335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

okadar çok haber dolasıyo ki konuyla ilgili...kafam allak bullak yemn ederim..bnmkine de yansıtmak istemiyorum çocugun dha çok morali bozulmasın die.ooff ins bize vurmaz

Ya yazık biz böyleysek kim bilir onlar ne haldedirler bi de onlar araştıramıyorlar da haberleri falan izliyorlarsa haberlerde saçma salak haberler çıkıyor

Arkadaşlar,benim nişanlımda askerde.Tek tip askerlik bizi vurmaz.Kazanılmış hak diye bişi varmış.Uzun dönemler kısalabilirmiş ama kısalar uzayamazmış.Komutanları sölemiş bizimkinin.İçimizi ferah tutalım o yüzden.İyi düşünelim ki iyi olsun.Usta birliğine gitmeyen sevgilileriniz var mı? Ne zamana usta birliklerine teslim olcaklar? Bizimkisi 1 hafta oldu usta birliğine geçeli...
Ağrı\doğubeyazıt acemelikti,ağrı\telçeker usta birliği... Burda sevdiği olan var mı?

geveze,valla benmkısı arastrımayı bırak konu hakkında benı knsturmuyo bile duymak dusunmek istemiomuş...bende öle yapmak istiorum da beceremiorum...
buanbuan,bnm sevgılımde dun teslım oldu usta birliğine izmirde ama

Arkadaşlar,benim nişanlımda askerde.Tek tip askerlik bizi vurmaz.Kazanılmış hak diye bişi varmış.Uzun dönemler kısalabilirmiş ama kısalar uzayamazmış.Komutanları sölemiş bizimkinin.İçimizi ferah tutalım o yüzden.İyi düşünelim ki iyi olsun.Usta birliğine gitmeyen sevgilileriniz var mı? Ne zamana usta birliklerine teslim olcaklar? Bizimkisi 1 hafta oldu usta birliğine geçeli...
Ağrı\doğubeyazıt acemelikti,ağrı\telçeker usta birliği... Burda sevdiği olan var mı?

Canım benim nişanlımda 1 hafta oldu usta birliğine teslim olalı ama benim ki Çanakkalede.

İnan iyi düşünelim diye hep bende söylüyorum ama nette forumsitelerine falan baktıkça herkes bişi söylüyor ya morali yükseliyor insanın yada moral falan kalmıyor.Bazıları dediğin gibi kazanılmış hak diyor bazıları askerlikte kazanılmış hak falan olmaz askerlikte mantık aramayın diyorlar.Offfff inşallahhh ocakta kavuşuruz sevdiklerimize hep beraber canım olumunekankayizsmile

geveze,valla benmkısı arastrımayı bırak konu hakkında benı knsturmuyo bile duymak dusunmek istemiomuş...bende öle yapmak istiorum da beceremiorum...
buanbuan,bnm sevgılımde dun teslım oldu usta birliğine izmirde ama

Canım benim nişanlım teli ilk açtığında bi soruyor sonra ben yok bişi daha ortada diyorum sonra konuşmaya başlayınca ya tamam boşver çıksada yapcak bişi yok diyor dediği gibi aslında yapacak bişeyimiz yok direkt kurbanlık koyun gibi beklioruz bakalım :gitme:

ya şu şafak sayma muabettını bende çözemeyenlerdenim kızlar:s benm sevgilimde agustos 12de teslım oldu şimdi şafağım kaç ki

Canım ben toplam 155 gün askerlik yapıyorlar diye biliyordum öyle hesaplayınca bugün şafak 116 ama ön sayfalarda bir arkadaş 158 gün yazmışş-tatlicadiarzu-.Ben 155 güne göre takvim hazırlamıştım şimdi bozmucam takvimi hem moral olmuş olur hesabı:1:Şafak 116turkbayragi

canlarım askerlerimizin askerlik süresi gün üzerinden değil 5ay 5gün olarak bildirilir her ay 30 çekmediği için 155gün olma ihtimali yok ağustos ekim ve aralık 31 çektiği için 3 gün artıyor şafaklarımız yani 158 gün askerlik yapcaklar, umarım aydınlatabilmişimdir....

