- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
amin canımm,evet inşallah hataydan daha rahat olur gidecekleri yer,hatayda eğitimleri baya zordu,haftaya gelecek ama ben gelmeden gidişini düşünmeye başladım,oralardaki son olaylar falan sinirimi bozdu iyice
canım ben bu hesaptan hiçbişey anlamadım,kısa dönemlerin okadar çok izin hakkı yok ki zaten, bence geliş tarihi o kadar uzun olmamalı,:umursamaz:
Canım haklısın ama şimdiden düşünüp üzme kendini ne güzel birlikte geçireceğiniz günleri düşün hem sen ona moral vereceksin canım sen neşeli ol rahat ol ki oda bundan güç alıp rahat gitsin birliğine:1hug:
gdogan cnm askerın en zaman teslım oldu askerıyeye ?
oh 4 gün gitti kafadan şafak 115 o zmanzemuszemus gidericez inş, geleceği günü, karşılacağımız anı düşündükçe bile heyecanlanıyorum zatenneyse kızlar hepinize hayırlı geceler
iyi geceler kızlar,uyuyup 1 günü daha bitireyim:)
Dikkat et kendine canım yaaa ne güzel askerin geliyorrr bitki çayları,ilaçlarla falan hafif atlatmaya bak canım....
Ayrıca milletvekilinin oğlu askerdeyse ki bildiğim kadarı ile yök başkanının oğlu da askerde 335 e vurmaması için bişeyler yaparlar artık
merhaba canım yok dikiliye 1 günlüğüne tatile gelmiştik antalya demrede kazı myra antik kentinde ama bu arada dikili çok güzel bi yer çok beğendim çok sakin kafa dinlenicek bi yer
duqiii evet kaderdaşmışızz vallaaa nolcak halimiz bilmiyorum
kızlar benim ki ağrıda yaptığı için oranın kışı çok soğuk geçiyomuş.
Termal içlikler onlardan alıp göndercem.Ama hangisi kaliteli bilemedim.
Termolite diye bir marka var bide thermoform diye? Kullanan yada bilgisi olan var mı?
Bide giderken ayakkabı tabanlığı almışmıydınız? Hangi marka?
Termolite diye bir marka var bide thermoform diye? Kullanan yada bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar bende nişanlımı 335. dönemde gönderenlerdenim arkadaşlar şafağımız yemin töreninden sonra izin kullananlar olmadıysa 118, askerliğide 155 değil 158 gün yapıolar sebebide askerde bulundukları 3ayın 31 çekmesi,ben kendime takvim yaptım her geçen güne çarpı koyup en baştan sayıyorumyine izin kullanmazlarsa 16 ocakta askerlerimiz yanımızda inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?