Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amannnn lafları bitmiyor bitmez deee.ben hiç bir lafa maruz kalmamak için önden kaçtımm.bayramda da olmayacağım ankarada.hoş ben yokkende laflar gelir ama bunları düşünmek istemiyorum.sonuçta kardeşimin yanındayım,eski arkadaşalrımı falan görüyorum ve yarında bizimkilerr geliyooo ohhh daha ne isterim dicektim kii bi de eşim olsaydı iyi olurdu ama olamayacak sanırım.öle işteee bu arada bizimkinin tribi geçmişşş.aramadım hiç,o aradı bende sakince söyledim anladı yani:)))
gezerken gözüme takıldı bi bakıyım dedim ya ne güzel şafaklar bitmiş şimdi hamilelikler başlamış falan.. duygulandım biz de o günleri görücek miyiz diye iç geçirdim birden..
gezerken gözüme takıldı bi bakıyım dedim ya ne güzel şafaklar bitmiş şimdi hamilelikler başlamış falan.. duygulandım biz de o günleri görücek miyiz diye iç geçirdim birden..
inşallah violeciğim görürsünüz hayat o kadar hızla ilerliyorki biz eşimin askere gittiğini bile unuttukşimdide oğlmun şafağını sayıyorum, bu erkekler galiba hayat boyu bana sayı saydıracaklar
![]()
teşekkür ederim canım..yok ya bende 1 gün bulantı oldu,sonra bulantı nedir bilmedim,limon yedim limona aşerdim...5 haftalıkken kese görünmüştü 7 hafta dan sonra embiryo gözlendi.raporumda kese göründü fakat içinde herhengi bir canlı görünemedi yazısını okuyunca kokmuştum ama normalmiş 7 haftadan sonra içinde canlı görünüyor sende de öyle birşey olursa korkma canım.ilk 3 ay çok dikkat et düşüklein büyük kısmı ilk 3 ay oluyormuş...
sarıpapatyaaaa çok sevindimmm.hayırlı olsunnn.yavaş yavaş artıyor anne adaylarımız.başı kıvırcık çekiyor bayrağı ona devrettim çünkü:))bende antalyaya geldim kardeşimin yanına kontrol olayım diye şansa hasta oldum bilmiyorum artık nolcak.bayramda geliyorrr sanırım antalya tatili uzun sürecek:)bizim ki de trip yaptı tabi amannn valla yapabileceğim bişey yok.ben sana erkenden git demiştim diyorr.bebişlerinize ve kendinize ii bakın.gelişmeleri bildirin mutlaka tamam mııı
sarı papatya hayırlı olsun 2, hamısımız olmussun . hadı bakalım sıra kımde
kıvırcık bebısımız oglan he . hımmmmm hayırlısıyla kucagına al ınsallah canım ya.
ay maaşallah diyim inşallah bulantım olmaz..yoksa okulda zor valla..tecrübeye ihtiyacım var çok tşk ederim..dikkat ediyorum ama nasip artık..biz keseyede bayramdan sonra baktırcaz inşallah kalp atışlarınıda duyarım o zaman..sağ salim oğlunu kucağına al inşallaaaahhh öpüyorummm
Selam kızlar
o üçüncü hamilede ben olurmuşum hahaha :))
Yok yok endişeye mahal yokhenüz hamile deilim inş. allahım kısmet ederde şöyle 2sene sonra fln hamileyim diye gelirim buralara :))
amiiiin inşallah,darısıda başına sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerini alırız inşallah,bir sorun olursa elimden geldiğince seve seve cevaplarım canımöptüümmm
canım bişey sormak istiyorum..tahmini yumurtlamamın 19. gününde yani bu pazartesi hcg 540 çıktı..düşük değilmi sence biraz...acaba bebeğim yavaşmı gelişiyor bırakacakmı beni![]()
canım değerin çok normal giderek artacak hcg değerin,bebek daha oluşmamıştır canım,gelişim başlamadı bile ,şuanda embiryo oluşana kadar doktorlar da birşey diyemiyorlar embiryoyu görene kadar yalancı gebelik olabilir diye düşünüyorlar,benimde hcg değeri normal çıkmıştı,doktor yalancı gebelik olabilir hemen kendimizi kaptırmayalım dedi,sonra keseyi gördük ihtimal arttı ama yine yalancı gebelik olabilir dedi en son embiryoyu gördük ohh dedik hamileyimmm sonra kalp atışı haftasını beklemeye başladık şükür onuda duyduk,adım adım gidiyor canım...bu arada folik asit almaya başlamışmıydın canım başlamadıysan mutlaka başla canım![]()
Evet keseyi görmek için erken dedi..ben dış gebelik olabilirmi diye sordum bayram sonu bakıcaz dedi...ya varya ben eskiden idrar testinde çift çizgi çıktımı tamamdır sanıyordum meğer herşey bununla bitmiyormuş...haklısın adım adım gidiyor..henüz keseyi göremedim çok yeni old. için..23 kasıma randevu aldım..inş görürüm..folik asite 1 haftadır başladım canım hatta yanında bide vitamin var..
ağrılarım var kıvırcıkcım.. sen progestan kullandınmı??