331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelecek şeyin bide gelmişliği vardı ya hani ,bi kere geldi tabiii evlenmeden önce öyle değildi :roflol: ayy utandım şimdi yaaa :kedi:

gelecek şeyin bide gelmişliği vardı ya hani ,bi kere geldi tabiii evlenmeden önce öyle değildi :roflol: ayy utandım şimdi yaaa :kedi:

utanma utanma bız herseyı bılıyoruz.

hanı gerdek gecesınden sonra herkes yuzunde aptal bı sırtmayla bakarya. naptınızııııı bılıyoz zz bız zzz der gıbı. aynen ole delikafaduldenşutarafagittiŞeniz

:çok üzgünüm:senağlama evet tatlım zor günler geçirdik ve ben hala geçirmeye devam etcem resmen göğsüm daralıyor dokunsalar bağıra bağıra ağlarım

kızlarrrrrr ben kaçıyorummmmmm görüşürüzzz ..gideyim kahvaltımı yapayım son rütuilarımı yapayım artıkkkkkk aklinialirimsmile Hepimizin gözü aydın şaka gibi ya bitttiiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı herkesin başına inşallahhhhhhhh :Saruboceq: ben 2 hafta kadar yokum kızlar 1 hafta eşimle birlikteyiz gelemem kanımca :jeyyar: sonrada antalyaya kayınvalidemgile sonrada annemgilin yanına derkeen en son ankaraya gelince tekrar görüşmek üzere seviyorum hepinizi görüşürüüzz kendinize iyi bakıııınnnnnnnnnnnn en kötü ayrılığımız bu olsun Şeniz

kaydirigubbakcemile3 aynen aynen bide gerdeğe gidilecek yere kornalarla bırakırlar yaaa :kedi: Allahtan bizde öyle olmadı eşimin aklını çeldim biz tek başımıza gidelim demiştim o zaman atladık kendi arabamıza vııınnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:senağlama evet tatlım zor günler geçirdik ve ben hala geçirmeye devam etcem resmen göğsüm daralıyor dokunsalar bağıra bağıra ağlarım

sana tesellı verecek cumleler kurmak ıstıyorum lakın bılıyorumkı su an kuracagım tesellı cumlelerım sen de ters tepecek ve tuzu kurudan gelen bır kac cumle gıbı duyacaksın. hıssettıklerı bu kadar ıı anlarken gececek uzulme gıbı cumleler kurmak cok zor gelıyo banada. izne geldıgınde onu gonderırken hıssettıgım seyler su an onu özlerken hıssettıklerımden daha agırdı. o cok sevdıgın daha doyamadan ellerınden kayıp gıderken ardından bakmanın ne demek oldugunu bılıyorum. ilk gonderısten dahada acı verıyo bu sonrakı ayrılıklar.
lakın guclu olmak zorundasın. en azından esının hayatından suphe duymayarak yasıyorsun baazen senden kotu durumda olanları dusunmek ıı gelıyo ınsana. ayda bırde olsa esını gorebılecek olman cok buyuk nımet . dusunsene lıngust gıbı kıbrıslarda olsaydı daha zor bı surecte olcaktın . bılıyorum eşini özlemenın dısında ozledıgın o kadar cok sey varkı sabah kendı yatagında uynamayı kendı canın ıstedıgınde herseyı yapmayı ozlemısındır. evlendıkten sonra aıle yanı bıle cekılmıyo demı. az daha sabır canım. hersey eskısındende guzel olması ıcın az daha sabır

Herkese geçmiş olsun kızlar 331. dönem de sağ salim bitmiş oldu böylelikle..

canım benim çok güzel yazmıssın seni seviyorum Şeniz

ewt damlam yaaa geçmio wallaa bugün bitsin biranöncee hemen yarın akşam olsuunnn
göriyim sewgilimii sarılıyım şöylee doya doyaaa

aynı beennn aynnıısıı

Bursa sabaha kadar uyumadı :içelim: :dance: :sm_cool: alkisalkisalkis

bi sene de Anadolu dan olsun be canım Şeniz

kız noluyo o koltuga oturunca :roflol:
. koltuk sevdasınamı dustunuz canım :roflol:

iikı denız baykal ıstıfa ettı hemen koltuk sevdasına dustunuz heeeee

aldınız kocaları koynunuza kımse yok tabe aklinialirimsmile

guz1 cok duygulandım yazdıklarını okuyunca kuzumboshayallersmile

sanki bir nevi beni anlatmıssınmafoldumben

neyseki senin bitmiş sayılır hadi hayırlısıyerimseniben

bizim koskoca günlerimiz daha var .:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…