- Konu Sahibi geronimo
- #1.001
merhabalar ben geldim zemuszemus kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
pınaaarrrr hoş geldin:) bugün seni düşündm dersi anlatabildimi acaba diyeee:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar ben geldim zemuszemus kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
ne var ne yok çok şey kaçırdım mı...nergisden haberim varda ceren sen nasılsın..
crennn 2107 mesaj mı ahhhhhh![]()
pınaaarrrr hoş geldin:) bugün seni düşündm dersi anlatabildimi acaba diyeee:)
üyelik tarihimde 11 aralık 2009
ay ay linguist te gelmiş hoşgeldin canımm
canım benim saol yerimseniben ya bugün 7 saat öğle arsıda yok sabahtan iyiydi ama son 2 saat zor zayandım sınıfta da genelde tekrarlı çocuklar var etkin ders işlenemeyince sinir oluyon son saat sabrım tükendi azcık ama genelde iyiydi sositososito sen naptın bugün?
akannehir
uyudm kuzum:) 4 gbi kalktım...zmnda çabuk geçti..yarında arkadaşım gelicek kahvaltıya snrada fırın makarna yapıcam ona güya bn rejime başlamıştm aahahahahkaydirigubbakcemile3
inşallah yarında çabuk geçer.artık çarşambada arar diye düşünüyorum.
ya kızlar izin aldım biliyo musunuz ama moralim bozuk ...
iyidir işte nolsunn:) aradı sevgilim çok mutluyumhoşbuldummm canım buyrunnnnnnnnn nbr:))
sağolun kızlar bayağı toparlandım ya maşallah..böyle devam edersem iyi olcam..ne şans bendekide uçuğu ayrı H1N1 virüsü ayrı :)
pınarrrr bebeim ilk başlarda ikimizinkide aynıydı şimdi ben seni geçmişim.ama bütün gece burdayom çok normal yani.sınav zmnı ben giremicem hepiniz orkide olursunuz artıkınkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin linguist cim..