- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
selam kizlar benim sevgilim trabzonda
sahil güvenlik.
biz saat 8de aksam tartistik. tartisma sirasind nöbetim var dedi kapattik telefonu.
8 bucukta aradim nöbette oldugunu söylediler. ben sinirden sormayi unuttum ne kadar sürdügünü.
en son 4 saat tutuodu.
peki bisey sorucam. ben gece arasam sorun olur mu ki? aranmaz heralde demi
selam kizlar benim sevgilim trabzonda
sahil güvenlik.
biz saat 8de aksam tartistik. tartisma sirasind nöbetim var dedi kapattik telefonu.
8 bucukta aradim nöbette oldugunu söylediler. ben sinirden sormayi unuttum ne kadar sürdügünü.
en son 4 saat tutuodu.
peki bisey sorucam. ben gece arasam sorun olur mu ki? aranmaz heralde demi
Hepimizi Allah kavuştursun tuticimm. geçmişi pek okuyamadım sizin askerleriniz nerdeler ? bayanssulusmile
Canim Kastamonunun neresinde askerin?? benim nisanlimda Kastamonu/Gölköyde ama bu cumartesi usta birligine Sivasa gidiyor
Canim Kastamonunun neresinde askerin?? benim nisanlimda Kastamonu/Gölköyde ama bu cumartesi usta birligine Sivasa gidiyor
Ciddi misiinnnn ??? Aynen ! Kastamonu Gölköy ! Rezalet bir yer çok şaşırdım şuan şansa bak. Gerçi 2200 asker olunca bu karşılaşma pek tuhaf sayılmaz. Sorma tatlım benim erkek arkadaşıma da Diyarbakır çıktı. Çoğunu Doğuya yollamışlar. Allah yardımcımız olsun. :gitme:turkbayragi
ÇagLocum yol izni almadı mı askerin? Benimki pazartesi teslim olucak:enbuyukkk:
CagLo, feykbabe, miracle_84 Selam kızlaar
=) dogrudur canim mahfoldular hele bu son haftada baya zor geciyormus.. benim nisanliminda arkadaslari cogu diyarbakiara verilmis belkide tanisiyorlardir:)
bu arada tutininde kastamonu gölköy=) 3 olduk yani=)
3 müüüüayyyy iyiki geldim buraya :) Evet atışları vardı bugün ve yarın. Canım şurdan kurtulsunlarda ordaki insan fazlası mahvetti bütün askerleri. Canım benim öksürüyordu az önce Kıyamam yaa. Kötü olmuş gerçekten aynı gün gitmesi canım yaa... Ama olsun üzme kendinii. Ordan kurtulsunlar ustada daha rahat edicekler.turkbayragi
heyy kızlar hadi size guzl bi haber vereyımde azıcık rahtlayalım=) az once nette okudum bu tek tıp askerlıge karsı duran bı face grbu var orda yazılanlara gore az once samanyolu haber kanalnda su tek tıp askerlık mevzusu konuslmus.ve yorumcular kısa donem askerlıgın uzatılmasının acık acık tartsması olmus bole bısey olrsa buyuk oy kaybına nedn olacgna hem fıkr olmslr.gondrıln maıllerı fln okumuslr,kısacası onlrda karsı gorustelermıs bızler gbı=))))
kızlar sizin dağıtımlar yine iyi benimki sınırda tam ama dışarı çıkma yasak demiş komutanları nasıl olucak bilemiyorum Allah hepimize sabır versin
inan tek tesellim bu..
cuma günü yaris yapiyorlarmis..kosu,atis,egitim felan..dün gecede atislari vardi sagir oldum sesten diyordu..düsün yani son güne kadar rahat yok.. Kastamonu diye o kadar sevinmisken böyle seyler olacagi hayatta aklimin ucundan bile gecmezdi.. her iste bir hayir vardir ama umarim askerlerimiz hepsi rahat bir sekilde gecirirler askerliklerini ve dönerler bize bir an önce..
kızlar sizin dağıtımlar yine iyi benimki sınırda tam ama dışarı çıkma yasak demiş komutanları nasıl olucak bilemiyorum Allah hepimize sabır versin
Evet canım benimkide pek sever stres atıyorum atış yaparken diyor ama aynen kulaklarım mahvoldu diyor :) Aynen hepsini doğuya yolladıkları için çok kapsamlı bir eğitim verdiler sanırım. Bizde kastamonu çıkınca araştırmıştık nette yazılanlara bakıp sevinmiştik. alakası yokmuş. gerçi bu ilk kez olan bi uygulamaymış pilot bölge seçilmiş sanırım. o da bize denk geldi malesef. ama bitti şükür. yeni yerlerinde inşallah rahat ederler canım benimmm... kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus
ya nisanlimda diyor egitimler felan olmasa zaman hic gecmiyecek diye ama iste yinede ne bileyim yaa bugün isyanlardayim..yogun günler geciriyorum ve yanimda olmadigi icin kendimi kimsesiz gibi hissediyorum..herkes burda sadece o yok ve ev bana bombos görünüyor..birde gurbette olmak daha zor..türkiyede olsaydim daha kolay gecerdi kesin ama napalim iste kader..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?