• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canım bende bende yalnız yaşıyorum kimsem yok burda. sadece o vardı. gitti bomboş kaldım kimsesiz gibi çok ii anlıorum seni ama eminim yurtdışında olmak daha zordur. inşallah zaman çok daha hızlı geçer sana biran önce sağ salim kavuşursun canım...

aminn hepimiz icin gecerli bu canim..
ben yatiyorum simdi herkese iyi geceler diliyorum..
cok sükür bir günü daha bitirdik=)

feykbabe şimdi farkettim tekirdağlıymışsın benim sevgilimde orda asker hava nasıl oralarda geceleri soğuk oluyo mu gece 1 ve 4 arası nöbet tutuyo bazen:((

geliboluda canm evet kısa dnem TAbi deişiklk olmassa :(

Herhangi bir değişiklik olmicak canım merak etme sen bayanssulusmile en kısa zamanda sağ salim kavuşuruz inşallah.. Çok zormuş gerçekten asker beklemek. Durmadan ağlıyorum bende. En ufak şey beni darmadağın etmeye yetiyor. kafamçokkarıştı

Herhangi bir değişiklik olmicak canım merak etme sen bayanssulusmile en kısa zamanda sağ salim kavuşuruz inşallah.. Çok zormuş gerçekten asker beklemek. Durmadan ağlıyorum bende. En ufak şey beni darmadağın etmeye yetiyor. kafamçokkarıştı

gündüz oyalansamda gece uyuyamıyorm bnde uykum kaçıyo kaç gündür kabus grüyorm :( we hergn arardı iki gündr aramıyo :(

hoşbulduk canm inş dha hızlı geçircez günleri burda ((: seninki nerde ?

İnşallah canım bende dün üye oldum ama genelde burdayım moral oluyor gerçekten daha hızlı geçiyor zman kaydirigubbakcemile4 Benim askerim Kastamonuda, 2 gün sonra gelip usta birliğine teslim olucak Diyarbakır mafoldumbenturkbayragi

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldileropuyorumnanaktan....Allah bi an önce kavuştusun sevdiklerimize kızlar....Şafak bugün 114turkbayragi......Geçsin günler bir an önce ocak gelsinzemuszemus

Back