- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.041
saol canım evet iyiki doğdu ve benim oldu :kedi: opuyorumnanaktan 28 bitti kıs 29 olcak işte :))
kaç yaş var aranızda bebeim?
büyük ihtimalle uyumucam ztn...sen o gün bütün gün mü izin aldın cnm?
kaç yaş var aranızda bebeim?
zuzum 81 li bende 85 liyim işte 4 yaş var zemuszemus sizin ne kadar dı ?
kıyamam ya kızım yılbaşı ogün kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum..ayrıntılı bi anlat bakim sen bana ne yapıcağımı bi...
zuzum 81 li bende 85 liyim işte 4 yaş var zemuszemus sizin ne kadar dı ?
3 kuzum o 85 ben 88.onun mayıs benm ekim doğumlu olduğumuda göz önüne alırsak 3.5a yakın
delüü kız:)) kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
esenlerde inicen otobüsten.snra metro var kime sorsan gösterir aksaray havaalanı metrosu.ona binicen ama havaalanına giden tarafa binicen onu sor mutlaka yanlış binersen aksaraya gidersn.snra en son durak havaalanı ztn orda inicen.baya bi yürümen gerekio metro içinde iç hatlar terminalini bulucan okları takip ederek snra iç hatlarda beklicen işte gelişte ama gidişte değil.
3 kuzum o 85 ben 88.onun mayıs benm ekim doğumlu olduğumuda göz önüne alırsak 3.5a yakın
bizimki gibi yaklaşık vereliniortak
ingilizce kursuna başlıcam şubatta.onur askerdeyken halledeyim dedim
bu ne yaaaa çok zormuşçok üzgünüm:
kızlar neyi tarif ediyosun canlarım ?ist e mi ggidiceksin ayazcım sen?
başla tabi lazım olcak ilerde yerimseniben
kızlar neyi tarif ediyosun canlarım ?ist e mi ggidiceksin ayazcım sen?
yok kız okları takip edince kolay.ben gelirim istiosan.hatta sen erken gel,birazda vakit geçiririz.
canım hiç bulamazsam ogün gelirim sen beni alırsın yükte olmak istemiyorum
hmm anladım canım izin kullancak sanırım:)erkek ark gelicek te 31inde.onu karşılıcak.havaalanını tarf ettm bnde
evet canım dil gerekli bi an evvel başla hemde vakit daha çabuk geçer onur yokken :)evet hmde çok lazım oluyo..okul 200 kişi mezun verio senin onların içinden sıyrılman için dil gerekio
canım nişanlım gelcek 31 de araba bulamıyorum onu almak istiyorumda ceren anlatıyo nasıl gideceğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?