* Mehser
canim Kastamonu ve daha türkiyede 5yer daha bu sene pilot bölge secildiler..bizimkilein usta birlikleri gitmeden belli oldu ve hepsi doguya verildi.. diger yerdekiler 7eylülde dagitima gittiler bizimkiler daha cumrtesi gidecek..ve komutanlari demis biz hayatimizda uzun dönemlere bile size verdigimiz egitimi vermedik..haftada 3 gün gece egitimleri vardi bitirdiler gecen hafta simdide gece atislari var.. tabi egitim ve atis gündüzde oluyor mutlaka sporda biniyor üstüne anliyacagin yorucu gecti baya.. dogrusu nisanlim bunlardan sikayetci degil, olmazsa hic zaman gecmez diyor ama ezmisler iyice bunlari..
Usta birligi Sivasa verildi ve düsün ayni gün icinde orda olmasi gerekiyormus.. imkansizi istiyorlar resmen..

canım merhaba benim aşkımda usta birliğine ağrı ya gidicek ama neresi olduğu gittiğinde belli olucak cumartesi günü dağıtıma geliyor 2 gün toplam 4 gün gidiş geliş yol izini vrmişler benimki 6 gün izin kullancakmış komutanları doğuya gidenler izin kullansın demiş benimkide 6 gün kullancak 5 gün geç gelecek diğer izin kullanmayanlardan 5 gün bişey değil hayırlısı olsun cnm alah tez vakitte kavuştursun sizide...

kızlarrrrr bu arada aşkım aradı tam yarım saat konuştuk tlden kıyamam yaaa

kızlar şafağımız 117 ayın her dönem askerler 17 sinde terhis oluyor yalnız şöyle bir durum yol mesafesine göre kimine 2 gün kimine 1 gün yol izni veriliyor. yani 2 gün yol izni alanlar 16 ocak sabahı 1 gün alanlar 17 ocak sabahı özgür oluyor. bu arada artık bende tek tipin bizimkileri vurmayacağna inanmıyorum bende baya araştırdım yüzümde her yerimde sivilceler çıktı stresten ama araştırınca gördümki meclis açılınca bu olaydan daha öncelikli 2010 bütçe görüşmeleri var o daha acil bi konu aralık sonuna kadar çözülmesi gerekir ayrıca akpden bi milletvekilli karşı çkmış tektipe demekki daha kend içernde uzlaşmalrıda zama alıcak ayrıca asal.gov.trde resmi sitede şimdiye kadar askerlikle ilgili olan yasaları inceledim en erken yasa kabul edildikten 10 gün sonra yürürlüğe girmiş ve eğer bakarsanız hepsinde şu tarihden sonra diyip bi tarih vermiş ekimde bizim 3.5 ayımız ve bizimkileri vurmucak ama aralıkta gidenler korksun bence biz korkmayalım :lepi:

şafak sordum aşkıma sen sayıyorsun ben saymıyorum walla dedi :D ama 116 falan şafagım dedı yehhuuuuuuuuuuuu....

kunyeyı de soyledım daha cıkarmamıslar kunye sanada yaptırıcam dedı

mayra ewet cnm komutanlar 337 döneme vurur diyormuş zaten doğrusuda o çünkü şu an o yasa çıksa hiç bir milletvekılı orgenaral yada partı baskanları kendılerını rıske atmaz olay cıkacagı ıcın

Kızlar valla ağzınızdan bal damlıyor:lepi: inşallahh dediğiniz gibi bize vurmaz ocakta kavuşuruz sevdiklerimize:asigim:...

Şafak meselesine gelince 155 saydım ben 3 gün eksik saymışım gerçi yol izni falan oluyor bizim 2 gün artık 1 günde fazladan sayarım:1:

benım şafak ben 120 sanarken bir anda116 ya indi ne kadar sevindirik oldum hehehe
ben dedım askım 120 şafağın dımı oha dedı burda askerlık yaptıgım 5 gune ne oldu sen yanlış sayıp bana burda fazladan askerlık yaptırırsın dedı geveze cnm valla bende bugun sabah uyandım huzurla rabbım bu huzuru bozmasın ama ıcımden bır ses vumayacagını söyluyor benı askımın kogusunda bı cocugun babası milletvekiliymiş o sıze vurmaz demıs allahım ınsallah dogrudur

tuti hemen tyhlot iç en iyi gelen bence o rezil olmasın sevgilin gelince günlerin dinç çık karşısına ayrıca boğazın içinde ballı süt iç tavsiye ederim

aşkım gelicek ve ben grip oluyorummmmmmmmmmm boğazlarım çok acıyor kızlarrrrrr

Dikkat et kendine canım yaaa ne güzel askerin geliyorrr bitki çayları,ilaçlarla falan hafif atlatmaya bak canım....

Ayrıca milletvekilinin oğlu askerdeyse ki bildiğim kadarı ile yök başkanının oğlu da askerde 335 e vurmaması için bişeyler yaparlar artık:1:

Back