• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle eskiden bana cok sesini yukseltirdi surekli bir asabi sinirli dolaşirdi.dedim bu ne yaa otobus gelmese asabi bilgisayar bozulsa asabi:)) biz de bir kaç kez ayrılıp bariştik ama gerçekten ilk yıla gore o kadar değişme var ki zmnla değişti bir de istanbula alişti ben istanbulluyum coğu şeyi normal karşiliyorum ama ona herşey bir garip geliyor trafik olması dunya kadar otobuse binmemiz hep garip gelirdi.

canım bende ilk geldiğimde çok tuhaf gelmişti bana...çok kalabalıktı.ama alıştm şimdi.izmir o kdr boşki buraya göre:)

kesinlikle eskiden bana cok sesini yukseltirdi surekli bir asabi sinirli dolaşirdi.dedim bu ne yaa otobus gelmese asabi bilgisayar bozulsa asabi:)) biz de bir kaç kez ayrılıp bariştik ama gerçekten ilk yıla gore o kadar değişme var ki zmnla değişti bir de istanbula alişti ben istanbulluyum coğu şeyi normal karşiliyorum ama ona herşey bir garip geliyor trafik olması dunya kadar otobuse binmemiz hep garip gelirdi.

degisiyolar ya belli bi sureden sonra belkide olgunlasıyolar oda olabilir biz 5 sennedir cıkıyorus ilk zamanla simdi arasında cok var:)

crncrn arar canım bir ikigun sonra yazarsın aradı cok mutluyum diye eminim:)

evet ya sen daha cocuktun cıkmaya basladıgımız zaman diye dalga gecio benle kaydirigubbakcemile3
saol canım seninde coook uzun yıllar olur ins

surer canım bak askerde cocuk sen burda hergun birseyler yazıp onu bekliyosun demekki cok seviyosun oda seviyodur seni eminim bu kadar duskunsun ..

bizimde 4 yılı geçti zaten 2 yıldan sonra oturuyor ilişki kavgalar duruluyor huzur geliyor ;)

Back
X