331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

instonla bız gorusuyoruz arada teden felan . onun durumlar da karısık bıraz denk gelırsenız kendı anlatır artık. ay sende aynı sekılde dusunuyorsun demek . salak kafamız ne uzulduk ya. sımdı gıdıp o asker topıklerıne bosuna uzulmeyın kuzucuklarım dıyesım var

pek olgunlasmala ılgısı yok aslında . bıktım valla.
ceren ve gero ıle konustunmu hıc

yok canım hiç konuşmadım uzun süredir burayada gelmiyordum şimdi bi fal merakı sardı ona sebep yeniden geldim siteye tel. noları yok bende zaten msn ide hiç açmıyorum

yok canım hiç konuşmadım uzun süredir burayada gelmiyordum şimdi bi fal merakı sardı ona sebep yeniden geldim siteye tel. noları yok bende zaten msn ide hiç açmıyorum

baydır bende gelmıyodum sıteye . ısler yogundu . sanırım artık gelırım arada. senın msn aynımı
bı araya gelsek yıne ne guzel olur ama ceren le my soul kayıplar.

baydır bende gelmıyodum sıteye . ısler yogundu . sanırım artık gelırım arada. senın msn aynımı
bı araya gelsek yıne ne guzel olur ama ceren le my soul kayıplar.

aynı canım benim msn evet onlar kayıp inston face inimi dondurdu

aynı canım benim msn evet onlar kayıp inston face inimi dondurdu

inston kısa bı sure için dondurdu . sen pek face acmıyorsun sanırım . pek karsılasmıyoruz. gercı bende cok sık gırmem.

inston kısa bı sure için dondurdu . sen pek face acmıyorsun sanırım . pek karsılasmıyoruz. gercı bende cok sık gırmem.

arada acıyorum canım şimdi çıkmak zorundayım akşamları nete girersen görüşürüz öpüyorum seni merak içindeyim konuşalım lütfen

canım yaa gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallahhh...bel ağrıların normal o zamanlarda canım ben artık yatırarak emziriyordum oturmaktan belim çook ağrıyordu...ama şükür zamanla geçiyor canım...lansinoh kreme devam et canım o krem bebişin ağzının pamukçuk olmasınıda engelliyor silmene gerekte kalmıyor göğüs ucundan...canım süt sağmak zor olsa gerek diğer türlü hemen ağzına veririveriyorsun emiyor.... ama emzir göğüs ucun emdikçe çıkar...canım gaz sancıları deme bana 1 ay sürekli ağladı sürekli ayağımda salladımmm...2.aya girince sadece belli saatlerde bağırmaya başladı...şimdi bile devam ediyor canımmm gaz sancıları kii 5.aya gireceğiz gece iki büklüm oluyor yavrum kıvranmaktan..canımm bende zinco,metsil,nurse harveys kullandım ama yinede gaz sancısı oldu ,geçen yine götürdük doktora sab simplex verdi çok memnunum önceden tavsiye etmişlerdide almamıştım salak gibi keşke de alsaydım...kolay çıkartıyor canımmm dene sende...canım anason ver,şunlarıda yapabilirsin korkmadan ben yaptım,sen kimyon ye günde 1 tatlı kaşığı...belli bir süre bunu yap daha sonra..dereotu kaynat iç canım bu senden bebişine geçerek hem gazı kolay çıkarttırıyor bebişin, hemde sana süt yapıyor...bu arada çiğ soğan ,yeşil soğan,kayısı suyu,mercimek faalan içme canım dikkat et bunlarda çok gaz yapar bebişine yediklerine dikkat et 2 ay kadar...canım isilik içinde pudrala bebişin gıdışını,koltuk altını,poposuna nivea pişik kremini tavsiye ederim canım...bu arada bebişinin her anının her gününün tadını çıkar hep unutuluyor o uykusuz geceler göğüs uçları gaz sancıları...benim oğluşu bir görsen şimdi laf verince gülüyor kuğurdanıyor yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapıyorum şuanda alıştırma ama emziriyorumm tabiki...canım gaz sancısı için birde bebişinin ayaklarını karnına doğru çek bırak o da iyi oluyor bebişini rahatlatır...bizde 5. ayımıza gireceğiz 21 temmuzda yarında bizim evlilik yıl dönümümüz...geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştimmm çok çabuk geçiyor ya senelr.....Allah yardımcın olsun canımmm azıcık sabret belli bir süre sonra herşey düzene girecek sende alışacaksın...ben çok pişman olmuştum doğum yaptığıma ama sonra herşey çok farklı oluyorrr sabredince şuanda iyikide olmuş diyorummm hatta ikinciyi de düşünüyorumda sezeryanda 2 yıl veriyorlarr...oğluşuma bir kardeşşş istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm öpüyorum canım kızını ve seniiiii gazsız sancısız uykulu boş sütlü günler diliyorummmmmmm

