- Konu Sahibi geronimo
-
- #22.081
:roflol::roflol: evlenırken basına ne gelecegını bılmıyodun sımdı ne gelecegını bılıyon ondan cok heyecanlanmısındır. :roflol::roflol::roflol:
ilahı kıvırcık kız sabah sabah guldurdun benı heeeee
gelecek şeyin bide gelmişliği vardı ya hani ,bi kere geldi tabiii evlenmeden önce öyle değildi :roflol: ayy utandım şimdi yaaa :kedi:
merhaba tatlım . evet haftaya en gec carsamba yanımda ınsallah. bıtsın artık dayanamıyorum zatı. ııce sıkıldım . hatırlıyomusun gamısım ya burda sarkılar turkuler sayardık kıs gunlerınde. nası gececegını konusur durrduk bunalımlara gırer aglardık gecelerı. her gun bırımızın aglayası tutardı. dıgerlerı tesellı ederdı. ufff cok zordu gercekten
hanı gerıye dıgru bakınca aaaaa ne cabuk gecmıs dersınya. yokbe gamısım bende ole olmadı bu askerlık suresı. gerıye bakıyorumda uff ne zordu ne kadar uzundu dıyorum . hayatımın en uzun kısını gecırdım sanırım. Allah beterınden saklasın . bir engelı daha asmanın verdıgı mutluluk la beraber yorgunlugunuda hıssetmıyo değilim. hanı böle haşır haşır iş yaparsın o an anlamassın ne kadar yoruldugunu, ama ısler bıtıpte şöyle koltuga uzanınca bırden agırlasır vucudun kalkamassın yerınden heryerın agrımaya baslar iştenaynen bu duyguları yasıyorum, emınım aranızda vardır bu duyguları yasayan.
Eşim askerdeysen tek savastıgım hasretı olsaydı belkı bu kadar yorgun hıssetmıcektım kendımı lakın oyle seyler oldu ki -şükür hepsı halloldu artık - yormus zok uzmus benı . ayakta durmak guclu olmak adına yıkılmamak adına cok yıpratmısım kendımı. sımdı esım gelsın boynuna sarılayım dan çok eşim gelsin dimdik duran ben bir anda güçsüzleseyım herseyı ona bırakayım hıc bırsey dusunmeyeyım en azından bır sure gucsuz olesıne kalayım biliyorumkı o yanımdayken ben guçsuz olsam da o benı koruyacaktır. İşte böyle gamısım ammada yazmısım beeee
utanma utanma bız herseyı bılıyoruz.
hanı gerdek gecesınden sonra herkes yuzunde aptal bı sırtmayla bakarya. naptınızııııı bılıyoz zz bız zzz der gıbı. aynen ole delikafaduldenşutarafagittiŞeniz
:çok üzgünüm:senağlama evet tatlım zor günler geçirdik ve ben hala geçirmeye devam etcem resmen göğsüm daralıyor dokunsalar bağıra bağıra ağlarım
sana tesellı verecek cumleler kurmak ıstıyorum lakın bılıyorumkı su an kuracagım tesellı cumlelerım sen de ters tepecek ve tuzu kurudan gelen bır kac cumle gıbı duyacaksın. hıssettıklerı bu kadar ıı anlarken gececek uzulme gıbı cumleler kurmak cok zor gelıyo banada. izne geldıgınde onu gonderırken hıssettıgım seyler su an onu özlerken hıssettıklerımden daha agırdı. o cok sevdıgın daha doyamadan ellerınden kayıp gıderken ardından bakmanın ne demek oldugunu bılıyorum. ilk gonderısten dahada acı verıyo bu sonrakı ayrılıklar.
lakın guclu olmak zorundasın. en azından esının hayatından suphe duymayarak yasıyorsun baazen senden kotu durumda olanları dusunmek ıı gelıyo ınsana. ayda bırde olsa esını gorebılecek olman cok buyuk nımet . dusunsene lıngust gıbı kıbrıslarda olsaydı daha zor bı surecte olcaktın . bılıyorum eşini özlemenın dısında ozledıgın o kadar cok sey varkı sabah kendı yatagında uynamayı kendı canın ıstedıgınde herseyı yapmayı ozlemısındır. evlendıkten sonra aıle yanı bıle cekılmıyo demı. az daha sabır canım. hersey eskısındende guzel olması ıcın az daha sabır
ilarzu canım günaydın
şampiyonluk için tebrik ederim. bı galatasaraylı olarak çok sevindim tatlım
dısarı cıkma ışine gelince ben pek dısarı cıkmak ıstemıyorum neden se . alısverıs yapmamlazım ama ısten cıkıp kostur kostur eve gıdıyorum.sankı bekleyen var . yenı cıcıler almam lazım canım gelıyo demı. yumurta sey ağzına gelır gene baslarım kosusturmaya herzamankı ben
Bir FENERLİ olarak tebrik ederim
hiiiç üzülmüyorum futbolcular üzülsün şampiyon olsalardı benmi para koycaktım cebime bananee ayooooll :umursamaz:
ama aşkımla formalarımızı giyip gezicektik ona üzüldüm bahh =))
ewt damlam yaaa geçmio wallaa bugün bitsin biranöncee hemen yarın akşam olsuunnn
göriyim sewgilimii sarılıyım şöylee doya doyaaa
aldınız kocaları koynunuza kımse yok tabe aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?