- Konu Sahibi geronimo
-
Sormayin acayip takti..
Tamam benimkinin zaman zaman depresif halleri, iste hayata küsme huylari felan vardi öncedende, bu sefer bir baska..
Ah keske yanina gidebilsem moral olurdu..
Onun sIkIntisi bana yansiyor, evdekilere catiyorum.
okudunzmu?
okudum canım ama bence şimdiiii 26 şubata kadar normal gidelm o günü beklemek heycanlı olurrr.....yeni hedefmz 26 şubatttt olurrr:)
Sormayin acayip takti..
Tamam benimkinin zaman zaman depresif halleri, iste hayata küsme huylari felan vardi öncedende, bu sefer bir baska..
Ah keske yanina gidebilsem moral olurdu..
Onun sIkIntisi bana yansiyor, evdekilere catiyorum.
şafak 139 20 cmt kaldıturkbayragi
ben oktay askere gittiğinden beri evde herkese çatıyorum zaten olan evdekilere oluyor hep sanırım:S
Kizlar saat gec oldu, yarin cok erken kalkip teze devam etmem lazim, son haftam bu hafta..
Dua edin bana.. bitsin su tezde, sizle daha cok vakit gecireyim..
Bende askerlerimize her gece dua ediyorum, eskidende ederdim zaten, simdi daha fazla, Allah hepinizi kavustursun güzeller..
Cok cok öpüyorum sizi, kendinize iyi davranin, moraller yüksek tutulsun, ki sevdiceklerinize destek olup onlari mutlu edin tememmi fistuklar;-)
hadi kactim ben grsz canlarim mjuks
Kizlar saat gec oldu, yarin cok erken kalkip teze devam etmem lazim, son haftam bu hafta..
Dua edin bana.. bitsin su tezde, sizle daha cok vakit gecireyim..
kolayyy gelsnnn canım çok saolll...ii gecelerrrrr.....
bende dün yukardaki kıza kızıp anneciğime bağırdm.nefret ediyorum bu huyumdan
ben oktay askere gittiğinden beri evde herkese çatıyorum zaten olan evdekilere oluyor hep sanırım:S
kızlar hızınıza yetişmek zor,ben çıktığımdan beri kaç sayfa yapmışsınız be öylekaydirigubbakcemile3topiğin müşterisi çok hey maşalah:))canlarım şimdi sizin askerleriniz kısa dönemmi oluyo ?
Sizi seviyorum...
bende bakiim biieğer yanlış hesaplamadıysam 61 gün var şubat 26ya
kızlar hızınıza yetişmek zor,ben çıktığımdan beri kaç sayfa yapmışsınız be öylekaydirigubbakcemile3topiğin müşterisi çok hey maşalah:))canlarım şimdi sizin askerleriniz kısa dönemmi oluyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?