Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzcümmm valla senin dediklerini hepimiz diyoruzz emin ol:)))ama olsunn yine de bölesi daha iyi Allah bi daha o günleri yaşatmasınn.haaa ailemin yanında olmak açısından iyiydi tabiii ama yine de özlemmm zorduuu bee...
sarıpapatyaaa senden bayadır haber çıkmıyorduu.maşallah herşey yolundaymışş çok sevindimm .inşallahhh hep böle devam ederrr...
kıvırcık zatenn kadrolu anne adayımız:)))az kalmıştırr doğumaa iicee.ayyy nasıl heyecanlısındırr kim bilirrr darısı inşş.sağlıklı ve sorunsuz bi şekildee bizlerin başınaaa.
arada bir de olsaa gelinnn yaa özletmeyin kendiniziiii.başlığa bakann herkesee selamlarrrrr
İNSTONCUM yazdıkların duygulandırdı beni..gözümün önünden geçti 5 ay..çok şükür bitti kabus gibiymiş..farkındamısınız biz pek giremiyorduk o zamanlar ama şimdide bizden vefalısı yokmuş..
cinsiyetimiz belli oldu bu arada PRENSESİM olacak inşallah..
pembe pembe almaya başladım ciciler..
kıvırcıkcım seni mart anneleri topiğinde gördüm..oğlun koç burcumu olcak...bende koç burcuyum mart doğumluyum..benim kızım temmuz sıcağında doğcak...
vaselinin yeni serisini reklamlarda görüyorum ama etrafta hiç rastlamadım..diğerleri kadar pahalıda değildir heralde..ondandanda alayım..bende bebe yağı kullanıyorum banyodan banyoya..
GEÇEN SENE TEK BAŞIMAYDIM BU SENE 3 KİŞİ OLDUK..![]()
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..![]()
kıvırcıkcım Allah bir nefesde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..maşşallah oğluşuna 4 kg olacak haaaa....çok sevindim siz kurtuldunuz sayılır artık...
instoncum nerelerdesin canım ya...
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..
güzcümmm ne yapıyorsun?nerelerdesinnn????doğurmuştmmm canımmm 40 ı çıksınnn gelir aramızaaa.papatya ne yapıyor acaba???
merhaba kızlarr21 martta doğum yaptımm şükür şimdilik herşey yolunda,çok fazla gazımız var inşallah o da geçer biran önce...darısı sizlerin başınaaa inşallahh kızlarrr,anne olmak çok güzel bir duygu ama bir o kadarda zormuş..
şimdi annemin yanındayım kırkım çıksın eve öyle dönerimm...görüşürüzz kızlarrr :79:öpüyorum
![]()
güzcümmm ne yapıyorsun?nerelerdesinnn????doğurmuştmmm canımmm 40 ı çıksınnn gelir aramızaaa.papatya ne yapıyor acaba???
merhaba kızlarr21 martta doğum yaptımm şükür şimdilik herşey yolunda,çok fazla gazımız var inşallah o da geçer biran önce...darısı sizlerin başınaaa inşallahh kızlarrr,anne olmak çok güzel bir duygu ama bir o kadarda zormuş..
şimdi annemin yanındayım kırkım çıksın eve öyle dönerimm...görüşürüzz kızlarrr :79:öpüyorum
![]()
Ben geldiiimm..iyiyiz kızmla şükür tek sorunum yorgunluk hem iş hem ev çok yoruyor arttık beni..6.5 aylık olduk gene şafak sayıyorum ben 100 den düştük artık
inşallah sende iyisindir canım benim son geişmeleri anlat merak ediyorum senide..İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder..
demek doğdu tosunumuz..maşşallah..doğumun nasıldı zor oldumu??sağlıkla büyüsün inşallah bebişin..sende kendine iyi bak öpüyorum hepinizi...
Allah bagıslasın canım . tabıkı zordur tahmın edebılıyorum. ma çok ıstıyordun derdını görmicen artık. :)
amin canım sağol darısı başına inşallahhh...
kıvırcıkkk önceliklee sana hayırlı olsunnnn diyorummm çok şükür sağ salim almışsınn kucağına.maşallah.Allah size bağışlasın.ömrü uzun,hayırlı,sağlıklı olsun...
papatyacımmm yalancı doğum sancısı mı yaşadınn((ayy canımmm ya.geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz bir şekilde gününde gelir kucağına.Annesini üzmesinnn:))az kalmış valla...bana ne oluyorsa ben yazılarınızı okuyunca duygulandımmm
(
güzcümmm keşkee olsaydımmm...o gün ne güzeldi..zaman ne çabuk geçiyor yaaa.ama olsun inşallah bi daha buluşuruzz.kaynatırızzz:)
MRB banucum uzun zamandır görüşemiyoruz inşallah iyisindir?Biz iyiyiz şükür doğurmadım hala..hergün tembihliyorum kızıma 36. haftadan önce gelme diye...8 aylık olduk artık az kaldı...kib canımkıvırcıkkk önceliklee sana hayırlı olsunnnn diyorummm çok şükür sağ salim almışsınn kucağına.maşallah.Allah size bağışlasın.ömrü uzun,hayırlı,sağlıklı olsun...
papatyacımmm yalancı doğum sancısı mı yaşadınn((ayy canımmm ya.geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz bir şekilde gününde gelir kucağına.Annesini üzmesinnn:))az kalmış valla...bana ne oluyorsa ben yazılarınızı okuyunca duygulandımmm
(
güzcümmm keşkee olsaydımmm...o gün ne güzeldi..zaman ne çabuk geçiyor yaaa.ama olsun inşallah bi daha buluşuruzz.kaynatırızzz:)
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah...normal doğumu bekledik olmadı suyum azaldığı için aniden sezeryana alındımm..epidural sezeryan oldum çok rahattı tavsiye ederim ama öncelik normal doğumdan yana olsun canımm...sakın genel anestezi isteme eğer sezeryan olursan...bu arada 8.aydan itibaren göğsüne lansinoh krem sürmeye başla canım ben öyle yapmıştım yaptığım halde göğsüm kanadı yara oldu kanlı süt içti yavrummm sürmesem nolurdu bilemiyorum sakın ihmal etme,şükür şuanda geçti... Allahım sağlıklı ömür versin yavruma ama ikinciyide 2 sene sonra düşünüyorum sıcağı sıcağına
aaa...kısmet birazda dimi bu işin planı olmuyor sanırım normal istersin sezeryan olur sezeryan istersin normal rahat olur..artık bende kısmet diyorum düşünmemeye çalışıyorum..az kaldı bizde kavuşucaz artık..bak seninki kocaman oldu bile maşallah...Allah uzun ömür versin...lansinoh krem bulamıyorum canım ben buralarda netten sipariş vericem sanırım..bu arada göğüsleriminde hiç ucu yok..güğüs ucu alıcam emzirebilmek için...
amiiiiiiiiin canım çok teşekkür ederimm...en kısa zamanda darısı başına inşallahhh....
bu arada kızlar yarın ankaraya dönüyorum annemin yanından :18: bAKAlım tek başıma nasıl olacak :97: alışmıştım daraldığım yerde annnnneeeeeeeee demeyeeeee
öpüyorum hepinizi kızlarr görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :79: