yok canım bende bi deişiklik aynı gamiş bebek falan yok zaten istemiyorumda böyle iyi inston nasılmış onunlada epeydir görüşemedim sen neler yapıyorsun varmı bi değişiklikevet bende aynı şeyi düşünüyorum bi daha askere gitse diye boşa bunalım yapmışım pehhhh
hahha kesinlikle zaman herşeyiyle kişiyi olgunlaştırıyo
pek olgunlasmala ılgısı yok aslında . bıktım valla.
ceren ve gero ıle konustunmu hıc
yok canım hiç konuşmadım uzun süredir burayada gelmiyordum şimdi bi fal merakı sardı ona sebep yeniden geldim siteye tel. noları yok bende zaten msn ide hiç açmıyorum
sen dertlisin baya bi güz üm öyle anladım sanki
baydır bende gelmıyodum sıteye . ısler yogundu . sanırım artık gelırım arada. senın msn aynımı
bı araya gelsek yıne ne guzel olur ama ceren le my soul kayıplar.
valla ne dıyım . şimdi dert bendeyı dınlıyorum artık sen anla :)
aynı canım benim msn evet onlar kayıp inston face inimi dondurdu
inston kısa bı sure için dondurdu . sen pek face acmıyorsun sanırım . pek karsılasmıyoruz. gercı bende cok sık gırmem.
CANIM SENİN EN SON FORUMA GİRDİĞİN GÜN YANİ 1 TEMMUZDA DOĞUM YAPTIM..uzun zamandır girmemişsin ama umarım görürsün msjı...
38+2 de nst de sancım çıktı diye ben hiçbişey hissetmediğim halde sezeryana aldı beni...spinal oldum ama pişmanım...bel ağrısından öldüm 10 gün..henüz tam iyileşmiş değilim...uykusuzluk beni bitiriyor..kızım yanımdayken uyuyamıyorum başında nöbet tutuyorum çünkü gaz sancıları var kıvrana kıvrana ağlıyor çıkarana kadar...en sonunda alttan kendi yapıyor uyuyor...uyumak için bende başka odaya gidiyorum lohusa olmama rağmen...kızım emmiyor...göğüs ucum yo...silikon uçla emziriyorum ama çok zayıf doğduğu için çene kasları zayıf hemen yoruluyor...makineyle sağıp veriyorum...mamadan bahsetmişsin ya zor diye inanki süt ısıtması daha zor...gece kalk süt sağ...onu sakla...eskiyi ısıt ver..gündüz tam uyuyor diyorum sağım saati geliyor..elime ayağıma dolanıyor makine bişey yaptırmıyor..çok perişanım...annem var oda hasta...haftaya gidecek..napcam diye düşünüyorum akşam oldu daha kahvaltı yapmadım..pes etmicem kızım büyüdükçe emecek inş...2-3 ay böyle napalım...en zoru beni buldu yine..hemde gazlı bebiş...gaz için naptınız...dr zinco damla verdi bağırsa düzenleyiciymiş...birde hemen isilik olmaya başladı boynunun altı açıyorum üstünü hapşuruyo kapatıyorum isilik oluyo...oooffff...uykusuzluk ve yorgunlıktan kusmak üzereyim..
göğüs uçlarımda parçalandı bu arada lansinoh bile kar etmiyor...parça parça resmen ama kanamıyor..
öptm seni ve oğluşu kib
kıvırcık ve papatya canlarım Allah bebişlerinize uzun ve mutlu bır omur versin. Umarım hersey sızler ııcn ıı olur.
güzcüm teşekkürler canım
kıvırcıkcım birsürü şey yazmıştım yine ama silindi tekrar yazmak için vaktim yok...ilgin için teşekkür ederim..özelden faceni yazarsan sevinirim..bende sana yazarım..
bu gazlar yedi bitirdi bizi...yoksa kaka yaparkenmi zorlanıyor anlamadım...ıkınıyor sesi kısılıp boğazı acıyana kadar bağırıyor kıvranıyor kıvranıyor biraz pırt yapıp kaka yapınca rahatlıyor susuyor...uykusundan çığlıklarla uyanıyor...annmede gitti tek kaldım şaşırdım napcamı öyle görünce panik oluyorum..elimdende bişey gelmiyor...
zinco işe yaramıyor gaiba...kimyoda yiyorum..rezenede içiyorum ...yok yok yok...
hoş geldin canım...ilk kez giriosun sanırm bu topiğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?