• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gezerken gözüme takıldı bi bakıyım dedim ya ne güzel şafaklar bitmiş şimdi hamilelikler başlamış falan.. duygulandım biz de o günleri görücek miyiz diye iç geçirdim birden..

amannnn lafları bitmiyor bitmez deee.ben hiç bir lafa maruz kalmamak için önden kaçtımm.bayramda da olmayacağım ankarada.hoş ben yokkende laflar gelir ama bunları düşünmek istemiyorum.sonuçta kardeşimin yanındayım,eski arkadaşalrımı falan görüyorum ve yarında bizimkilerr geliyooo ohhh daha ne isterim dicektim kii bi de eşim olsaydı iyi olurdu ama olamayacak sanırım.öle işteee bu arada bizimkinin tribi geçmişşş.aramadım hiç,o aradı bende sakince söyledim anladı yani:)))

ne güzel ya bence tadını çıkar :13:...biz bu bayram kayınvalidemgil ve saz ekibiyle beraberiz ama büyük ihtimalle gündüz bi şekilde yolunu bulup annemgilde giderim :1:

gezerken gözüme takıldı bi bakıyım dedim ya ne güzel şafaklar bitmiş şimdi hamilelikler başlamış falan.. duygulandım biz de o günleri görücek miyiz diye iç geçirdim birden..

inşallah violeciğim görürsünüz hayat o kadar hızla ilerliyorki biz eşimin askere gittiğini bile unuttuk :34:şimdide oğlmun şafağını sayıyorum, bu erkekler galiba hayat boyu bana sayı saydıracaklar :1:

hissettiklerinizi emin olun çok ama çok iyi anlıyoruz.biz şimdi geçiyor,geçicek vs.desek de anlamsız gelecek.yine de şunu söyleyim emin olun geçiyor.ve kavuşma anı geliyor.ilk zamanlar inanamıyorsunuz rüya gibi geliyor.sonra bi bakmışsınız bıdı bıdılar bile başlamışşş:))inşallah sağ salim kavuşursunuz siz ve tüm şafak sayanlar...

inşallah violeciğim görürsünüz hayat o kadar hızla ilerliyorki biz eşimin askere gittiğini bile unuttuk :34:şimdide oğlmun şafağını sayıyorum, bu erkekler galiba hayat boyu bana sayı saydıracaklar :1:

ayy kıvırcık varya çok güldüm yaaaa.diyecek söz bulamıyorrrumm.cidden üst üste denk gelmesi güzel olmuş:)))).birine kavuştunn sırada canının parçasına kavuşman kaldııı.Allah onu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn.

kıvırcık bebısımız oglan he . hımmmmm hayırlısıyla kucagına al ınsallah canım ya.

ınston kız bende cumartesı gıdıyorum dıger cumartesı donuyorum pazar ızmırde ol mutlak .

viole geıyo merak etme. hatta kesek o kadar uzulmeseymısım dıyosun . sahsen ben bb.. yemısten pısmanım .hıc gerek yokmus

teşekkür ederim canım..yok ya bende 1 gün bulantı oldu,sonra bulantı nedir bilmedim,limon yedim limona aşerdim...5 haftalıkken kese görünmüştü 7 hafta dan sonra embiryo gözlendi.raporumda kese göründü fakat içinde herhengi bir canlı görünemedi yazısını okuyunca kokmuştum ama normalmiş 7 haftadan sonra içinde canlı görünüyor sende de öyle birşey olursa korkma canım.ilk 3 ay çok dikkat et düşüklein büyük kısmı ilk 3 ay oluyormuş...

ay maaşallah diyim inşallah bulantım olmaz..yoksa okulda zor valla..tecrübeye ihtiyacım var çok tşk ederim..dikkat ediyorum ama nasip artık..biz keseyede bayramdan sonra baktırcaz inşallah kalp atışlarınıda duyarım o zaman..sağ salim oğlunu kucağına al inşallaaaahhh öpüyorummm

sarıpapatyaaaa çok sevindimmm.hayırlı olsunnn.yavaş yavaş artıyor anne adaylarımız.başı kıvırcık çekiyor bayrağı ona devrettim çünkü:))bende antalyaya geldim kardeşimin yanına kontrol olayım diye şansa hasta oldum bilmiyorum artık nolcak.bayramda geliyorrr sanırım antalya tatili uzun sürecek:)bizim ki de trip yaptı tabi amannn valla yapabileceğim bişey yok.ben sana erkenden git demiştim diyorr.bebişlerinize ve kendinize ii bakın.gelişmeleri bildirin mutlaka tamam mııı

çok tşk ederim canım...bildiririm tabi..sizde buralarda olun konuşalım..özledim...
hiçbirşey senden ve sağlığından önemli değil boşver keyfine bak..onlarla bayrammı geçer..ıyyy...

sarı papatya hayırlı olsun 2, hamısımız olmussun . hadı bakalım sıra kımde

Selam kızlar
o üçüncü hamilede ben olurmuşum hahaha :))
Yok yok endişeye mahal yok :D henüz hamile deilim inş. allahım kısmet ederde şöyle 2sene sonra fln hamileyim diye gelirim buralara :))

ay maaşallah diyim inşallah bulantım olmaz..yoksa okulda zor valla..tecrübeye ihtiyacım var çok tşk ederim..dikkat ediyorum ama nasip artık..biz keseyede bayramdan sonra baktırcaz inşallah kalp atışlarınıda duyarım o zaman..sağ salim oğlunu kucağına al inşallaaaahhh öpüyorummm

amiiiin inşallah,darısıda başına sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerini alırız inşallah,bir sorun olursa elimden geldiğince seve seve cevaplarım canım :29: öptüümmm

