331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa kistlerdenmi besleniyormuş...o zaman benden bol bol beslenecek çünkü benim göğüslerimdede kist var :) iyiki söyledin hayatım..meğer ne çok şey varmış bilmediğim..bayramdan sonraki salı ultrasona giricem haber veririrm..karnımın altındaki ağrılar çok korkutuyor beni hayırlısı bakalım..çok tşk ederim kib iyi bayramlar canım

Selam kızlar
musayit bı zamnda toplasalım. Gun teklıflerınızı yazında bı hasret gıderek yahu.

Kıvırcık ve papatyamız kendınıze ıı bakın yegenlerımıze dıkkat edın

opuyorum hepınızı

sarıpapatyacım gözün aydın hadi hamileliğin kesinleşti sanırım inşlahh sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin,sağlık sıhhatli bir şekildede kucağımıza alırız inşallah...

sorma güzcüm kendime çok iyi bakıyorum kiiiii doğuma yuvarlanarak gideceğim o kadar yaniiii ayy evet ya birgün buluşalım burda güzel olur...kızlar dua edin fırttttt diye doğumum olsun :87:

nasılsınızzz güzellerrrr??ankarada buzzz gibi kar yağışlı hava içim karardı resmen...neler yapıyorsunuz?nerelrdesinizzz?sarıpapatya bebekle ilgili gelişmeleri yazmamışsın.İnşallahhh herşey yolundadır.kıvırcıkk sen nasılsınn?kadrolu annemiz sensinnn ..zaman azalıyor heyecan artıyort oğulcuğuna kavuşmak içinnn.güz bence de bi gün belirleyelim ..olmuyo böle kopuk kooukkk

merhaba canım şükür şimdilik bir sıkıntı yok canım ama bugün hasta olmuşum Anakaranın soğuğunu birden kaldırmadı galiba yüreğimmm :2: evet canım ya heyecan yavaş yavaş başlıyor,nasıl olacak bebişim sağlıklı olacakmı,normal doğummu olacağım sezeryan mı ?nasıl geçecek doğumum birsürü soru işaretiyle birlikte heyecan var canımmm :18:daha bebişime hiç alışveriş yapmadım 7.ayımda bitsin öyle yapacağıım artık sen naıslsın canım nasıl gidiyor ?neler yapıyorsun?yeni evinden memnunmusun?

iyi iyi maşallahhh çok sevindimmm canım yaaa.ben kaçtım ankaranın soğuğundan :)))yine antalyadayım ama bu sefer eşimde geldi.kursu vardı burda o bahaneyle geldim bende kardeşimin yanındayım yine anlayacağın:))haftaya dönecez umarım o zamamana kadar ısınır hava:=)sende dikkat et ama canımm ya Allah korusun ayyy bişey olmasınn da sana iyi oll.biz hasta oluruz yerine:)
alıştımm canım yaa.maşallah çok memnunumm uzaklığı biel gelmiyo gözüme.araba olmadığı zaman batıkent metro yetişiyor imdada:)kafam rahat ya gerisi önemli değil...

ayy ne güzel yaa Antalya tam havasındadır şimdi ne çok soğuk ne çok sıcak...canım benimm ya çok teşekkür ederim eşimde diyo sen hasta olma ben olayım diye hamile değilken kışın hiç grip nezle olmazdım yaa galiba vücut direncim azalıyor o yüzden böyle oldum iyi ya sevindim canım kafanın rahat olmasına,gerisi önemli değil şimdi heryere dolmuş otobüs var canımm..

huhuuh kızlarr nabersiniz nerelerdesinz???:26: ayyy geçen sene bu zamanlar eşimin yemin töreni vardı vayy be ne çabuk geçiyor yıllaaarr şimdi ise bebişimin yolunu gözlüyorum ve bugün benim doğum günüm ve bugün yılbaşı...herkesin yılbaşını kutluyorumm nice sağlıklı mutlu hayırlı senelere inşallah kızlarrr öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

MUTLU YILLAR .

FIRT DIYE DOGUR INSALAH . AMA GENEDE DIKAKT ET COK KILO ALMAMAYA BAK

GEC OLDU AMA IIKI DOGDUN KIVIRCIK.

evet ya ge n sene bu zamanalrda napcaz ooogggg dıye aglak ağlak gezıyoduk. valla benımkı benı kızdırdıkca ne uzulmusum o kadar be dıyım kızıyorum kendı kendıme. hatta tearar gondersemmı acaba dıye dusunmuyo degılım

yok yok dikkat ediyorum canım hamurişi yemiyorum çok fazlaa...teşekkür ederim canım temennilerin için...hemde ne ağlaktık ya bende sinirlenince diyorum ne diye ağladım ben kafam rahattı tek başıma iyiydim diyorum :97: birdaha git diyorum da yooooooooooook gitmem diyo

canım teşekkür ederim önce ..evet kesinleşti nerdeyse 4 aylık olcak artık...15 haftalık olmak üzereyiz..bugün ikili test sonucunu öğrenicem heyecanlıyım ...2-3 hafta sonrada cinsiyeti belli olacak teyzesi...

