331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben konunun hala aktif olmus olacagını tahmin etmiyordum bide uzun sure de internete giremedim zaten,, umarım iyisinizdir.

İNSTONCUM yazdıkların duygulandırdı beni..gözümün önünden geçti 5 ay..çok şükür bitti kabus gibiymiş..farkındamısınız biz pek giremiyorduk o zamanlar ama şimdide bizden vefalısı yokmuş..
cinsiyetimiz belli oldu bu arada PRENSESİM olacak inşallah..
pembe pembe almaya başladım ciciler..
kıvırcıkcım seni mart anneleri topiğinde gördüm..oğlun koç burcumu olcak...bende koç burcuyum mart doğumluyum..benim kızım temmuz sıcağında doğcak...
vaselinin yeni serisini reklamlarda görüyorum ama etrafta hiç rastlamadım..diğerleri kadar pahalıda değildir heralde..ondandanda alayım..bende bebe yağı kullanıyorum banyodan banyoya..

GEÇEN SENE TEK BAŞIMAYDIM BU SENE 3 KİŞİ OLDUK..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..

canım 5 haftamız kaldı normal şartlar altında eğer erken gelmek isterse bilmiyorum daha da erken olabilir ama 1 hafta daha beklesin şuan 35.haftamızdayız..haftaya 36 oluyorum 36 dan sonra bebişler küvezsiz yaşayabiliyormuş...bu arada tombul bir oğlum olacak zannnnımca doktorlar hep öyle söylüyor instoncum darısı başına inşallahhh yaaa

canım gözün aydın cinsiyette belli olmuşş:92: evet canım mart anneleri başlığındayım inşallah mart ay ında olacak doğumum,güzel oluyor herkes doktorlarının tavsiyesini paylaşıyor sende temmuz annelerine katıl canım istersen ...hakikatten de koç bi bi oğluşum olacak galiba şimdiden 3 kilo doktorlar 4kilo doğar diyorlar sağlıklı olsunda kilo o kadar problem değil..vaselinin kremini al canım kakaolu olanı.yok canım diğerleri gibi pahalı değil ben 9.ayıma gireceğim şükür hala çatlamadımm :87: sabah akşam sürüyorumm heryerime pehlivanlar gibi oluyorum bu arada iyice ağırlaştım şişiyorum ayaklarım ellerim yüzüm şişiyor tabi normalmiş...

bu arada annemin yanında doğum yapacağım 2 hafta sonra gideceğim yanına memlekete :81: hepinizi öpüyorummm canlarr kendinize iyi bakın

kıvırcıkcım Allah bir nefesde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..maşşallah oğluşuna 4 kg olacak haaaa....çok sevindim siz kurtuldunuz sayılır artık...
instoncum nerelerdesin canım ya...
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

Aminnn canım inşallah fırt diye doğururu inşallahhh....

bu arada herkes nerede yaaaaaa

aman da amannn anne adaylarımıza bakın sizzz:)))kıvırcıkkk geliyor demek kii oğulcuğunuz yakındaaa.ayy sabırsızlıkla bekliyoruzzz bizlerdee.
sarı papatyaa prensesizimiz de senden gelecek demek hımm:)))aman amann pembe pembe ciciler de alırmış annemizzz.canımm benimmm yaaa.ikiniz adına da çokk seviniyorumm.b
bu aralar baya bi duygusala bağlamış durumdayımm.sizleri de hamile hamile üzmek istemiyoru.ama bebeğim yaşasaydıı 1-2 haftalık olmuş olacaktıı.bu aralar sürekli bunu düşünüp duygusala bağlıyorum ara ara oluyor tabii.bi de başka bi sorunum daha var ama bakalım onda da nasip diyorum.2 aydır hamile olmayı bekliyorum ama sonu hüsran oluyorum.hayırlısı olsun.onun dışlında pek fazla sorun yok şimdilik gündemde:))

kıvırcık kızzz doğurdunmu bakem. 4 kıloluk tosunu

güzcümmm ne yapıyorsun?nerelerdesinnn????doğurmuştmmm canımmm 40 ı çıksınnn gelir aramızaaa.papatya ne yapıyor acaba???

merhaba kızlarr 21 martta doğum yaptımm şükür şimdilik herşey yolunda,çok fazla gazımız var inşallah o da geçer biran önce...darısı sizlerin başınaaa inşallahh kızlarrr,anne olmak çok güzel bir duygu ama bir o kadarda zormuş..şimdi annemin yanındayım kırkım çıksın eve öyle dönerimm...görüşürüzz kızlarrr :79:öpüyorum

güzcümmm ne yapıyorsun?nerelerdesinnn????doğurmuştmmm canımmm 40 ı çıksınnn gelir aramızaaa.papatya ne yapıyor acaba???

Ben geldiiimm..iyiyiz kızmla şükür tek sorunum yorgunluk hem iş hem ev çok yoruyor arttık beni..6.5 aylık olduk gene şafak sayıyorum ben 100 den düştük artık
inşallah sende iyisindir canım benim son geişmeleri anlat merak ediyorum senide..İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder..

demek doğdu tosunumuz..maşşallah..doğumun nasıldı zor oldumu??sağlıkla büyüsün inşallah bebişin..sende kendine iyi bak öpüyorum hepinizi...

biliyorusun işte gecen buluştuk . ama bugun keske ızmırde olsan oyle cok ıhtıyacım varkı sole bı guzel dertlesmeye . içim sıkıldı ıyıce .

