331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada instoncum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,mutlu mutlu nice niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evlilik yıldönümlerinizeeeeeeeee a.s.

çok teşekkürlerrr:))))inşallah hepimizin evlilikleri 80-90 yaşımıza kadar mutlu mesut devam ederrrrr....
aldıklarını verirsinnn.hayırlısıyla bebişini kucağına alll ondan sonra verilir ...

çok teşekkürlerrr:))))inşallah hepimizin evlilikleri 80-90 yaşımıza kadar mutlu mesut devam ederrrrr....
aldıklarını verirsinnn.hayırlısıyla bebişini kucağına alll ondan sonra verilir ...

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallah instoncum :Saruboceq:evet ya sağlıklı sıhhatlı hayırlısıyla bir kucağıma alayım kiloları veririm artık :hulya:

selam kızlarrrr bebişim erkekmiş bugün pipisini gösterdi bize

ayyyy içime doğmuştu desem inanır mısın?inşallah erkek olur dedimmm yaşasınnn.çok sevindim arkadaşımmm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn canım benim yaaa.ayy inan çok duygulandımmm.çok sevindimmm....

amiiin inşallah canım yaaa :Saruboceq: çook teşekkü ederim :1hug:,bende hep erkek bekliyordum hatta hamile kalmadan önce eşime diyordum benim oğlum olacak galiba diye, bilmiyorum hep erkek çocuk istiyordum, bayanlar hep kız ister ama bilmiyorum bende böyle oldu,darısıda başına canım inşallah en kısa zamanda :Saruboceq: opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun inşallah. demek bir erkekin daha olucak hımm aynı evde ıkı erkek zor olur ama ıdare etcen artık.

çok teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile artık eşimi bırakırım uğraşmam onunla diğer erkekimle ilgilenirim yaa

çok teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile artık eşimi bırakırım uğraşmam onunla diğer erkekimle ilgilenirim yaa

gecen benımkıde dıyo bebımız olunca sen benımle ılgılenmessın aslında felan dıye sasırdım bebk dıye delı olan adamın aklına gelene bak . hıc buyumıcek sanırım

gecen benımkıde dıyo bebımız olunca sen benımle ılgılenmessın aslında felan dıye sasırdım bebk dıye delı olan adamın aklına gelene bak . hıc buyumıcek sanırım

güzcümm,sanırım kocişin çaktırmadan sinyalleri yolluyor sana.haddi bakalımmm hayırlısııı.

güzcümm,sanırım kocişin çaktırmadan sinyalleri yolluyor sana.haddi bakalımmm hayırlısııı.

valla canımcım ıstedıgı kadar sınyal gondersın hicbırını gormuyorum. uzun zamanda gormıcem

darısı başına inşallah güzcüm, zaten istek vakti geliyor canım ya böyle bi çocuk isteyesin geliyor bizde öyle oldu ya,birde çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum ben bunu bir doğurayım Allahın izniyle 2 sene sonra birdaha istiyorum inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR
uzun zaman oldu giremiyordum..
belki bi bakan olur diye sölüyorum : HAMİLEYİİİİMMMM ......
çok şaşkın ve mutluyum...

MERHABA ARKADAŞLAR
uzun zaman oldu giremiyordum..
belki bi bakan olur diye sölüyorum : HAMİLEYİİİİMMMM ......
çok şaşkın ve mutluyum...

canım gözün aydın :81:....kaç haftalık hamileymişsin...kızlar bizde bugün 20.haftamıza girdik,şükür şimdilik bir sıkıntı yok bebişim ve bende...

5 hafta oldu sayılır canım seninde hayırlı olsun..bulantın oldumu..benim henüz başlamadı..

teşekkür ederim canım..yok ya bende 1 gün bulantı oldu,sonra bulantı nedir bilmedim,limon yedim limona aşerdim...5 haftalıkken kese görünmüştü 7 hafta dan sonra embiryo gözlendi.raporumda kese göründü fakat içinde herhengi bir canlı görünemedi yazısını okuyunca kokmuştum ama normalmiş 7 haftadan sonra içinde canlı görünüyor sende de öyle birşey olursa korkma canım.ilk 3 ay çok dikkat et düşüklein büyük kısmı ilk 3 ay oluyormuş...

hep şöyle diyorlar bilmiyorum bende doğru çıktı erkek çocukta bulantı çok olmazmış benimde bebişim erkek...

sarıpapatyaaaa çok sevindimmm.hayırlı olsunnn.yavaş yavaş artıyor anne adaylarımız.başı kıvırcık çekiyor bayrağı ona devrettim çünkü:))bende antalyaya geldim kardeşimin yanına kontrol olayım diye şansa hasta oldum bilmiyorum artık nolcak.bayramda geliyorrr sanırım antalya tatili uzun sürecek:)bizim ki de trip yaptı tabi amannn valla yapabileceğim bişey yok.ben sana erkenden git demiştim diyorr.bebişlerinize ve kendinize ii bakın.gelişmeleri bildirin mutlaka tamam mııı

:92: canım benim darısıda başına inşallah...bizde pazar memlekete gideceğiz bakalım kaynanagil ilk defa görecekler karnım şişken,bakalım artık ne laflar çakacak

Son düzenleme:
amannnn lafları bitmiyor bitmez deee.ben hiç bir lafa maruz kalmamak için önden kaçtımm.bayramda da olmayacağım ankarada.hoş ben yokkende laflar gelir ama bunları düşünmek istemiyorum.sonuçta kardeşimin yanındayım,eski arkadaşalrımı falan görüyorum ve yarında bizimkilerr geliyooo ohhh daha ne isterim dicektim kii bi de eşim olsaydı iyi olurdu ama olamayacak sanırım.öle işteee bu arada bizimkinin tribi geçmişşş.aramadım hiç,o aradı bende sakince söyledim anladı yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…