335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim şafak kaç ki acabna yaww aşkım bana sayma sakın günler geçmez o zaman demişti ben de saymıyorum ama özendim size. 12 ağustosta gitti bnimki şafağım kaç ki benim hiştt piştt bi söleyin banaa:roflol:

benimki 11 agustosta gitmişti benim şafağım 116 seninkide 117 oliii. aşağıda msjda yanlış yazmışım 116 olcak oo kaydirigubbakcemile2

gece kusu cnm benımkıde 12 ağustosta teslim oldu şafak sayar programı indirdim meret bana şafağın 120 olduğunu söylüyor yanlış galiba bu şafak sayar....

gevezem valla haklısın galiba kaldırıp atacam bu şafak sayarı yanlış sayıyor namıssız

bizimkilerin toplam şafağı kaç peki ???? of offfffff her gün aşkımın facebookuna şafak yazdım şimdi hepsi yanlış galiba haha sil allah dur şimdi hepsini...

bencede o şafak sayar yanlışşş cağlocuğumun nişanlısı ile benim sevgilim aynı yerde yapıyorlar arakadaşlar askerliği o yüzden kastamonu bizi yaktı...o yüzden öyle dedi allah kimseyi kastamonuya düşürmesin

en iyisimi siz bir bir bir deftere yazın kzılar kesin net sonuç denedim biliyorum =))
kastamonu/gölköy oyyy bitmek bilmeyen acemilik yiyip bitirmişti benide...
Allah kurtarsın bacılar...
Rabbim başka ayrılıklar yaşatmasın....

Kastamonuya gidenlerin çoğunu doğuya vermişler sanırım doğru mu bilmiyorum ama biizm komşumuzun oğlu kastamonudaydı onu mardine vermişler annesi söylemişti

bende sevgilimden öyle duydum çoğu doğu demişti onun zamanında bi kaç arkadaşı ile batıya düşmüştü ama batı diye sevinmeyin kaza bela her yerde kaç kere kaza atlattı.... mafoldumben

benimki 11 agustosta gitmişti benim şafağım 116 seninkide 117 oliii. aşağıda msjda yanlış yazmışım 116 olcak oo kaydirigubbakcemile2

ozaman benimkide öyle oluyooo kaydirigubbakcemile2
benimkide 12 ağustosda gitti
ben hala 120 küsürlerdeyim sanıyordum
oh oh , ben çeyiz hazırlıklarını hızlandırayım :hulya:

* Mehser Seninkidemi Kastamonu/Gölköyde yapti canim??
Tutinin sevgilisi ve benim nisanlimda suan ordalar ve berbat geciyor resmen..
Allahtan Cumartesi usta birliklerine gidiyorlar, insallah orda rahat ederler..

kıvırcık cnm saol tatlım sen askerini almışsın allah başka ayrılık yaşatmasın cnm...

amin tuticiğim inşallah...sizlerde sağ salim hemen kavuşun inşallah...ben evliydim ya çok zor geçti onunla yaşadığın evde onsuz yaşamak çok zordu:2:,şükür geçti,şimdide bebişimin şafağını sayıyoruzz :CüvCüv: :1: o da martta gelecek inşallah :Saruboceq:

Canım benim sağol iyiyim sen nasılsın bebişş nasıl:CüvCüv:Şenizİnşallah sağ salim çabucak kavuşuruz canım inşallahhh bi plakalara gelseydik hayırlısıyla

nolsun canım bende iyiyim,bebişte iyidir inşallah en son geçen hafta p.tesi gördüm :1: inşallah gelirsiniz canım biran önce,bak biz eşimin askere gittiğini bile unuttuk,sanki hiç gitmemiş,sanki hiç o özlemi çekmemiş gibiyiz,darısıda size inşallah canım :Saruboceq:

duqi ve gece kusu hoşgeldiniz aramızaaaaa...

fakebabe
amin canım inşallah...

herkeslere günaydın bende erken kalktım bizimkinin çarşı izini var bugün...

Hoşbulduk canım..
Dün hiç girmedim zaten asker yarimde cumartesi çarşı iznindeydi ve sanırım haftada 1 gün oluyormuş çarşı izniii offf :gitme:

bizimkileri vurcak mı bu yasa yaa offf düğünümü ertelicem o zaman:bbo:

İnşallah vurmaz yaa inşallah yoksa bizimde ertelenicek düğün işimiz..

Canım bizimde düğün nisanda yani uzarsa tüm evlilik planı iptal oluyor ama ben bizimkileri etkilemeyeceğine inanıyorum inşallahhh etkilemeyecek

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah etkilemeyecek inşaallah...

pufidik cnm bu yazı takvimemi ait..
kızlar bende size bişey söylicem bugün tw de fox da askerlik 12 ay oldu diye bir haber dinledik annemle şok olduk ben olduğum yerde yere yığıldım 9 ay denilirken 12 neden ve spiker kadın şuan kısa dönem askerde olanlar 7 ay daha kışlada kalacaklar demesinmi tamam dedim film koptu ama annem hemen koştu diğr odalardaki tv leri açtı birinde star diğerinde atv diğerinde kanal d fakat hiç bir haberlerde askerlik 12 ay oldu diye bir haber çıkmadı....bir tek fox...

