• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benimki hatayda acemilik bitiyor 27sinde dağıtıma yola çıkıyorşar bayram dönüşü yeni askerler gelicek demişti gitmişler yemekhaneler çok kalabalık dedi kaç gündür kantinden yemek yiyorlarmış yemekhaneden alamıyorlarmış öyle söyledi şu askerlik de inşallah uzamaz da biran önce evimize döner inşallah kocacım

canımnerede satılıyor bunlar
bende almak istiyorum
gece nöbetleri çok soğuk oluyormuş
zaten normalde de zayıf olduğu için çok üşüyen bir tip rekek arkadaşım
hemen alıp göndermek istiyorum.
nerde satılıyor bunlar..

canım asker malzemesi satılan internet sitelerinde satılıyor;100 mesaj yazmadığım için link veremiyom.Ama söle diyim; askerinyeri.com a gir ordan kıslık ürünler ordanda termal içlikler kısmında var.

internette arattım,kimisi iyi kimisi kötü demiş... Karar veremedim.Sende bir araştır istersen...

canım asker malzemesi satılan internet sitelerinde satılıyor;100 mesaj yazmadığım için link veremiyom.Ama söle diyim; askerinyeri.com a gir ordan kıslık ürünler ordanda termal içlikler kısmında var.

internette arattım,kimisi iyi kimisi kötü demiş... Karar veremedim.Sende bir araştır istersen...

sağol canım..bende gittigidiyora filan bkmıştım...birde dediğin yere bakayım
ben erkek arkadaşıma sordumgiyermisin böyle birşey alayım mı diye al dedi..
çok iyi olur dedi
o da duymuş böyle birşey ve iyi oluyor dedi..
bende bi araştırayım
gerçekten sıcak tutuyorsa çok iyi olur ya..

Merhabalar arkadaşlar. Google da yaptığım ufak araştırma sonucunda bu topiği buldum ve hemen üye olup sizlerle sohbete başliyim dedim. Bende asker yolu bekleyenlerdenim deli gibi sevdiğim gözümden sakındığım sevgilim askerde. Çok zormuş gerçekten söylerlerdi de inanmazdım... Umarım bian önce biter benim mehtabım 3 şafağım ise 114opuyorumnanaktan

perisoko hosgeldın cnm aramıza.ya benım safak 118 nasıl oluyo anlamadım dgrusu:s bnmkı oyle dedı gercı 118 dıe aman bı cozemedım su safak olayını kızlar yaa =)

Hoşbulduk canım walla bende 118 lerdeydim askerim öyle dedi. nasıl oluyor dedim. anlatırım gelince dedi :)

perisoko,cnm aman gelsınlerde mantıgını anlamasakta olur su safak olayının=) bnmkısı ızmırde yapıyo Allah ın ıznıyle kavusurum ıns ocakta sevgılıme:sinifsinif:

selam kizlar benim sevgilim trabzonda
sahil güvenlik.
biz saat 8de aksam tartistik. tartisma sirasind nöbetim var dedi kapattik telefonu.
8 bucukta aradim nöbette oldugunu söylediler. ben sinirden sormayi unuttum ne kadar sürdügünü.
en son 4 saat tutuodu.
peki bisey sorucam. ben gece arasam sorun olur mu ki? aranmaz heralde demi

perisoko,cnm aman gelsınlerde mantıgını anlamasakta olur su safak olayının=) bnmkısı ızmırde yapıyo Allah ın ıznıyle kavusurum ıns ocakta sevgılıme:sinifsinif:

aynen öyle canım gelsinler yeterr... Amin canım Ocakta hepimiz sağ salim kavuşucaz inşallah. opuyorumnanaktan

selam kizlar benim sevgilim trabzonda
sahil güvenlik.
biz saat 8de aksam tartistik. tartisma sirasind nöbetim var dedi kapattik telefonu.
8 bucukta aradim nöbette oldugunu söylediler. ben sinirden sormayi unuttum ne kadar sürdügünü.
en son 4 saat tutuodu.
peki bisey sorucam. ben gece arasam sorun olur mu ki? aranmaz heralde demi

güzelim bence sabret gece gece arama.zor oluck senın ıcın beklemk cok cok ii bılıyorum cnku bızde bugun tartıstık:..ama sabret sbhı bekle gundz ara tabı bence...

Back