senide Allah bi solukta doğurtsun..normal doğum yapıcan sanırım yoksa doğdumu??BENİM DOĞUM TEMMUZ 13 gözüküyor Allah nasip eder bi aksilik olmazsa...

kib öpüyrum

slm instoncum
umarım iyisindir neler yapıyorsun
gelişmeleri yukarda yazdım galiba bizde durum bu hem çalış hem ev hem bebek taşı çook yoruluyorum çookkk...

ben daha doğum yapmadım canım 32.haftamızdayız iyice ağırlaştım zor nefes alıyorum,zor yürüyorum artık inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırızz..inşallah normal doğum istiyorum ama son ana kadar belli olmuyormuş canım...bakalım bebeişim doğum pozisyonunu almışş şimdilik normal görünüyor ama çatı muayenesi falan var 36.haftada çatı muayenesi var ondan sonra biraz daha kesinleşir galiba birde bebişim 4 kiloyu geçmezse normal doğum oluyor inşallah senin cinsiyet belli oldumu canımmm...aşermeler kusmalar var mı yoğun mu ?? öpüyorum canımm kib..

kıvırcıkcım Allah kolaylık versin canım..inşallah herşey yolunda gider sağ salim alırız kucağımıza..
hiç bulantım olmadı biliyomusun bi kere ööğğ bile demedim... Rabbim büyük yoksa okula gidemezdim dersin ortasında kendimi öyle düşünemiyordum hiç...ilk zamanlar ağrım oldu onun dışında bi şikayetim yok şükür üzmüyor annesini..yanlız kasıklarımda kırmızı bişeyler çıktı çok kötü görünüyor cildiyeye gidicem inşallah bi hastalık falan geçirmiyorumdur..
canım illa normal doğum olcak diye şartlandırma onunda riskleri var sezeryanında, hayırlısı..
son haftalarda aşağı iner birazdaha rahat nefes alırmışsın sabret..
öpüyorum kendinize iyi bakın..

evet canım ya hakımmızda hayırlısı olsun artık bir şekilde çıkacak bakalım benimde hiç bulantım olmamıştı yaa genelde erkek bebekte öyle oluyor diye bir söylenti var.benimkinin cinsiyet, 12 haftalıkken belli olmuştu..Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaahhh...bu arada bak ne diyeceğim canım karnına krem sürmeye başla şimdiden ben 16 haftalıkken başlamıştım bilmiyorum ondan mı yapıdan mı ne 8.ayımızdayız hala çatlağım yok şükür bakalım bundan sonra ne olacak..ben dalin bebe yağının içine kakao yağı karıştırıp sürmüştüm her sabah ve her aakşam yatarken..şimdide vaselinin yeni serisi var krem olanı kakao butter olanı o çok mükemmel bir nemlendirici bence sabah sürüyorum akşama hala nemli ,losyon olanı değil canım kutuda olanı kesinlikle tavsiye ederim bel bölgende göğsüne bacaklarınada sür canım çünkü oralarda çatlamaya meyilli bölgeler ...öpüyorum canım kendine ve bebişe iyi baaak

Kızlar bu topic hala aktif mi ? Az zaman gecirmemistim ben burada :) Ne gunlerdi öpüyorum hepinizi Bende Kars yolu beklemistim,

güzcümmm valla senin dediklerini hepimiz diyoruzz emin ol:)))ama olsunn yine de bölesi daha iyi Allah bi daha o günleri yaşatmasınn.haaa ailemin yanında olmak açısından iyiydi tabiii ama yine de özlemmm zorduuu bee...
sarıpapatyaaa senden bayadır haber çıkmıyorduu.maşallah herşey yolundaymışş çok sevindimm .inşallahhh hep böle devam ederrr...
kıvırcık zatenn kadrolu anne adayımız:)))az kalmıştırr doğumaa iicee.ayyy nasıl heyecanlısındırr kim bilirrr darısı inşş.sağlıklı ve sorunsuz bi şekildee bizlerin başınaaa.
arada bir de olsaa gelinnn yaa özletmeyin kendiniziiii.başlığa bakann herkesee selamlarrrrr

Kızlar bu topic hala aktif mi ? Az zaman gecirmemistim ben burada :) Ne gunlerdi öpüyorum hepinizi Bende Kars yolu beklemistim,

arada daaa olsaa bakıyoruzzz...hepimizzz farklı şehirlerden beklesek de zorrrduuu burada paylaştık üzüntüyü sevinciii.şimdi geride kaldı çok şükür o günlerr.amaa o günlerinn hatırınaa arada bir de olsaa yine toplansak hiç fenaa olmaz haniii.kimlerr kimlerrr vardııı.şimdi kimseciklerr gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…