- Konu Sahibi geronimo
- #1.101
kız okuldan bi arkadaşım yılbaşında kocaelide kalıcakmış safinaz ablasnda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce şekeri koycan snra suyu snra kahveyi iyice karıştrcan snra ocağa koycan altı çok kısık olcak ocağa kordktan snra içine hiç kaşık sokmucan.kaynamadan alcan kenarlardan kabarmaya başladımı alıcan yani hemen fincanlara yarısına kdr paylaştrnca da tekrar koyucan ocağa bu sefer kaynıcak öyle tamamlıcan fincanları.eğer fincanlara sıcak su koyup bekletrsen fincanlar ısındıktan snra koyarsan kahveleri sohbet sırasnda soğumaz o kahve
maşşallah canım ellerine sağlık kahve alıp deniyesim geldi öle bi anlattın ki opuyorumnanaktan![]()
oh oh ben seni evlenince hep davet ederim bizee
yakın olmayı o kdr çok istiyomki böyle zmnlarda keşke hepimiz aynı sokakta otursak:)
yakın olmayı o kdr çok istiyomki böyle zmnlarda keşke hepimiz aynı sokakta otursak:)
kuruçeşmede bu ertan kaç doğumlu ne yapar ne eder ki belki ben bile tanırım..bilorda oynamaz sedat hiç..
evet canım ya ne iyi olurdu:)) yarına bizde mi gitsek cerene ayazcım ne dersin opuyorumnanaktan
evet canım ya ne iyi olurdu:)) yarına bizde mi gitsek cerene ayazcım ne dersin opuyorumnanaktan
ben çok severim misafir ağırlamayı..:) keşke gelseniz bigüünnn
ben çok severim misafir ağırlamayı..:) keşke gelseniz bigüünnn
ben gelcem zaten...:dance:
inş. canım :)
kesin görsek çıkartırız..bizim yaşlarda çünkü..sedat futbol takımı tutmaz canım...onun işi gücü basketbol....çok tuhaf gelmişti sedatın futbola olan ilgisizliği...maç falan izlemez..