odaaa aşırı duygusal hep fikr alırdıı çıktığı vardıı sertti de sorardı hep sence ne düşündü diee en son arkadaşım deişmeye başlayınca eee körle yatan şaşı kalkarr :):)seni eskiden bukadar sevmiodum dedii:):)
sen çok sertsin işte onur gibi...oda böyle.
slm kızlar ben,mde kardeşim htay serinyolda asker od a nişanşı bu perşmbe yemin töreni var sizlerin ne zaman yemin törenleriniz annemler nişanlısınıda götürüyorlar kardesimin yanına
hrs hyrlı teskereler
ben öleym benm nişanlımda öleee:):)
slm kızlar ben,mde kardeşim htay serinyolda asker od a nişanşı bu perşmbe yemin töreni var sizlerin ne zaman yemin törenleriniz annemler nişanlısınıda götürüyorlar kardesimin yanına
hrs hyrlı teskereler
nası anlaşıonuz ya:s nası dengelionuz:S
HeyoOoOOoOo:))
ilk başşş çok zor olduuu,,sonra ama aynı karakter olunca daha sakinledi herşeyy ama benm nişanlımda sert isterdii die düşünüorum..ondan hemen evlenme muh olmuştuu sonra söz ve nişan sonra hemen düğün tarhii:):)bide ben herkese karşı genelde çok sertimdir oda böle olmamı isterdii:)
kizlar haber verdiginiz icin sagolun, listeyi burayada atiyorum, ara sira diger tarafada atarim
nassiniz pilicler?
aaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldnn
kizlar haber verdiginiz icin sagolun, listeyi burayada atiyorum, ara sira diger tarafada atarim
nassiniz pilicler?
HeyoOoOOoOo:))
hoşgeldinn canımmmopuyorumnanaktan evet evet burayada att süpersin yetiştin valla
Hosbulduk yavrukuskaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?