bzde 49 dk konuştk ama kavga ettk işte oooff oofff
kavga ettiğinz için okadar uzun konuşmuşsunzdur:):)düzelrrrr sen merak etmeee...
bence şuan üzgün surat koyalım bizi anlatsın
üzgün surat koyarsak morallerimz bozulur kalpli kalpli koyalım da hep sevdiğimizi hatrlayalm
biz bugün süper bişey oldu kısa kısa ama 3 kere konuştuk :)
Hey masAllah:dance:
sizi siziiiii:jeyyar:
bu arada nbsasmazın dediği çok mantıklı...plakalara kdr şafak sayalım
snra plakaları sayarz
Hey masAllah:dance:
sizi siziiiii:jeyyar:
gerçekten çok ii olduuuu:):)
Kizlar sorun su ki, bu smileylerden belirli adet kullanabiliyoruz mesajlarimizda. Kac adetti tam hatirlamiyorum ama, mesela listeye yeni biri eklendiginde isminin yaninda Türk bayragi olsun diye, nazar bocuklari eklemistim, bunlari silmek zorunda kaldim.
Yani kullanabilecegimiz smileylerde sInIrli canlarim, ama söz size, su tezim bitsin, listeye birdaha el atacam, belki birseyler yapabilirim. Türk bayraklarini (5-6 tane) listenin yukarisina ekleyip, o istediginiz kalpleride sevdiceklerinizin isimlerinin yanina ekleyebilirim. Bana biraz zaman verin canlarimm bir hafta sonra bakacam lsiteye söz.
evet yaa bende plaka saymak istiorumm:):)arttıkkkkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-
ben yazdıklarından bulayım nasıl olduğunu unuttum ama dedikleri çok mantıklı bu kızın şafak hesaplarına hastayım ztn 22 cmt olayınıda o bulmuştu
gerçekten çok ii olduuuu:):)
Ah canim benim..
Daha fazla konusacaginiz günlerde gelecek insAllah..
Bu arada benimki geldi ama psikolojisi hala yerinde degil.
Is ariyor su an.
Fazla üzerine gitmemeye calisiyorum, ama kizasim geliyor, insan bu kadar dert eder mi kendine, bu kadar dünyasini karartir mi arkadaslar..
Cok karamsar benim herif, bol bol pozitif enerji empoze edecem artik kendisine olumlu düsünmeyi ögrenene kadarkaydirigubbakcemile2
selam kızlar sayfa 30 a kadar okudum ama sonrasında yoruldum.yeni sayfa ii olmuş.kimin aklına geldiyse ii olmuş valla.çok ilerlemişti sayfalar.bizde bugün eşimle konuştuk ama biz de tartıştık ve yine ikiiz arasında olmayan etkenler yüzünden ve telefonu kapattı.sinir oluyorum ya.bu asker psikolojisi değil yapısı böyle.benim haklı olduğumu bildiği konularda hep böyle hırçınlaşır ama asla laf söyletmez.neyse artık ama umarım artık 5 ay sonra geldiğinde böyle saçmalıklarla uğraşmayız.sizler de 30.sayfaya kadar okuduğum kadarıyla mutlu olan var kırgın olan da.bi de size yeni bir fikir 26 şubata geldiğimizde plakalara düşmüş olacağız.yani 81 gün kalmış olacak.yani diyorum ki isterseniz şafağı ilk önce 26 şubata çekelim ne dersiniz:)?yeni bir şafak fikri...
Ah canim benim..
Daha fazla konusacaginiz günlerde gelecek insAllah..
Bu arada benimki geldi ama psikolojisi hala yerinde degil.
Is ariyor su an.
Fazla üzerine gitmemeye calisiyorum, ama kizasim geliyor, insan bu kadar dert eder mi kendine, bu kadar dünyasini karartir mi arkadaslar..
Cok karamsar benim herif, bol bol pozitif enerji empoze edecem artik kendisine ömür boyukaydirigubbakcemile2
et tabi...çok taktı kafasına yaa sanki ucunda ölüm var
Ah canim benim..
yaaaa çok çok kötüü olanlarr varmışşşşş....inşş tez zamanda geçerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?