• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bnmkide öyle dedi...biz alıştıralım kendmizi 17 mayısa.olursa ne ala olmazsa pekala:D

aynen doğru diosun ve kesin olmaz ama olması lazımm yaaaaa...[/QUOTE]

canım yapamazlar büyük ihtimal onu bide bu yasanın gelmesii bulur 1 - 2 seneyi:( zaten askerlikleri düz 12 ay yapacaklarmış ya ilk o girer yürülüğe aman bizden sonra girsin:Saruboceq:

Bu kesinlikle gerceklesmeli. Ordaki askerler cok daha zor sartlar altinda askerlik yapiyorlar, ve böyle bir haklari kesinlikle olmali, yüzde yüz katiliyorum.
Ama eminim diger taraftan terör her yerde gibisinden sacma sapan seyler söylenecek bu kanunun cikartilmasi engellenmeye calisilacaktir.
Evet terör her yerde, ama akli mantigi olan herkes, terörün doguda %100 oldugunu bilmesi lazim.

InsAllah karar bizim isteklerimizden yana olur kizlar. Allah tabi önce herseyin hayirlisini versin.

inşallah balım...

Bu kesinlikle gerceklesmeli. Ordaki askerler cok daha zor sartlar altinda askerlik yapiyorlar, ve böyle bir haklari kesinlikle olmali, yüzde yüz katiliyorum.

bunu diyen acaba yarın belkide hiçç konuşamıcaz die düşünerek mi yatıoooo...........
yokk inşşşş çıkarrrrrrrrrrrrrrrr gerçekten haksızlıkk çok mantklııı.............

Bu arada banucan diye bir hatun görür gibiyim, yenimiyiz acaba?

Öyleyse welcome canim welcomevereliniortak

bunu diyen acaba yarın belkide hiçç konuşamıcaz die düşünerek mi yatıoooo........... yokk inşşşş çıkarrrrrrrrrrrrrrrr gerçekten haksızlıkk çok mantklııı.............[/QUOTE .!.:
insAllah canim, ama siz kendinizi cereninde dedigi gibi 17 mayisa hazirlayin.
Hatta bu kanunu kesinlikle aklinizdan cikartin. Kabul olursa mutlu olun, olmazsada zaten bizim teskere tarihi belliydi diyebilin ;-) anlatabildim mi canim.. morelinizi bozmayin, askerlerinizede böyle söyleyin ki orda üzülmesinler..

Hatta bu kanunu kesinlikle aklinizdan cikartin. Kabul olursa mutlu olun, olmazsada zaten bizim teskere tarihi belliydi diyebilin ;-) anlatabildim mi canim.. morelinizi bozmayin, askerlerinizede böyle söyleyin ki orda üzülmesinler..

seninki ne durumda balım konuştunuzmu?

ben söledim zaten inanma dedi hatta bu yazıyı mail attım o okusun die,,aama kendimii bende en geçe hazırladımm erken gelrsee ne güzelll olur ama olmazz:((:
a bu arada kalp koysanızda olurrr crnn istemiş mademm:):)

sensible listeyi nası hazrladın?biz erkek arklarımızın ismini yazıp bide kalp koyalım dioz:)

Canim listenin ilk halini ben hazirladim, alt alta yaziyordu isimler, cok sade bir listeydi.
Düzenlemesini ve son halini Kara Sevdam yapti.
Tabi isimde koyabiliriz, her sekil olur. Ama kalp smileyi yokki kiz onu nasil koyacaz?

Bundan mi yoksa? : opuyorumnanaktan

Canim listenin ilk halini ben hazirladim, alt alta yaziyordu isimler, cok sade bir listeydi.
Düzenlemesini ve son halini Kara Sevdam yapti.
Tabi isimde koyabiliriz, her sekil olur. Ama kalp smileyi yokki kiz onu nasil koyacaz?

Bundan mi yoksa? : opuyorumnanaktan

olabilir buda çok tatlıııı

Back
X