğuktur yani ama tekirdağın neresinde yaptığına da bağlı

benimde ozaman şu içliklerden göndermem lazım acemiliğini beşiktepede yaptı ama şimdi merkezde merkez komutanlığında yapıyo içki fabrikasının orda bide öğretmen evinin orda nöbet tuttuyo bende ilk defa yemin töreninde geldim Tekirdağa ama Tekirdağı görünce içim rahatladı güzel bi yer ama ben geldiğimde bile dediğin gibi geceleri soğuktu cnm ya :((

benimde ozaman şu içliklerden göndermem lazım acemiliğini beşiktepede yaptı ama şimdi merkezde merkez komutanlığında yapıyo içki fabrikasının orda bide öğretmen evinin orda nöbet tuttuyo bende ilk defa yemin töreninde geldim Tekirdağa ama Tekirdağı görünce içim rahatladı güzel bi yer ama ben geldiğimde bile dediğin gibi geceleri soğuktu cnm ya :((

canm tek dertleri üşümek olsun hiç deilse terör olan bi yerde deil içini rahat tut olmadı al bi içlik ikinizde raht edin ((:

yazları gece normal olur ama geceleri çok çok soğuk canım :( kupkuru bi soğuktur yani ama tekirdağın neresinde yaptığına da bağlı

canm tek dertleri üşümek olsun hiç deilse terör olan bi yerde deil içini rahat tut olmadı al bi içlik ikinizde raht edin ((:

ewt cnm öyle yapıcam çok şükür doğuda değil ama işte insan yine de düşünüyo herşeyi ah bi de şu zaman geçseeeeee çok güzel olucak iki rakamlara düşelim artık neyseki 15 günümüz kaldı hihoyyyt

kizlar bugün aldigim iyi bir haberi sizlerle paylasayim=)
nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)

nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)

inşallah herşey güzel olur cnm artık şu uzama stresinden kurtulalım ne şans varmış bizdede nasıl stresli bekliyoruz bilmiyorumkismile

Çok sevindim canımm opuyorumnanaktan Bende çıksa bile bizim askerlerimizi etkilemeyeceğine inanıyorum. :Saruboceq::lepi:turkbayragi

bitecek kizlarrr, sabir sadece=)
Perisoko bizimkilerin yarislari var bu cuma..nisanlimin bölügü atislarda yarisacakmis=) sizinki belli oldumu?

Hangi bölük canım sizin ? Aynı gün deilmi tüm bölüklerin yarışları ? Benimki 2.bölük CADIARZU

Benimki 3. bölükte canim.. ama bölükler postallara ayriliyor ve her postal farkli alanda yarisiyor.. bizimkilere atis cikmis cok mutluydu=) sonra kazanan bölüge madalya gibi birsey veriyorlar yani onlardan sonra gelenler görüyorlar iste bu bölük atista birinci bu bölük egitimde felan filan iste=) sanki sinava calisiyor gibi millet oturup egitimde ögrendiklerini ezberliyormus düsünsene=)

ay ne güzel eşleri aynı yerde askerlik yapanlar muhabbet ediyor. aksarayda askerlik yapan eşi olan yokmu kızlar...?

aynen canim walla gercekten cok iyi geliyor.. Tutiyle ben hergün anlatiyoruz birbirimize aldigimiz haberleri=) nisanlima anlatiyorum böyleymis diye sen nerden biliyon bunlari korkutma beni diyor=D

Back