331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay saçmalama ceyda ne yükü...havaalanı ztn yakın bana.demekki bnm böle işim olsa gelsem yük olucam sana burdan bu anlaşılıo vallaa

ya anladığın şeye bak...aşkolsun canım..ogün yılbaşı olduğu için çekiniyorum napiim..ben seni düşünüyorum sen beni...

kimbilir kız bende merak ettim :)

Son düzenleme:
yok linguistcim yol izni dağıtımı olduda 1 gün izin var onu değerlendircez..izin değil yani...heyecandan uçugum çıktı ve hastalandaım çok heyecanlıyım yani..temelli gelse demek ki serumlarla gezcem..

yok linguistcim yol izni dağıtımı olduda 1 gün izin var onu değerlendircez..izin değil yani...heyecandan uçugum çıktı ve hastalandaım çok heyecanlıyım yani..temelli gelse demek ki serumlarla gezcem..

anladım canım ne mutlu size en azından yeni yıla birlikte girceksiniz:)))

hosbuldum:) oh ne gusel valla hasret giderirsiniz

vallahi canım ya..heyecandan başıma gelmeyen kalmadı...1 saatde görsem herşeye değer..kokusunu nasıl özledim..hem onu görünce iyi olurum ben..

anladım canım ne mutlu size en azından yeni yıla birlikte girceksiniz:)))

çok üzülüyodum 5 senedir hep onla girmiştim yeni yıla bu sene çok kötü olcam derken rabbim yine nasip etti..şükürler olsun kii:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…