Selam kızlar
o üçüncü hamilede ben olurmuşum hahaha :))
Yok yok endişeye mahal yok :D henüz hamile deilim inş. allahım kısmet ederde şöyle 2sene sonra fln hamileyim diye gelirim buralara :))

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini ama 2 sene çook :97:

bu arada toptan alıntı yapıp mesaj cevaplamayı bilmediğim için tek tek yazdım kusura bakmayın kızlarr :82:

ne güzel ya,allah analı babalı büyütsün... Benimde şafakım bitip böle diyebilcek miyim acaba:(

amiiiin inşallah,darısıda başına sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerini alırız inşallah,bir sorun olursa elimden geldiğince seve seve cevaplarım canım :29: öptüümmm

canım bişey sormak istiyorum..tahmini yumurtlamamın 19. gününde yani bu pazartesi hcg 540 çıktı..düşük değilmi sence biraz...acaba bebeğim yavaşmı gelişiyor bırakacakmı beni:5:

canım bişey sormak istiyorum..tahmini yumurtlamamın 19. gününde yani bu pazartesi hcg 540 çıktı..düşük değilmi sence biraz...acaba bebeğim yavaşmı gelişiyor bırakacakmı beni:5:

canım değerin çok normal giderek artacak hcg değerin,bebek daha oluşmamıştır canım,gelişim başlamadı bile ,şuanda embiryo oluşana kadar doktorlar da birşey diyemiyorlar embiryoyu görene kadar yalancı gebelik olabilir diye düşünüyorlar,benimde hcg değeri normal çıkmıştı,doktor yalancı gebelik olabilir hemen kendimizi kaptırmayalım dedi,sonra keseyi gördük ihtimal arttı ama yine yalancı gebelik olabilir dedi en son embiryoyu gördük ohh dedik hamileyimmm sonra kalp atışı haftasını beklemeye başladık şükür onuda duyduk,adım adım gidiyor canım...bu arada folik asit almaya başlamışmıydın canım başlamadıysan mutlaka başla canım :34:

canım değerin çok normal giderek artacak hcg değerin,bebek daha oluşmamıştır canım,gelişim başlamadı bile ,şuanda embiryo oluşana kadar doktorlar da birşey diyemiyorlar embiryoyu görene kadar yalancı gebelik olabilir diye düşünüyorlar,benimde hcg değeri normal çıkmıştı,doktor yalancı gebelik olabilir hemen kendimizi kaptırmayalım dedi,sonra keseyi gördük ihtimal arttı ama yine yalancı gebelik olabilir dedi en son embiryoyu gördük ohh dedik hamileyimmm sonra kalp atışı haftasını beklemeye başladık şükür onuda duyduk,adım adım gidiyor canım...bu arada folik asit almaya başlamışmıydın canım başlamadıysan mutlaka başla canım :34:

Evet keseyi görmek için erken dedi..ben dış gebelik olabilirmi diye sordum bayram sonu bakıcaz dedi...ya varya ben eskiden idrar testinde çift çizgi çıktımı tamamdır sanıyordum meğer herşey bununla bitmiyormuş...haklısın adım adım gidiyor..henüz keseyi göremedim çok yeni old. için..23 kasıma randevu aldım..inş görürüm..folik asite 1 haftadır başladım canım hatta yanında bide vitamin var..
ağrılarım var kıvırcıkcım.. sen progestan kullandınmı??

Evet keseyi görmek için erken dedi..ben dış gebelik olabilirmi diye sordum bayram sonu bakıcaz dedi...ya varya ben eskiden idrar testinde çift çizgi çıktımı tamamdır sanıyordum meğer herşey bununla bitmiyormuş...haklısın adım adım gidiyor..henüz keseyi göremedim çok yeni old. için..23 kasıma randevu aldım..inş görürüm..folik asite 1 haftadır başladım canım hatta yanında bide vitamin var..
ağrılarım var kıvırcıkcım.. sen progestan kullandınmı??

evet canım ya bende öyle sanıyordum,meğersem öyle değilmiş :53: hep hevesmi içimde tutmuştum,heleki birinde kese göründe ve yanında kocaman kistler vardı çok üzülmüştüm meğersem o kistler gebeliğin ilk aylarında oluşup sonra kayboluyormuş evet gerçektende öyle oldu,o kistler bebeği besliyormuş,sende de öle olursa üzülme sakın...seninde orda inşallah bir bebiş vardır canım :49:...ben günde 2 defa alıyordum folik asiti benim folik asitte vitamin falanda vardı canım...ilk 3 ay sadece adet günlerimde adet sancısı gibi sancım olmuştu o da normalmiş içeride embiryo oluştuğu içinmiş,progestan almadım canım o genelde düşük tehlikesi,kanaması olanlara veriliyormuş,aman canım dikkat et bu ilk 3 ayda bebek anne karnına tutunmaya çalışıyormuş,düşük tehlikesi bu ilk 3 ayda çok fazla olurmuş,ayaklarını falan üşütme...inşallah içinde bir bebiş vardır canım iyi haberlerini bekliyoruz:29:....

bu arada herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr :16:

Back