ben bilmiyom kız:) kahveyi nası yaparsın köpürr mü:)) beni istemeye geldiklerinde anneciim yaptıı kaydirigubbakcemile3 :roflol:
çok üzülüyodum 5 senedir hep onla girmiştim yeni yıla bu sene çok kötü olcam derken rabbim yine nasip etti..şükürler olsun kii:Saruboceq:
benimkinide teyzem yaptı...
bende araba arayışlarına devam edeyim..
ayda yılda bi kahve yaparım onuda aşkıma:) dedim heyecanla köpürmez annem yapıwerdi saolsun kaydirigubbakcemile2
benimkinide teyzem yaptı...
ya herşey ters gidiyo ya bu kadar olmaz...
ben becerikliyim kız çok güzel yaparm..sadece bunu deil herşeyi yaparım ama şansa bakki hiç bişi yemio bnmki...
kızlar aaa ceren ne kdr bceriklisin onur çok şanslı.dedm ben becerklymdee o hiç bşi yemioki...varya ona hiç gerekmez becerkli kız kızart patatesi koy önüne yesiin
çok üzülüyodum 5 senedir hep onla girmiştim yeni yıla bu sene çok kötü olcam derken rabbim yine nasip etti..şükürler olsun kii:Saruboceq:
kızlar aaa ceren ne kdr bceriklisin onur çok şanslı.dedm ben becerklymdee o hiç bşi yemioki...varya ona hiç gerekmez becerkli kız kızart patatesi koy önüne yesiin
kahveyi çok sık yapmadığım için fazlla iddialı diilim bu konuda:) bi püf noktası verkı ki nası yapıyon bakiim
önce şekeri koycan snra suyu snra kahveyi iyice karıştrcan snra ocağa koycan altı çok kısık olcak ocağa kordktan snra içine hiç kaşık sokmucan.kaynamadan alcan kenarlardan kabarmaya başladımı alıcan yani hemen fincanlara yarısına kdr paylaştrnca da tekrar koyucan ocağa bu sefer kaynıcak öyle tamamlıcan fincanları.eğer fincanlara sıcak su koyup bekletrsen fincanlar ısındıktan snra koyarsan kahveleri sohbet sırasnda soğumaz o kahve
vallahi çalışmaktan hiç yemek olaylarına giremiyorum evliliğede az kaldı..mecbur bi yerden başlamak lazım artık
maşallah gerçekten çok beceriklisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?