bu arada instoncum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,mutlu mutlu nice niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evlilik yıldönümlerinizeeeeeeeee a.s.
çok teşekkürlerrr:))))inşallah hepimizin evlilikleri 80-90 yaşımıza kadar mutlu mesut devam ederrrrr....
aldıklarını verirsinnn.hayırlısıyla bebişini kucağına alll ondan sonra verilir ...
selam kızlarrrr bebişim erkekmiş bugün pipisini gösterdi bize
ayyyy içime doğmuştu desem inanır mısın?inşallah erkek olur dedimmm yaşasınnn.çok sevindim arkadaşımmm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn canım benim yaaa.ayy inan çok duygulandımmm.çok sevindimmm....
selam kızlarrrr bebişim erkekmiş bugün pipisini gösterdi bize
canım hayırlı olsun inşallah. demek bir erkekin daha olucak hımm aynı evde ıkı erkek zor olur ama ıdare etcen artık.
çok teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile artık eşimi bırakırım uğraşmam onunla diğer erkekimle ilgilenirim yaa
gecen benımkıde dıyo bebımız olunca sen benımle ılgılenmessın aslında felan dıye sasırdım bebk dıye delı olan adamın aklına gelene bak . hıc buyumıcek sanırım
güzcümm,sanırım kocişin çaktırmadan sinyalleri yolluyor sana.haddi bakalımmm hayırlısııı.
MERHABA ARKADAŞLAR
uzun zaman oldu giremiyordum..
belki bi bakan olur diye sölüyorum : HAMİLEYİİİİMMMM ......
çok şaşkın ve mutluyum...
canım gözün aydın :81:....kaç haftalık hamileymişsin...kızlar bizde bugün 20.haftamıza girdik,şükür şimdilik bir sıkıntı yok bebişim ve bende...
5 hafta oldu sayılır canım seninde hayırlı olsun..bulantın oldumu..benim henüz başlamadı..
sarıpapatyaaaa çok sevindimmm.hayırlı olsunnn.yavaş yavaş artıyor anne adaylarımız.başı kıvırcık çekiyor bayrağı ona devrettim çünkü:))bende antalyaya geldim kardeşimin yanına kontrol olayım diye şansa hasta oldum bilmiyorum artık nolcak.bayramda geliyorrr sanırım antalya tatili uzun sürecek:)bizim ki de trip yaptı tabi amannn valla yapabileceğim bişey yok.ben sana erkenden git demiştim diyorr.bebişlerinize ve kendinize ii bakın.gelişmeleri bildirin mutlaka tamam mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?