kıvırcık ve papatya canlarım Allah bebişlerinize uzun ve mutlu bır omur versin. Umarım hersey sızler ııcn ıı olur.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin güzcüğüm çook teşekkür ederimmm...darısı isteyen herkesin başınaaa

güzcüm teşekkürler canım

kıvırcıkcım birsürü şey yazmıştım yine ama silindi tekrar yazmak için vaktim yok...ilgin için teşekkür ederim..özelden faceni yazarsan sevinirim..bende sana yazarım..
bu gazlar yedi bitirdi bizi...yoksa kaka yaparkenmi zorlanıyor anlamadım...ıkınıyor sesi kısılıp boğazı acıyana kadar bağırıyor kıvranıyor kıvranıyor biraz pırt yapıp kaka yapınca rahatlıyor susuyor...uykusundan çığlıklarla uyanıyor...annmede gitti tek kaldım şaşırdım napcamı öyle görünce panik oluyorum..elimdende bişey gelmiyor...
zinco işe yaramıyor gaiba...kimyoda yiyorum..rezenede içiyorum ...yok yok yok...

ne demek canım yaşadıklarının aynısını bende yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum...ya canım benim face m yok maalesef yaa...istersen mailleşebilirizz...evet canım ya o gaz zor oluyor ama zinko kullanmaya devam et canımmm günde 4 damla 3 öğün sabah öğle akşam...bir süre buna devam ettim ilk doğduğunda sonra metsil kullandımmm sonra tekrar zinco....halada gaz ilacı kullanıyorum canım yaaa...kaka yaparken ağlıyorsa bir doktora göster canım istersen makatta çatlama falan mı var inşallah yokturda bebek bu her yönüyle düşünmek gerek...off benim oğlanda hiiiiç uyumazdı o gaz sancısından bağırmalar 24 saat ayakta sallardım o rahatlatırdı yavrumu...birde mevsim sıcak buz gibi su içme canım sakın kola vs. içme sütünden bebişine geçerr...ben bööööyle sürekli ağlayınca doktor götürdüm bir kaç kez hepside gaz sancısı deyince rahatladım sonuçta bir yeri ağrımyordu...ağlıyordu ben sadece sallıyordummm biliyordummm gaz sancısı olduğunu...ilaçlar biraz hafifletiyor ama tek ilaç sabır ben gün sayıyorum şimdi bana 6.ayda geçer diyorlarrr...ama kırkı çıkınca sürekli olmuyor belli saatlerde oluyorr canımmm...birde bebişinin karnına masaj yap canım saat yönünde...eğer sorun olursa seve seve cevaplarım canım Allah yardımcın olsun

mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır kimse yazmamış
kızım 4 aylık olacak haftaya kıvırcık gazlar azaldı canım artık daha uzun uyuyor yavrum...gamiş,güz,inston,damla nerelerdesiniz...

kızlarrr nasılsınuzz???maşallah bebişler dünyaya merhaba demiş de büyümüşler bileee....ben uzun zamandır yoktum.baya bi zor günler yaşadık .babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu,eşim yurt dışındaydı..o günleri düşünmek bile istemiyorummm.Allah kimseye yaşatmasın.onun dışında kpss ye hazırlanıyorum.olmazsa 2.dönem 2 aylık bi kursa gideceğim.yazıları okudum da bazen güldüm,bazennn /annelerimize) yazık uykusuz geceler geçirmişler dedim...asker yolu bekleyenleere üzülmeyin dicem demişsin güzcümmm valla desn de anlamazlar:)))yaşamaları lazım gamişş aslında evde olmanda bi yönden ii.kafa dinlersin.arkadaş sorununu malesef hepimiz yaşıyoruz.belli bi yaştan sonra güven olmuyor.bu topikteki gibi samimi ortam dışarda bulmak zor.öyle işte kızlarr ekstra gelişmelere olursa paylaşırımm..sizler de gelin ara sıra.bu arada güzcüm bizimkiler izmirden taşınma kararı aldılar.babamın olayından sonra.antalyaya ya da buraya gelecekler.tabi orayı satıp da ev alma süresi ne kadar olur bilmem.ama yazları yine çeşmeye gidecekler.orası sabit.taşınmaz mülk:))

Kızlaarrr....
Uzuuuuuuuuunnnnnnnnn zamandır burayı unutmuşuz walla....

Napıyosunuz nasıl gidiyo kocalarla...Bende artık çocuk istiyorum ama 6 aydır olmuyo :)))
Hayat bu eksende devam ediyo.Bizden Elvin ciğim hamile henüz 2 aylık :))))
Hepinizi öptüm bu yazıyı görecek olan herkeze sevgilerrr :))

merhabaaa...6 ay kısa bir süre dur bakalımmm umudunu yitirme sakın emi:)))olacak olacakkk...yazacaksın buraya inşallah...elvinin de bebeği hayırlı olsun inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.arada bir uğrayın buralara,özletmeyin çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…