Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim saol yerimseniben ya bugün 7 saat öğle arsıda yok sabahtan iyiydi ama son 2 saat zor zayandım sınıfta da genelde tekrarlı çocuklar var etkin ders işlenemeyince sinir oluyon son saat sabrım tükendi azcık ama genelde iyiydi sositososito sen naptın bugün?
menevşe oldum he he zemuszemus
iyidir işte nolsunn:) aradı sevgilim çok mutluyum
ne güzel:) bende konuştum:) guzumun doğum günü bugün kaydirigubbakcemile2
şimdi sedat 31 de 18:00 de incek ya ben izin aldım fakat babam izin vermiyo arabayla gitmeye..istanbulmuş trafikmiş...yılbaşı öncesiymiş..bütün arkadaşlarımı aradım gidelim alalım diye hepsi plan yapmışlar akşam için..yani araba bulamıyorum ne yapçam yaaa..ben 1 saat 1 saattir deyip izin aldım otobüsle gelirse 11i geçer gelmesi yaaa
iyi bariii kalplerde artcakhepimizn orkide olması dileğiyleeeeee
iyidir işte nolsunn:) aradı sevgilim çok mutluyum
ne güzel:) bende konuştum:) guzumun doğum günü bugün kaydirigubbakcemile2
oyyy iyiki doğdu o zmn:) kaç yaşına grdi?
senin çocuklar benmm kafadan heralde what is your name my name is ceren bu kdr işte![]()
ceren yemion içmion burdasın kız..rütbeni bileceksin :))
otobüsle gel?olmazmı?
maşallah kı kalkamsaydın...şafağı sayardık biz..nergisle biz heyecandan hiç uyuyamıoz...
kız bütün gece burdayımama vakit çok çabuk geçiyo burdayken
![]()
oyyy iyiki doğdu o zmn:) kaç yaşına grdi?
saol canım evet iyiki doğdu ve benim oldu :kedi: opuyorumnanaktan 28 bitti kıs 29 olcak işte :))
en kötü ihtimalle öyle olcak ama nasıl yapçam ne olcak yani..esenlere bincem gerisini bilmiorum..
yarın 8de kalkmam lzım:S
avatarını yesinler..hayırlı olsun tatlıma...
uyumazsın canım hem kalkma derdide yok..sırnaşık şey
metro var ztn esnlerden geçen.aksaray havaalanı metrosu...ama gidemem dersen ben gelirm esenlerde beklerim seni balım