Başka işleri yok bunların yaa :sinifsinif:
Kendileri saymıyor şafağı beklemiyorlar bilmiyorlar nasıl zor asker yolu beklemek :gitme:
Uyduruyorlar resmen bir 12 bir 9 ne bu yaa bizimde içimiz parçalanıyor burda senağlama

miracle_84 tatlım ana bişey dıcem ama ınanmıcaksın lısede bır erkek arkadasım oldu cocukluguma werıorum saflıgımı o zamanlar 18 aydı askerlık ılk askerl bekleme heyecanı wardı salaklık ıste 18 ay onu bkledım glsı 1 ay sonra ayrıldık...
aradan seneler gectı unıwersıteyı bıtırdım bır erkek arkadasım da oldu 15 ayda onu bekledım oda degerımı bılemedı terkettı benı sımdı dunyalara degısmeyecegım bır erkek arkadasım war 6 ay dıye onu yolladım 9 yada 12 aya cıkarsa yıne bekelerım o gelecek sırada kardesım war onuda bekleyecegım uzun lafın kısası bn hep bekledım ve beklıyorum ama sanırım allah benı sınıyor arkadaslar

Canım yaa nasıl zor olmuştur eminim..
Ama artık asker yarine kavuşur hiç ayrılmazsınız inşaallah.. :Saruboceq:

yok bebeğim ben tarih almadım ocak sonunda hemen istemeye gelcekler eylül gibi de evlenicez artık 7 yıl oldu daha fazla uzamasın :roflol:eğer 9 aya çıkarsa seney kalır ondan korkuyorum bi mutlu olamadım bi kpss bi askerlik offffffffffffffffff

Valla canım aynıymış kaderimiz bizimde 7 yıl oldu..
Bizde şubat mart gibi istemeye gelecekler diye düşündük mayıs haziran gibide düğün diyorduk ama inşaallah kötü düşünmek istemiyorum olacak :Saruboceq:

ben ve sevgilim arkeoloğuz yazları kazıya gidiyoruz geçen sene Demrede kazıda tanıştık ve çok romantik bir biçimde bana açıldı doğum günümde de Dikilide bana yaptığı süprüz doğum gününde ona dayanamayıp evet dedim Allah hepimizi bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...

Mayra merhaba.. İnşallah canım bir ömür mutlu oluruz sevdiklerimizle...
Dikilidede mi kazıya gitmiştiniz bizim orda yazlık varda her sene gideriz genelde..

merhaba arkadaşlar bende nişanlımı 335. dönemde gönderenlerdenim arkadaşlar şafağımız yemin töreninden sonra izin kullananlar olmadıysa 118, askerliğide 155 değil 158 gün yapıolar sebebide askerde bulundukları 3ayın 31 çekmesi,ben kendime takvim yaptım her geçen güne çarpı koyup en baştan sayıyorum :3: yine izin kullanmazlarsa 16 ocakta askerlerimiz yanımızda inşallah...

merhaba arkadaşlar bende nişanlımı 335. dönemde gönderenlerdenim arkadaşlar şafağımız yemin töreninden sonra izin kullananlar olmadıysa 118, askerliğide 155 değil 158 gün yapıolar sebebide askerde bulundukları 3ayın 31 çekmesi,ben kendime takvim yaptım her geçen güne çarpı koyup en baştan sayıyorum :3: yine izin kullanmazlarsa 16 ocakta askerlerimiz yanımızda inşallah...

Merhaba canım öncelikle Allah kavuştursun a.s.
Ya bende takvim yaptım ama bugün 116 gün var ve neden 158 oluyor onu anlamadım ben takvimden sayıyorum ve sevdiğimin bana dediğine görede 17 ocakta dönmüş olacak Allah kısmet ederse..
Yani ben mi yanlış hesapladım yogsaammm :1:

Canım umarım senin dediğin doğrudur ama ben 12 ağustostan başladım şafak saymaya bende kendimce bi takvim yaptım ona göre hesap yapıyorum yani kesin diyemicem nişanlımla konuştuğumda da 16 ocakta terhis edilicez demişti..

* Mehser Seninkidemi Kastamonu/Gölköyde yapti canim??
Tutinin sevgilisi ve benim nisanlimda suan ordalar ve berbat geciyor resmen..
Allahtan Cumartesi usta birliklerine gidiyorlar, insallah orda rahat ederler..

evet canım Kastamonu/Gölköy beni yiyip bitirdi 3 ay...
ama biz rahattık çok şükür ki sadece özlem ayrılık ağır geliyordu bize öbür türlü arkadaşları olsun komutanları olsun hepsi ile iyi anlaşıyordu...
sizin neden bu kadar kötü geçiyor canım??
benim sevgilim birde 15gün Bilecik/Söğüt'e şöfer eğitimine gitmişti orası çok kötüydü yemekler berbatmış kalacak yer ehhh idare eder diyordu...
Rabbim usta birliğinde yüzünüze gülsün inşallah kader kardeşlerim...
hayırlısı ile sağ sağlim teskereler diliyorum...:Saruboceq:

Back