331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıyamam ya kızım yılbaşı ogün kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum..ayrıntılı bi anlat bakim sen bana ne yapıcağımı bi...

esenlerde inicen otobüsten.snra metro var kime sorsan gösterir aksaray havaalanı metrosu.ona binicen ama havaalanına giden tarafa binicen onu sor mutlaka yanlış binersen aksaraya gidersn.snra en son durak havaalanı ztn orda inicen.baya bi yürümen gerekio metro içinde iç hatlar terminalini bulucan okları takip ederek snra iç hatlarda beklicen işte gelişte ama gidişte değil.

bu ne yaaaa çok zormuş çok üzgünüm:

aman yaaa bu böyle olmucak benim birilerini ayarlamam lazım araba muhakkak bulmam lazım....

kızlar neyi tarif ediyosun canlarım ?ist e mi ggidiceksin ayazcım sen?

erkek ark gelicek te 31inde.onu karşılıcak.havaalanını tarf ettm bnde
hmm anladım canım izin kullancak sanırım:)

evet hmde çok lazım oluyo..okul 200 kişi mezun verio senin onların içinden sıyrılman için dil gerekio
evet canım dil gerekli bi an evvel başla hemde vakit daha çabuk geçer onur yokken :)

canım nişanlım gelcek 31 de araba bulamıyorum onu almak istiyorumda ceren anlatıyo nasıl gideceğimi..

gözün aydın canım ne kadar güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…