Allah bagıslasın canım . tabıkı zordur tahmın edebılıyorum. ma çok ıstıyordun derdını görmicen artık. :) melegını op bızım ıcın hatta resımlerını eklersen bakarız

papatya Allah sana kucana almayı nasıp etsın ınsallah . 6,5 aylık olmus bıle bundan sonrası cabuk gecer dıyorlar. kendıne ve bebegıne ıı bak

Teşekkürler güzcüm inşallah dediğin gibi çabuk geçer..bu arada 7 aylık olduk nerdeyse..geçen gün yalancı doğum sancısıyla tanıştım..gerçeğini düşünemiyorum bile..doğum korkusu sardı beni..

kıvırcıkkk önceliklee sana hayırlı olsunnnn diyorummm çok şükür sağ salim almışsınn kucağına.maşallah.Allah size bağışlasın.ömrü uzun,hayırlı,sağlıklı olsun...
papatyacımmm yalancı doğum sancısı mı yaşadınn((ayy canımmm ya.geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz bir şekilde gününde gelir kucağına.Annesini üzmesinnn:))az kalmış valla...bana ne oluyorsa ben yazılarınızı okuyunca duygulandımmm(
güzcümmm keşkee olsaydımmm...o gün ne güzeldi..zaman ne çabuk geçiyor yaaa.ama olsun inşallah bi daha buluşuruzz.kaynatırızzz:)

demek doğdu tosunumuz..maşşallah..doğumun nasıldı zor oldumu??sağlıkla büyüsün inşallah bebişin..sende kendine iyi bak öpüyorum hepinizi...

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah...normal doğumu bekledik olmadı suyum azaldığı için aniden sezeryana alındımm..epidural sezeryan oldum çok rahattı tavsiye ederim ama öncelik normal doğumdan yana olsun canımm...sakın genel anestezi isteme eğer sezeryan olursan...bu arada 8.aydan itibaren göğsüne lansinoh krem sürmeye başla canım ben öyle yapmıştım yaptığım halde göğsüm kanadı yara oldu kanlı süt içti yavrummm sürmesem nolurdu bilemiyorum sakın ihmal etme,şükür şuanda geçti... Allahım sağlıklı ömür versin yavruma ama ikinciyide 2 sene sonra düşünüyorum sıcağı sıcağına

Allah bagıslasın canım . tabıkı zordur tahmın edebılıyorum. ma çok ıstıyordun derdını görmicen artık. :)

amin canım sağol darısı başına inşallahhh...

amiiiiiiiiin canım çok teşekkür ederimm...en kısa zamanda darısı başına inşallahhh....

bu arada kızlar yarın ankaraya dönüyorum annemin yanından :18: bAKAlım tek başıma nasıl olacak :97: alışmıştım daraldığım yerde annnnneeeeeeeee demeyeeeee

öpüyorum hepinizi kızlarr görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :79:

MRB banucum uzun zamandır görüşemiyoruz inşallah iyisindir?Biz iyiyiz şükür doğurmadım hala..hergün tembihliyorum kızıma 36. haftadan önce gelme diye...8 aylık olduk artık az kaldı...kib canım

kızlar nerelerdesiniz özledım sızlerı

Bütün yazdıklarınızı mektup okur gibi okudum :)) Eski bir tanıdıktn gelen mektup gibi...
Ne güzel kiminiz doğurmuş kiminiz yaklaşmış doğum heycanı sarmış ...

Bizde evliliğe alışmaya çalışıyoruz kendi halimize iş güç koşturmaca.

Henüz çocuk düşünmüyoruz... Nasıl bi duygu anlatsanıza özenelimmi vazmı geçelim

sarı papatya az kalmışşş o zaman iyiceee belki de sen bu mesajı okuduğunda çoktannnn doğmuş olurrr:)))sağlıcakla allın kucağınızaaa.göremiyorum bende senii nerelerdesinn özledimmm vallaaa
güzzzz sen nerelerdesin asıl ne yapıyorsunnn..
evliliğin tadnı çıkarınn hiç düşünmeyn bence tabi sizin kararınız en azından 2 seneyi bitirin dedim nacizanee...bu arada kızlarrr benim koca yine gidiyorrr off(2 ay olmayacakkkhayırlısı yine şafak saycam ama bu sefer yazya daha bi kolay geçer deniz kum falan derken :)))çok pisim di miii.eşimde diyorr sırf annenlerin yanına gideceksin diye seviniyorsunnn di miii benim kariyerim açısından sevinmedin diyoo allammm olur mu öle şeyyy tabi ki çok sevimndimmm ama senden ayrılcağıma üzülüyorum dedim o yüzden çaktırmıyorum sevincimi:)))))

sarı papatya az kalmışşş o zaman iyiceee belki de sen bu mesajı okuduğunda çoktannnn doğmuş olurrr:)))sağlıcakla allın kucağınızaaa.göremiyorum bende senii nerelerdesinn özledimmm vallaaa
güzzzz sen nerelerdesin asıl ne yapıyorsunnn..
evliliğin tadnı çıkarınn hiç düşünmeyn bence tabi sizin kararınız en azından 2 seneyi bitirin dedim nacizanee...bu arada kızlarrr benim koca yine gidiyorrr off(2 ay olmayacakkkhayırlısı yine şafak saycam ama bu sefer yazya daha bi kolay geçer deniz kum falan derken :)))çok pisim di miii.eşimde diyorr sırf annenlerin yanına gideceksin diye seviniyorsunnn di miii benim kariyerim açısından sevinmedin diyoo allammm olur mu öle şeyyy tabi ki çok sevimndimmm ama senden ayrılcağıma üzülüyorum dedim o yüzden çaktırmıyorum sevincimi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…