- Konu Sahibi geronimo
-
siz böle yapcaksınz bide kıymetnz bilinmicekk alla allaaa,,,yok yokk kızlar kesinnn yarınn dışarı çıkın evde böle siizn psik.bozulurr sonuçtaa siz bi yere gitseydinz o kendini kapatırmıydı evdeee...
ertuğrul en yakın arkdaşımdı işte.eve çıktılar temizliğe yardıma gelirmsn dedi tabiki dedim.çnkü ben taşınırken bnm bütün eşyalarımı o ve arkadşı taşımıştı.funda die bi arkadaşım var onuda alıp gttim sabhtan temzlik yapıorz apartmandaki teyzelerde yardm edio ve evin kapısı sürekli açık saat 4te onur aradı ............
bende erkek olsam asla izin vermezdimm gitmene o ayrı ama toplama ne demek diee kavga çıkarsanydınn bağırsaydınn gurur meselesi yapsaydın 2 gün o aradı bide sen affetmezdin:)):
valla kıymet bilip bilmediğini görecez dahakaydirigubbakcemile2
snra dedim böle böle...ya erkek arkadşların ya ben dio..sen ne ddn dedi?dedim senden vazgeçemem dedim...tamam dedi çok seviosun..ölüyosun..aşıksın..dedinki dedi bnm erkek arkadşlarım olmasada olur ve çıkardın en yakın erkek arkadaşlarını dedi.yenilerylede tanışmıosn...hatta kızlardan da ......
canım sana az önce ilk kısmı için cvp yazmıştım ben,,pekiiii onun kız arkadaşları var mı?
ben seni erkeklerin evindenmi toplucam dediinde ilk kez sert çıktım ve dedim beni facebooktan eklediğin kızlarla sakın karıştrma dedim snra sustu
siz böle yapcaksınz bide kıymetnz bilinmicekk alla allaaa,,,yok yokk kızlar kesinnn yarınn dışarı çıkın evde böle siizn psik.bozulurr sonuçtaa siz bi yere gitseydinz o kendini kapatırmıydı evdeee...
snra dedim böle böle...ya erkek arkadşların ya ben dio..sen ne ddn dedi?dedim senden vazgeçemem dedim...tamam dedi çok seviosun..ölüyosun..aşıksın..dedinki dedi bnm erkek arkadşlarım olmasada olur ve çıkardın en yakın erkek arkadaşlarını dedi.yenilerylede tanışmıosn...hatta kızlardan da ......
canım sana az önce ilk kısmı için cvp yazmıştım ben,,pekiiii onun kız arkadaşları var mı?
evet var ama dediine göre hiç gtmemiş evlerine.
..............kesinlikle kapatmazdı kesinlikleeee
mesela ben temizlk yaptm dynce yazın 3 ay ben yalnız kaldım bende çaırsaydm o zmn eve temzlk yapsalardı dedi...
haksız mı sence:)başka bi erkeğin evini temzlemek hoş deil ama bencede:)
evet var ama dediine göre hiç gtmemiş evlerine.
asla hiçbirinle görüşmesine izin verme herşey karşılıklııı....
asla hiçbirinle görüşmesine izin verme herşey karşılıklııı....
aman isterse yapsın..yüzüme bakacak yüzü olursa tükürürüm ben o yüze....
ama inan kötü niyetim yoktu
dayımda çok haklı...acaba ilerde işimi bırakabilcekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?