- Konu Sahibi geronimo
napiim valla bende bilemiorum cerenim yaa kendime kızıyorum ama...bu aralar hele daha fazla...muayyen günümdeyim ondan mıdır acep??
ben çok alttan alıyorum,sende çok üstüne gidiyosun...yok mu ki ikimizin ortası:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napiim valla bende bilemiorum cerenim yaa kendime kızıyorum ama...bu aralar hele daha fazla...muayyen günümdeyim ondan mıdır acep??
hosbuldum cnm benim:)
arasada bi ogrensem izin kagıdını imzaladımı komutaaaaaaaaaaan cıldırıcam:gitme:
cnm normal zamanlarda da evde oturmayı seviyorum dersen normal ama sırf onu sevdiğin için onun için üzüldüğünden boyle yapıyorsan inan bunun kıymeti kimse tarafından bilinmez ilerde seni tutan mı vardı evde bile denir.bence normal hayatın neyse ona devam et askerlik yapan o sen değilsinyerim seniben
oyledir heralde cnm:) seninkinin kızgınlıgı gecmitir ya birden parlıyıveriyolar o oranın stresiyle patlamıstır sana arar zamanı olunca
arar arar...üzülmeyin aramayıp daa napcakk enin de sonun da arıcak...cerencimm ...ben geziyorum...vallaa hafta sonları hep gidiorum avm lere...çeyiz alıyorum habire...alışverişe verdim kendimi...kötü oluyo ama öderken:):)zorlanıyorum...benim de en yakın arakadaşlarım hep şehir dışında napiimm...annemlerle filan sinemaya gidioruz...o da sevinio meşguliyett buluyorum die...2 haftadr da spora gidiormm...günler geçsin dieee napcamıı şaşrıdımm
ben eve gidiorum kuşlarr öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii
ben eve gidiorum kuşlarr öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii
ay inşallah geçmiştr...valla ben ne zmn patlıcam bu kdr strese çok merak ediyorum..
askerden gelsin acısını cıkartırıs valla :1closedeyes:
sana aramıycam dediya biliyo kafaya takıp uzulcegini amacı o zaten bazen bendede oluyo kıs ben uzulmussem erkek arkadasımıda uzuyorum bilerek insan psikolojisi karısabiliyor iste
ayazda hasta olmuş inş iyileşir....31inde de sedat gelicekti...
ah canım sende benim gibisin demekki benimkide cok asabiydı tartısmalarda hep kalbimi kırardı banada diyolardı ayrıl hatta bi iki kerede ayrıldık ama olmadı iste gene barıstık dısardan cok kolay geliyor ama oyle olmuyor seviyorsan kopamıyorsun kolay kolay..ama sadece sunu bil seni kaybetmeyecegini dusundugu an istedikleri gibi davranıyorlar ama o korkuyu yasatırsan degisiyor hersey oda senin onu nasıl sevdigini biliyor ve rahat bırakmaz diye bir dusunce vardır kafasında beki zor olucak ama askerdeyken bile cok uzerine dusme o seni merak etsin kıskanclıkda yapma sonra sonra kendi der niye beni kıskanmıyosun diye
bisiler okudum heyecandan olmustur belki:) iyilesmesede o bulusur zaten askıyla:)
ah canım sende benim gibisin demekki benimkide cok asabiydı tartısmalarda hep kalbimi kırardı banada diyolardı ayrıl hatta bi iki kerede ayrıldık ama olmadı iste gene barıstık dısardan cok kolay geliyor ama oyle olmuyor seviyorsan kopamıyorsun kolay kolay..ama sadece sunu bil seni kaybetmeyecegini dusundugu an istedikleri gibi davranıyorlar ama o korkuyu yasatırsan degisiyor hersey oda senin onu nasıl sevdigini biliyor ve rahat bırakmaz diye bir dusunce vardır kafasında beki zor olucak ama askerdeyken bile cok uzerine dusme o seni merak etsin kıskanclıkda yapma sonra sonra kendi der niye beni kıskanmıyosun diye