335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

amin canımm,evet inşallah hataydan daha rahat olur gidecekleri yer,hatayda eğitimleri baya zordu,haftaya gelecek ama ben gelmeden gidişini düşünmeye başladım,oralardaki son olaylar falan sinirimi bozdu iyice

Canım haklısın ama şimdiden düşünüp üzme kendini ne güzel birlikte geçireceğiniz günleri düşün hem sen ona moral vereceksin canım sen neşeli ol rahat ol ki oda bundan güç alıp rahat gitsin birliğine:1hug:

canım ben bu hesaptan hiçbişey anlamadım,kısa dönemlerin okadar çok izin hakkı yok ki zaten, bence geliş tarihi o kadar uzun olmamalı,:umursamaz:

şöyle canım,ağustos 12-13 gibi teslim oldular ama aslında ağustos-1 itibari ile askerdiler o ilk 12 gün zorunlu izindi.sen şöyle düşün toplam 157 gün askeriyede kalacağı süre bundan yol iznini çıkar,ona göre hesabını yap.benim hesabımdan belki 2 gün dağıtım izni düşülecek yani gelişi 22-24 ya da 26 ocak bu 3 tarihten biri.çünkü haftaya 7 gün askerlikten sayılmayacak izin kullanacak benimki.ondan uzadı geliş tarihi

]haticefe benimde aklıma geliyor gidişi ama bence düşünüp moralimizi bozmayalım, kısada olsa beraberken vaktimizi iyi değerlendirmeye çalışalım, orda oldukları sürece onlarında bizimde tek tesellimiz olucak geçirdiğimiz o vakitler...evet tuticim, öenmli olan orda rahat biyerde olmaları benimde mehtabım 7 inşallahzemuszemus

haklısın canım zaten o gelene kadar kendimi o ruh haline hazırlamaya çalışıyorum,çünkü belli etmiyor ama sesinden onunda tedirgin olduğunu anlıyorum.ve bu beni daha da üzüyor ama güçlü olmamız lazım sonuçta ne kadar üzülsek sıkıntı çeksekte onların durumu daha kötü sevdiklerinden uzakta,hiç bilmedikleri yerlere gidecekler.

asker beklemek ne kadar basit gelirdi eskiden bi anlam veremezdim, meğer ne zor ne tuhaf bi duyguymuş.. ama inşallah askerlerimize kavuşunca tebessümle hatırlayacağız bugünleri

benımkıyle aynı gun teslım olmuslar gdogancım senın safagında 116 saat 12 den sonra 115 tatlım fazladan sayma

7 gunun kalmıs oh maasallah doy adoya hasret gıder askerınle...

oh 4 gün gitti kafadan şafak 115 o zmanzemuszemus gidericez inş, geleceği günü, karşılacağımız anı düşündükçe bile heyecanlanıyorum zaten neyse kızlar hepinize hayırlı geceler

dün gece 1 ve 3 arası hiç uyuyamadım
askerim nöbetteydi =(
kayseride havacı benim olarak yapıyor
ama nöbet askeri oldu güvenlik mi neymiş
neredeyse her gece nöbeti olucak
çok üşümüş orda tek başına karanlıkta
bide bu askeerlik uzamasını takmış kafaya
amaiice araştırdım kızlar şuan daha btaslak bile hazır değil..
1 ekime yetiştirmeler çok zormuş ..
birde resmi gazetede yayınlandıktan 6 ay sonra yürürlüğe girer diyor bir arkadaşım
eğer öyleyse bizi asla vurmaz kızlar ..

kızlar bende 5 ayın yolunu gözleyenlerdenim. kıvılcım arkadaşım 6 ay sonra yürürlüğe girmez. resmi gazetede yayınlandığı an yürürlüktedir. askeriyede bi savcı verilen hak geri alınmaz demiş. iyi yönde değiştirilebilir yani 15 ay kısalabilir ama 5 ay uzamaz demiş. komutanlarında bir fikri yok bi tarafı uzar diyo bitarafı size vurmaz diyor. 337. döneme yetişitirebilirlermiş onu.

Ayyyy canım inşallah öyle olur benim umudum çok..
Bizi vurmayacak inşallah :Saruboceq:

merhaba canım yok dikiliye 1 günlüğüne tatile gelmiştik antalya demrede kazı myra antik kentinde ama bu arada dikili çok güzel bi yer çok beğendim çok sakin kafa dinlenicek bi yer

Evet canım güzel ve sakin bir yerdir.. Bende çok severim dikiliyi.. boshayallersmile

duqiii evet kaderdaşmışızz vallaaa nolcak halimiz bilmiyorum

Gece Kuşum inşallah iyi olacak herşeyy...

Bende tüm yorumları okudum ve hepinize teşekkür ediyorum acayip içim rahatladı..

Ocak ayında hayırlısıyla hepiimiz kavuşalım askerlerimize inşallah tek duam bu :Saruboceq:

kızlar benim ki ağrıda yaptığı için oranın kışı çok soğuk geçiyomuş.
Termal içlikler onlardan alıp göndercem.Ama hangisi kaliteli bilemedim.
Termolite diye bir marka var bide thermoform diye? Kullanan yada bilgisi olan var mı?
Bide giderken ayakkabı tabanlığı almışmıydınız? Hangi marka?

merhbalar,ayakkabı tabanlığı aldık,markasını hatırlamıyorum ama üzerinde delikler olacak terleme olunca birikmesini önleyecek,askeri malzeme satan yerlerde değilde medikallerde var,bi tane daha ucuzu var onu alma o hem ayakkabı içinde kayıyormuş hemde üzerinde delikler yok,sevgilimin ayakları şimdilik iyi onu kullanıyor.

1) Kısa dönem – uzun dönem askerlik uygulamasını kaldıracak yeni düzenleme halen taslak halinde bulunuyor.
2) Taslağın sahibi Genelkurmay Başkanlığı.
3) Genelkurmay, yasa taslağıyla ilgili bakanlıklardan henüz görüş bile istemedi.
4) Maliye, Milli Savunma gibi bakanlıklardan gelecek görüşlerle taslakta değişiklik yapılabilir. Değişikliklerin askerlik tipiyle ilgili değil, daha çok geçiş süreciyle ilgili olabileceği belirtiliyor.
5) Halen askerlik görevinde bulunan bir kişi yeni yasadan hiçbir şekilde etkilenmeyecek. Yeni yasanın yürürlüğe girdiği tarihte örneğin kısa dönem askerlik yapan kişi, başta belirlenen askerlik süresini tamamlayacak. Çünkü kısa dönem askerlik o kişi için kazanılmış hak özelliği gösteriyor.
6) Yetkililere göre yeni yasa, en iyimser yaklaşımla, en erken 1 Ocak 2010 tarihinde yürürlüğe girebilir.
7) Yeni askerlik süresinin 12 ay olarak belirlenmesi üzerinde duruluyor. Bu konuda henüz kesin bir bilgi edinemedik

canımnerede satılıyor bunlar
bende almak istiyorum
gece nöbetleri çok soğuk oluyormuş
zaten normalde de zayıf olduğu için çok üşüyen bir tip rekek arkadaşım
hemen alıp göndermek istiyorum.
nerde satılıyor bunlar..

158 ama doğuda olanlar için 3 gün yol izni 155 gün oluyor. benim şafağım 115 şuan.

bizimkide acemiliği ağrıda yaptı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…