- Konu Sahibi geronimo
hg canımm:)şu listeye bende girdim ya süperrr:)bet_ şırnak:)):bittiğinide görürürm inşşşşşşşşşşşşşşş....
hepimiz bittiğini görürüz inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canımm:)şu listeye bende girdim ya süperrr:)bet_ şırnak:)):bittiğinide görürürm inşşşşşşşşşşşşşşş....
sayfalar çok yavaş gidio 1600lerde die yeni açtık...
hepimiz bittiğini görürüz inşallahh
arkadaş listemde olanların çoğuna göndermeye çlıştm
Hayirli ugurlu olsun balim, iyi yapmissiniz, daha hizli böyle evet..
InsAllah safaklarda sayfanin hizlandigi gibi hizlica düserturkbayragi
Göreceksin canim merak etme, inanirmisin zaman öyle akip gidiyor ki, haftalar sonra sende sasiracaksin buna.. Mayis ayina ne kadar yaklastigini gördükce inanamayacaksinsositosositozemuszemusopuyorumnanaktan
Göreceksin canim merak etme, inanirmisin zaman öyle akip gidiyor ki, haftalar sonra sende sasiracaksin buna.. Mayis ayina ne kadar yaklastigini gördükce inanamayacaksinsositosositozemuszemusopuyorumnanaktan
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....bide şu doğu işi varmışş belki dahada erken gelrrrr:)
inşallah balım...link yasak deilse dier sayfaya atalımmı link?
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....bide şu doğu işi varmışş belki dahada erken gelrrrr:)
onur o kabul olmaz dedi ama bakalım
eevt ya bende söledim onuu oda heveslenme hayal kırıklığına uğruosun sonra dedii:):):):)
Teklifte, hafta sonu iznini kullanamayan erbaş ve erlere daha erken terhis hakkı sağlanması da öngörüldü.